#22 Mariano Ferreira Filho

EDBWlyOXUAA-hvP

Dede iyi oynadı diye düşünüyordum da yediğimiz golde en az Donk kadar hatalı Nzonzi'nin kapattığı alana set çekmiş

Gerçi şanssızlık ama diğer oyuncuların durduğu açılara bakın en kötü pozisyon Mariano ve Donk'da

EDBWlyOXUAA-hvP

Dede iyi oynadı diye düşünüyordum da yediğimiz golde en az Donk kadar hatalı Nzonzi'nin kapattığı alana set çekmiş

Gerçi şanssızlık ama diğer oyuncuların durduğu açılara bakın en kötü pozisyon Mariano ve Donk'da
Donk genel olarak maçı hep böyle takip ediyor, böyle dikilerek savunma yapılmaz ...

EDBWlyOXUAA-hvP

golu yedikten sonra geri cekilmemiz hataydi bence

adamlar zaten hucum yapmayi bilmiyor, onde topu biraz tutsaydik bu golu buyuk ihtimalle yememis olacaktik

EDBWlyOXUAA-hvP

maç anında fark etmemiştim ama bu nasıl bi savunma yav. nasıl bi diziliş bu. golü atan adam, en üsttekinden bahsediyorum. ayağında top alan adam topa vurunca o adama sekti. bir nevi o şans diyebiliriz. ama o üstteki adam yukarıya doğru koşu yapmış olsa, ve şutu vuran o adama arapası atmış olsa çok klas bir şekilde adamlar altı pasa ve çizgiye çok rahat inebilir. Donk'dan top sekmemiş olsa gol olmazdı ve bu dizilişte göze çarpmamış olurdu 1-0 kazanmış olurduk. Ama şu savunma, düzeltilmediği sürece ilerisi için bize zarar verecek. üstten bahsediyoruz ama alttaki kanadımız da vahim. rakibin 27 numarası sağ taraftan koşu yapsa hızlıca çizgiye inebilecek.

Golü atanın önüne top şans eseri düştü. Ama şans eseri düşme sebebi topa vuranın oyun görüşünün çok düşük olması. Donk'a çarpınca o top rakibin sahasına doğru da sekebilirdi. Bu konuda şanslılar evet ama yarın bir gün top oynamayı bilen rakiple karşılaştığımızda, rakip oyuncu şans eseri şut atmak yerine, o aradan yukardaki arkadaşına ara pasını dayıyacak. Bizim dingiller de bilardo topu gibi ordan oraya koşacaklar. Zaten dikkat ediyorum. pas yapmayı bilen rakip bizi duvardan duvara vurabiliyor. mal gibi topun peşinde koşuyoruz ama o topu alamıyoruz. Çünkü alanları iyi kapatamıyoruz. Pas bilen bizi ezer bu net

maç anında fark etmemiştim ama bu nasıl bi savunma yav. nasıl bi diziliş bu. golü atan adam, en üsttekinden bahsediyorum. ayağında top alan adam topa vurunca o adama sekti. bir nevi o şans diyebiliriz. ama o üstteki adam yukarıya doğru koşu yapmış olsa, ve şutu vuran o adama arapası atmış olsa çok klas bir şekilde adamlar altı pasa ve çizgiye çok rahat inebilir. Donk'dan top sekmemiş olsa gol olmazdı ve bu dizilişte göze çarpmamış olurdu 1-0 kazanmış olurduk. Ama şu savunma, düzeltilmediği sürece ilerisi için bize zarar verecek. üstten bahsediyoruz ama alttaki kanadımız da vahim. rakibin 27 numarası sağ taraftan koşu yapsa hızlıca çizgiye inebilecek.

Golü atanın önüne top şans eseri düştü. Ama şans eseri düşme sebebi topa vuranın oyun görüşünün çok düşük olması. Donk'a çarpınca o top rakibin sahasına doğru da sekebilirdi. Bu konuda şanslılar evet ama yarın bir gün top oynamayı bilen rakiple karşılaştığımızda, rakip oyuncu şans eseri şut atmak yerine, o aradan yukardaki arkadaşına ara pasını dayıyacak. Bizim dingiller de bilardo topu gibi ordan oraya koşacaklar. Zaten dikkat ediyorum. pas yapmayı bilen rakip bizi duvardan duvara vurabiliyor. mal gibi topun peşinde koşuyoruz ama o topu alamıyoruz. Çünkü alanları iyi kapatamıyoruz. Pas bilen bizi ezer bu net

Fiorentina maçında da gördük savunma anlamadında çok kötü giriş yaptık

Bu da başka bir pozisyon

Dede Dedecim lütfen şu forvette ki zibidiye orta kes. Pasla filan uğraşma bunlar bizim takımın yapacağı işler değil kes ortaları belki bir yerine çarpar girer yahut penaltı filan alır keko. Defansta da yerini kaybetme yeter. O hızla geri dönemeyeceğin aşikar zati.

Git dayı git sahayı terket allah askına jübileni yap yarın antrenmanda hadi yaaa

pedro henrique denen herif tarafından rencide edildi, örselendi, itibarı zedelendi.

sakallı kayseri hocası intihar ederek iyi oynayan oyuncusunun kanadını değiştirdi, böylece mariano dedemiz biraz nefes aldı.

ancak mariano rakip tanımadan karşısına gelene ezilmeye devam edince fatih hoca oyundan çıkarmayı akıl etti sonunda ve mariano'yu da bizi de kurtardı.

2. yarının sadece ilk 40 saniyesinde yaptığı 2 mallık bile durumun özeti resmen. İnanılmaz derecede kötü. 40 yaşında olsan böyle oynamazsin.

Linnes varken bu herifi oynatan hocaya da ne denir orası size kalmış.

Rezalet durumda. Terimin bunu keseceği yok umarım sakatlanır da kendi kendine kesilir takımdan

Terim'de bayıldığından oynatmıyor

Linnes sağ tarafta hücumsal anlamda aynı etkiyi yapamıyor.Mariano-Feg iyi anlaşıyorlar dolayısıyla bozmak istemiyor

Defansif anlamda o riski alıyor

Ek olarak Linnes'i bugün yine gördük sağ tarafta iş yapamıyor.O bölge de elimiz kolumuz bağlı

Zaman zaman ikisinin de iyi dönemleri oluyor artık hangisi iyi oynarsa şans :/

Geri
Üst Alt