22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Bu arada ölen vatandaş cenaze için orada bulunuyormuş örgüt ile alakası yokmuş doğru mu ? Eğer doğru ise Dhkp-c ile ölen vatandaşımızı yan yana kol kola diye yorumlamayın yazıktır

Görüntüler var zaten. Aniden silah sesi geliyor. Millet saga sola kaçarken bu adam oldugu yere yigiliyor. Kesinlikle çatisma halinde degiller

biz bunları tartışırken valiler atandı emniyet müdürleri atandı yine bi şeyleri değiştirip kılıf arıyorlar

BoQOFdYCEAAuLAU.jpg

Konu ile ilgili söylenebilecek her şeyi içinde barındıran bir fotoğraf. Uğur Kurt'un annesi.

Başka söze gerek olmadığını düşünüyorum. Ve artık YETER diyorum.

Havaya dikey sikilan merminin ölüme yol açmasi zor. Kursun boynuna yatay girmis olmali. Havaya degil, üzerlerine ates edildigi belli.

tamam iste goruntulerde havaya sikmis diyolar.

bende diyomki goruntude gorunen belki bi mermiyi sikarkenki goruntusudur.

belkide baska mermileri atarken ileriye dogrultarak atti diyorum. yani ayni seyi soylemissin sende, anlasamadik o noktada galiba :D

Ülke freni kopmuş araç misali sürüklenirken iç savaşa, kimse bunu dikkate almıyor. İlerlemekte olan tarih kitabının yaklaşan sayfalarında ülkeyi güzel günler beklemiyor. Bunu görememek için kör olmak gerek.

Çekiniyorum... Cidden iç savaştan çekiniyorum artık.

Yok dostum iç savaş falan çıkmaz çekinme.

Polis asker adamların paralı askerleri gibi davranıyor. Emniyet genel müdürünün durumu ortada. Genel kurmay başkanının durumu ortada.

İç savaş çıkmaz. Gelirler paşa paşa yüzde 53 ü öldürürler. Sonra istedikleri devleti kurarlar.

"yine akşam saatlerinde okmeydanı şark kahvesi bölgesinde güvenlik tedbiri alan emniyet güçlerine yönelik el yapımı parça tesirli (3) adet el bombası atılmış, (1)’i ağır olmak üzere (2) vatandaş, (1) emniyet müdürü ve (6) polis memuru yaralanmıştır"

odatv

umarım dedikleri gibidir ama videoda ben polislerin ilgisiz görünmesi ve ilkyardımda bulunmamasını manidar buldum.

hangi birini tutuklasın.saf saf konuşma ya.bir şey biliyormuş gibi.ülkede kaç milyon terörist var biliyormusun.cezaevi mi yeter.ülke kaosa sürüklenir.mecbur böyle devam eder.banane hükümetten kardeşim hükümeti savunan mı var.ama orda polise parça tesirli bomba atılıyorsa polis te silahını çeker.benım üzerime parça tesirli bomba atılırsa bende çekerim.yanımda arkadaşım yaralanırsa bende vururum.bu kadar basit.ordakilerin soma ile o bu şu ile ilgileri yok.neyi anlatıyorsun sen.

Kaç milyon terörist var mış söyle de bilelim çok bilmiş ?

Dhkp c dediğin küçük bi örgüt. Ergenekon diye paşaları hapse gönderen hükumet dhkpc militanlarını gönderemiycek öyle mi ?

Silahını çekermiş. Ne oldu çekti cemevinden çıkan masum bi adamı öldürdü. Şimdi ne olacak ? Bu işin fıtratında var olay yerinde olmasaymış mı diyeceksin ?

yazık o gencecik kadına yazık o küçücük çocuğa, önceden babası cinayete kurban olan çocuklar polis olucam dermiş travmadan dolayı insanları kurtarmak için

polislere de yazık bazı çürük yumurta için meslekleri lekeleniyor

Yok dostum iç savaş falan çıkmaz çekinme.

Polis asker adamların paralı askerleri gibi davranıyor. Emniyet genel müdürünün durumu ortada. Genel kurmay başkanının durumu ortada.

İç savaş çıkmaz. Gelirler paşa paşa yüzde 53 ü öldürürler. Sonra istedikleri devleti kurarlar.

