22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Önce edepli olmasını öğren. Daha ne demek istediğimi bile anlamadan yorum yapıyorsun. Ben arkadaşları mı öldürdü dedim. Ha sen DHKP-C militanlarını, alevi vatandaşlarla bir tutuyorsan orasını bilemem.

once sen edepli ol bana valilerin agzıyla konusma...Ya da polisin havaya ateş ettiğini göre DHKP-C militanlarından biri Uğur kardeşimizi öldürdü. sunun acıklamasını yap sonra konusalım.

Acımızı ve öfkemizi birbirimizden çıkartmalayalım. Sonuçta bu katillerin de istediği bu. Eğer enerjimizi birbirimizi yemekte harcarsak katiller unutulur.

Elbette fani dünyada, artık hesabını tutmanın mümkün olmadığı, günlük hale gelen bu katliamların hesabı sorulacaktır. Katil, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinden korkmuyor, çekinmiyor olabilir. Ama katilin, öbür dünya inancına sahip olduğunu tahmin ediyorum ve bu kadar hayatın, ailenin, canın hesabını sorduklarında acaba orada da bir tokat akşedip yol yaptık mı diyecek merak ediyorum.

kanuni not: Katil dediğim bizim mahalleden bir arkadaş siz tanımazsınız.

ve hala ve hala erdogani savunanlar var. ülke iyi gidiyo vs. vs.

Aynen kardeşim, tesadüf değil. Polis, istihbarat gerekli önlemleri olsa bu militanlara göz açtırmaz. Ama almıyorlar.

Geçen sene İzmirde yakıp yıktılar sade vatandaş sindi korktu ama sonra polisimiz Alsancakta seni-beni dövdü ,

İstanbuldada benzer şeyler oldu , sonra polis müdahalesi geldiğindede at izi it izine karıştı ama satılmış medyada çok güzel manipülasyon yapıldı vatandaş teröristle el ele lanse edildi ,

Bunların hepsi tesadüfmüdür , bahse konu terör örgütü yada benzerleri kimin kimlerin kontrolündedir ,,

malum dikatöryel bir düzende yaşadığımız için başıma dert almayayım kast ettiğim kilimcinin köroğlu nükrettin yani ...

once sen edepli ol bana valilerin agzıyla konusma...Ya da polisin havaya ateş ettiğini göre DHKP-C militanlarından biri Uğur kardeşimizi öldürdü. sunun acıklamasını yap sonra konusalım.

Ben gayet edepli şekilde yorumumu yaptım. Benim dediklerime katılmayabilirsin ve bunu düzgün bir şekilde ifade edebilirsin değil mi?

Polisin havaya ateş ettiği görüntülerde mevcut. Ben diyorum ki; ya polisin havaya ateş ettiği kurşunlardan biri sekerek Uğur kardeşimize isabet etmiş olabilir. Ya da polisin havaya ateş ettiğini gören bazı marjinal grup, militan adı her neyse Uğur kardeşimize ateş etmiş olabilir. Zaten ortalık karışmış, bunu fırsata çevireyim diyen namussuzlar mutlaka var.

Tekrar edeyim, adaletli bir şekilde soruşturma yapılsın ve suçlu ortaya çıksın. Zaten otopsi sonucuna göre her şey belli olur. Polis kurşunu ise zaten seri numarasından anlaşılır. Yeter ki adaletli soruşturma olsun.

su mesajımı editleyenlere ne desem az kalır inanın..orda masum bi adam oldurulmus devlet tarafından adam ckmıs ya su oldurmus ya bu oldurmus dıyebılıyorsa benım mesajımı edıtleyemezsınız sız.ulan okadar adam olmus oldurenın hıc mı sucu yok be ınsafsızlar vıcdansızlar...yok orgut varmıs alevileri kullanıyormus..polissin sen polis devletsın kımse onları yakalayacaksın ayıklayacaksın ordan en agır cezayı vereceksın..ok meydanında aleviler varmısta tuzlucayırda aleviler varmısta arkadas onun derdıne gırmıs kufur etmemek ıcın zor tutuyorum kendımı

Geçen sene İzmirde yakıp yıktılar sade vatandaş sindi korktu ama sonra polisimiz Alsancakta seni-beni dövdü ,

İstanbuldada benzer şeyler oldu , sonra polis müdahalesi geldiğindede at izi it izine karıştı ama satılmış medyada çok güzel manipülasyon yapıldı vatandaş teröristle el ele lanse edildi ,

Bunların hepsi tesadüfmüdür , bahse konu terör örgütü yada benzerleri kimin kimlerin kontrolündedir ,,

malum dikatöryel bir düzende yaşadığımız için başıma dert almayayım kast ettiğim kilimcinin köroğlu nükrettin yani ...

