#22 Mariano Ferreira Filho

Güray vural karşısında ezildi ikinci yarı simdi burada çoğu kişi övgüyle bahsediyor falan da bence hiç te abartılacak bir yanı yok mariano nun geldiği günden beri dikkatle izledim klasik brezilyalı bekler gibi oyun zekası iyi ötesi karışık bence başakşehirli caiçara daha iyi bir bek kendisinden ve linnese göre tecrübeli olması tek artısı

Sağ tarafımızı delik deşik ettiler ama yine de beğendim

Aslında delik deşiklik durumun Mariano ile alakası yok..Kayseri her pozisyon 3 adamla geldi rodriguez gerekli yardımı yapamadı tolga-donk gelene kadar orta saha da yardım edemedi..Üstelik Güray vasat olsa da her yerden temiz ortalar çıkarabiliyor buna önlem alma şansımız yok maalesef bir ara 35-40 metrelik ortalar atmaya başladı karşısına Kyle Walkerı da koysa o orta gelecek mecbur

Aslında delik deşiklik durumun Mariano ile alakası yok..Kayseri her pozisyon 3 adamla geldi rodriguez gerekli yardımı yapamadı tolga-donk gelene kadar orta saha da yardım edemedi..Üstelik Güray vasat olsa da her yerden temiz ortalar çıkarabiliyor buna önlem alma şansımız yok maalesef bir ara 35-40 metrelik ortalar atmaya başladı karşısına Kyle Walkerı da koysa o orta gelecek mecbur
Baskı yaptıkları dakikalar da senin de dediğin gibi iki, bazen üç rakibe karşı nerede ise yalnız kaldı. Rodriguez pek yardım etmiyordu, Selçuk top rakipte iken etkisiz, Ndiaye nereye kadar ve dün o bile bana göre çok etkili değildi.

Tolga ve özellikle Donk oraya çok yardım ettiler, Rodriguez yine uyarılar sonrası daha çok yardıma geldi.

dün sakatlıktan cıktıgı icin muhtemelen 2.yarı özellikle cok hatalar yaptı ama kalitesine süphe yok elimizdeki üst düzey 2-3 adamdan biri

Sakatliktan sonra + 2-3 kisi birden hunharca saldirmasi biraz yipratti.
Ilk devre ise manyak bir oyun cikardi

Bugün ilk defa kırık not verdim mariano ya.

Düşüşe geçmesi dogal. Makine degil sonuçta. Yinede idare etti o kadar kötü deildi.

Sakatlık sonrası iyi değil çok riske girmek istemiyor korktu herhalde biraz

genelde her maca iyi basliyor ama 2.yarilarda oyundan dusuyor bugunde oyleydi

Sakatliktan döndügü icin henüz sezon basinda ki performansina ulasmis degil

1-2 haftaya tekrar üst düzey performansini izleriz

DVCc9TJX0AEESpu.jpg

Geri
Üst Alt