İç savaş, ülkenin resmi güvenlik kurumlarının birbirleriyle çatışması sonucu çıkan bir şey değildir sadece. Bunu Mısır'da, Suriye'de, hatta ve hatta Ukrayna'da gördük, görüyoruz. İşin en tehlikeli noktası, polis şiddettine karşı elinde silahla direnen kitlelerin sokaklarda yer etmesidir. Ben bundan korkuyorum. Binlerce insanın olduğu bir eylemde sadece 50 kişi elinde silahla iş yapmaya kalkarsa, sonu felaket olur.

umarım dedikleri gibidir ama videoda ben polislerin ilgisiz görünmesi ve ilkyardımda bulunmamasını manidar buldum.

bu tur durumlarda bilincsiz mudehale etmemek gerek. zaten robocoplar kalkanlari ile taslardan korumaya calisiyolar adami. muhtemelen ambulans bekleniyor. *resmi ilk gordugumde bende duyarsizlik var sandim. ama bi insana kopek lesi muamelesi yapilamaz. bu yuzden bi dolap oldugunun farkindaydim biraz o resimde. cunku dusmanin orda yatsa o sekilde duyarsiz kalamazsin

polisleri en cok yerden yere vuran kisi benim bu forumda. polislik meslegini degil, polisin tutumlarini yerden yere vuruyorum.

ama ne yazik ki o ismi degisik teror orgutu guvenlik guclerine el yapimi bomba atmis

Okmeydanı'nda 7'si polis 9 yaralı- Sözcü Gazetesi

okice1.jpg

hangi birini tutuklasın.saf saf konuşma ya.bir şey biliyormuş gibi.ülkede kaç milyon terörist var biliyormusun.cezaevi mi yeter.ülke kaosa sürüklenir.mecbur böyle devam eder.

Yaşını bilmiyorum ama maalesef 90'ları hiç yaşamamışsın , birde kusura bakma ama ülke dinamikleri ve yapısı hakkındada hiçbir bilgin yok !

Misal bu ülkede bir yer var her evinde istisnasız kaleşnikof var , orada polis bile gezemez , malını çalarlar sonra parasını ödettirerek sana geri verirler hiçbir halt yiyemezsin , askeriyeylede sınırdır ama biraz daha yüksekte kalırlar ,

polisin bile girmediği bir halt yapamadığı yerde arada sırada işini suyunu çıkarıp " hata " yaparlar misal bir keş'ten beyaz karşılığı kaleş alırlar ertesinde birde bakmışsın polis giremeyen o yere giren girmiş ortalığı "darma duman" etmişler herkes mum'a dönmüş hayat yine " normal'e" dönmüş .

Kaç milyon terörist var mış söyle de bilelim çok bilmiş ?

Dhkp c dediğin küçük bi örgüt. Ergenekon diye paşaları hapse gönderen hükumet dhkpc militanlarını gönderemiycek öyle mi ?

Silahını çekermiş. Ne oldu çekti cemevinden çıkan masum bi adamı öldürdü. Şimdi ne olacak ? Bu işin fıtratında var olay yerinde olmasaymış mı diyeceksin ?

dhkp-c yi iyi tanıyorsun baglantın mı var hayırdır.kaç yılında kurulmuş pkk ile eylem ortaklıgı yapma kararı almış bir örgüt oldugunu biliyorsun belliki çok saalıyorsun da.devletin askeri konumu belli gider alırsın.yasa dışı örgütte dag bayır kuzey ırak gezen adamlar karşında.banane hükümetten diyorum hala ötüyorsun.hükümetin politikalarını eleştir bende eleştiriyorum.ama orda 1 avuç polise parça tesirli bomba ile molotof kokteyl ile saldırıyorlarsa polis ne yapsa haklıdır.polisi günah keçisi ilan etmenin anlamı yok.ordaki ayı hayvan oğlu hayvan Türk polisine bomba atmamayı molotof kokteyl atmamayı ögrenecek.ayrıca ok meydanı denilen yer bu hayvanların Burak Can Kahramanoğlunu katlettiği yerdir.buda sana not olsun.

DHKP-C görevini layıkıyla yapmıştır.

Molotoflarla saldılaaar diye başlayacaklar yarın.

Molotof atanları ALlah belasını versin. Süpergüç yeni Türkiye bir bölgeden DHKP C yi temizleyemiyor.

O yazıyı yazarken şöyle demiştim '' Kimse dediklerimi oraya buraya çekmesin. ''

Ben burada alevi vatandaşlarımızı suçlamıyorum, zaten haddim değil. Bakın kışkırtma nasıl oluyor anlatayım. Orada bulunan saf ve temiz vatandaşlar eylem yapıyorlar. Ama bazı gruplar bir anda bu kalabalığın arasına giriyor. Polis defalarca uyarıyor '' Lütfen dağılın aranıza illegal gruplar giriyor. '' Vatandaşlar tam dağılacağı sıra bu militanlar polise Molotof, havai fişek, taş atıyor. Hadi bunları geçelim, parça tesirli bomba atıyorlar kalabalık içine. Polis ne yapsın bu durumda?

Ben bu kargaşanın içinde 2 kez kaldım. Öyle bilgisayar başında yazmakla olmuyor bu işler. Yaşayacaksın ve anlayacaksın.

Bu konuda devlet görevini yapmıyor. Bunları isteseler 2 saat içinde toplarlar.

Geri
Üst Alt