Geçen sene taksim'de polisin oynadı molotof kokteyli çadır tiyatrosunu unutmadık bu örgütlerin devletin hangi birimleri ile ortak eylem yaptığı belli.

okmeydanını bilmeden atıp tutmayın.kaç tane belediye otobusu yakıldı haberiniz var mı orda.orası pkk denen pislik yuvasının cirit attıgı bölgedir.kimse sallamasın cem evine gitti diye vurulmuş diye.polise parça tesirli bomba atılıyor 7 polis yaralı.saçma saçma kör cahilce konuşmayın.evet bu ülkede ayrışmaya ve bölünmeye yol açan bir hükümet var.ülke iyiye gitmiyo.ama bu olaylarda polisin suçu falan yok.

Ben gayet edepli şekilde yorumumu yaptım. Benim dediklerime katılmayabilirsin ve bunu düzgün bir şekilde ifade edebilirsin değil mi?

Polisin havaya ateş ettiği görüntülerde mevcut. Ben diyorum ki; ya polisin havaya ateş ettiği kurşunlardan biri sekerek Uğur kardeşimize isabet etmiş olabilir. Ya da polisin havaya ateş ettiğini gören bazı marjinal grup, militan adı her neyse Uğur kardeşimize ateş etmiş olabilir. Zaten ortalık karışmış, bunu fırsata çevireyim diyen namussuzlar mutlaka var.

Tekrar edeyim, adaletli bir şekilde soruşturma yapılsın ve suçlu ortaya çıksın. Zaten otopsi sonucuna göre her şey belli olur. Polis kurşunu ise zaten seri numarasından anlaşılır. Yeter ki adaletli soruşturma olsun.

Yok uğur kurt polis kurşununa kafa atmış polisin suçu yok.

Bu sefer Erdogan bunun hakkinda bisey söyleyecekmi ki.

Acımızı ve öfkemizi birbirimizden çıkartmalayalım. Sonuçta bu katillerin de istediği bu. Eğer enerjimizi birbirimizi yemekte harcarsak katiller unutulur.

Elbette fani dünyada, artık hesabını tutmanın mümkün olmadığı, günlük hale gelen bu katliamların hesabı sorulacaktır. Katil, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinden korkmuyor, çekinmiyor olabilir. Ama katilin, öbür dünya inancına sahip olduğunu tahmin ediyorum ve bu kadar hayatın, ailenin, canın hesabını sorduklarında acaba orada da bir tokat akşedip yol yaptık mı diyecek merak ediyorum.

kanuni not: Katil dediğim bizim mahalleden bir arkadaş siz tanımazsınız.

hocam haklısın aslında bunları konuşmanın yeri burası değil ama kusura bakma onları savunmaya çalışanla onlar arasında hiçbir fark yoktur benim gözümde. milleti yavaş yavaş sindiriyorlar işte, çoğu insan sokağa çıkamıyor bu herifler saldıracak, polis saldıracak diye korkusundan.

Ankara'da oturmama rağmen Okmeydanını iyi bilirim. Kimse diyeceklerimi oraya buraya çekmesin. Okmeydanında DHKP-C militanları cirit atıyor. Basında çıkmıyor fazla ama neredeyse her gün ortalığı birbirine katıyorlar.

Bu DHKP-C militanları oradaki alevi vatandaşları kışkırtıyor. Halkı galyana getirmek için polisle çatışıyorlar. Dikkat edin, bu militanlar eylem olan her yerde karşımıza çıkıyorlar. Eyleme giderken havai fişek, Molotof, sapan v.s hazırlıklı gidiyorlar. Saf ve temiz vatandaşlarımız eylem yapmaya bile korkuyor bunlar yüzünden.

