maç anında fark etmemiştim ama bu nasıl bi savunma yav. nasıl bi diziliş bu. golü atan adam, en üsttekinden bahsediyorum. ayağında top alan adam topa vurunca o adama sekti. bir nevi o şans diyebiliriz. ama o üstteki adam yukarıya doğru koşu yapmış olsa, ve şutu vuran o adama arapası atmış olsa çok klas bir şekilde adamlar altı pasa ve çizgiye çok rahat inebilir. Donk'dan top sekmemiş olsa gol olmazdı ve bu dizilişte göze çarpmamış olurdu 1-0 kazanmış olurduk. Ama şu savunma, düzeltilmediği sürece ilerisi için bize zarar verecek. üstten bahsediyoruz ama alttaki kanadımız da vahim. rakibin 27 numarası sağ taraftan koşu yapsa hızlıca çizgiye inebilecek.
Golü atanın önüne top şans eseri düştü. Ama şans eseri düşme sebebi topa vuranın oyun görüşünün çok düşük olması. Donk'a çarpınca o top rakibin sahasına doğru da sekebilirdi. Bu konuda şanslılar evet ama yarın bir gün top oynamayı bilen rakiple karşılaştığımızda, rakip oyuncu şans eseri şut atmak yerine, o aradan yukardaki arkadaşına ara pasını dayıyacak. Bizim dingiller de bilardo topu gibi ordan oraya koşacaklar. Zaten dikkat ediyorum. pas yapmayı bilen rakip bizi duvardan duvara vurabiliyor. mal gibi topun peşinde koşuyoruz ama o topu alamıyoruz. Çünkü alanları iyi kapatamıyoruz. Pas bilen bizi ezer bu net