Hatırlarsanız geçen sene Ankara-Tuzluçayırda, Cemevi-Cami tartışması yüzünden ortalık karıştı. Tuzluçayır da aynı Okmeydanı gibi. Alevi vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı yerlerden biri. DHKP-C militanları bunu bahane edip yine alevi vatandaşlarımızı kışkırttı ve sonuç ortada.

Uğur Kurt adlı kardeşimizin ölümü maalesef üzücü bir durum. Görüntülerde polisin havaya silah sıktığı görünüyor. Şimdi iki ihtimal var. Ya havaya sıkılan kurşun sekti ve Uğur kardeşimize isabet etti. Ya da polisin havaya ateş ettiğini göre DHKP-C militanlarından biri Uğur kardeşimizi öldürdü.

İnşallah adaletli bir şekilde soruşturma yapılır ve suçlu kimse ortaya çıkar.

Allah rahmet etsin, geride kalanlarına Allah sabır versin.

DHKP-C bir terör örgütüdür ve onlara geregi yapilmalidir. Fakat polis inanilmaz olaylara imza atar oldu. Çoluk çocugu öldürmeye çekinmiyorlar. Haliyle polisten böyle bir sey bekliyoruz. Polisler nasil egitim aliyor bilmiyorum ama tarafli bir egitim aldigi kesin. Polis siyasi görüslerini kenara birakip tarafsiz çalismadigi sürece bunlar olacak. Soma'da bile insanlari dövmekten geri kalmiyorlar. Dhkp-c'li degildi Soma'dakiler.

okmeydanını bilmeden atıp tutmayın.kaç tane belediye otobusu yakıldı haberiniz var mı orda.orası pkk denen pislik yuvasının cirit attıgı bölgedir.kimse sallamasın cem evine gitti diye vurulmuş diye.polise parça tesirli bomba atılıyor 7 polis yaralı.saçma saçma kör cahilce konuşmayın.evet bu ülkede ayrışmaya ve bölünmeye yol açan bir hükümet var.ülke iyiye gitmiyo.ama bu olaylarda polisin suçu falan yok.

Yazıklar olsun sizin insanlığınıza katile katil demek bu kadar mı zor yine ölen suçlu oldu yazık!

Kardeşim dediklerin çok doğru. Bu şerefsizler her gün olay çıkarıyor ama devlet önlem almıyor. Gir bakalım oraya polis özel harekatı ile, bak bakalım taş üstünde taş kalıyor mu? Oradaki tüm militanları temizlerler.

hocam haklısın aslında bunları konuşmanın yeri burası değil ama kusura bakma onları savunmaya çalışanla onlar arasında hiçbir fark yoktur benim gözümde. milleti yavaş yavaş sindiriyorlar işte, çoğu insan sokağa çıkamıyor bu herifler saldıracak, polis saldıracak diye korkusundan.

Katili savunmak, katli savunmaktır. Bu zaten açıktır. Herkesin ilgi alanları farklı farklı bazısı kan seviyor yapacak bir şey yok.

Bu olaylarin tek suclusu; gezi olaylari baslamadan halkina kafa tutan hukumettir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz aleviler ne yapıyoruz 25 yıldır anlamadım, Çorum'da, Maraş'da, Sivas'da ve diğer yerlerde özellikle iç anadolu da ne yaptı bu köken

Büyüh ihtimalle bir kaç gün sonra adam hakkında yalan yanlış haberler çıkacak.Örgüte üye gibisinden.Benim tahminim öyle yani

Kardeşim dediklerin çok doğru. Bu şerefsizler her gün olay çıkarıyor ama devlet önlem almıyor. Gir bakalım oraya polis özel harekatı ile, bak bakalım taş üstünde taş kalıyor mu? Oradaki tüm militanları temizlerler.

O örgütün sahibi devlet zaten kendi adamını niye alsın.bunların bu kadar olay çıkarmasına rağmen polisin bunları gözaltına almaması manidar değil mi

Geri
Üst Alt