22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Ahmet Güzel

Kırmızı Üye
Lanet olsun böyle düzene!!Böyle devlete!!!Masum bir can daha gitti...Uğur Kurt

Ekmek almaya gider ölürsün!

Yer altında ölürsün!

Cemevi'nde ölürsün!

Eceli beklemeye gerek yok, bu ülkede bi şekilde ölürsün...​

1010089_655998381121403_2255124368322227885_n.jpg

10352576_655998427788065_5699770360490307331_n.jpg

10292436_655998444454730_1076940860518302672_n.jpg

bu resim cok kotu

10334365_655998501121391_1717411783312280304_n.jpg

bir vatandaş daha yaralı durumu ağırmış okmeydanında , insanlık bitmiş ülkemde :(

BoRKKaTCAAAfb_o.jpg:large

SON DAKİKA - Vali Mutlu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

AKP’nin Valiler ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı’nın onayından çıktı. Buna göre İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atandığı öğrenildi.

Gerçek Gündem’in haberine göre Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılğı’na atandı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Şanlıurfa’ya Vali olarak atandı.

PTT Genel Müdürü Osman Tural, Sakarya Valisi olarak görevlendirdi

İZMİR’DEN İSTANBUL’A…

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İstanbul Valiliği’ne atandı.

Antalya Valisi Sabahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı oldu.

Allah rahmet eylesin.Geride kalan yetim cocuguna,esine güc kuvvet versin.Son olmayacagını biliyorum ama yine de bu son olsun diyorum,son olsun.

ak partisi Alevi vatandaslar sokaga dökülsün, biraz daha oy toplayim derdinde. Ruhu sad olsun. Herzamanki gibi yag misali üste çikacaklardir.

Adamı ibadethanede katlettiler resmen ya. Allah belasını versin bunların hepsinin. Yeter artık!

SON DAKİKA - Vali Mutlu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

AKP’nin Valiler ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı’nın onayından çıktı. Buna göre İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atandığı öğrenildi.

Gerçek Gündem’in haberine göre Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılğı’na atandı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Şanlıurfa’ya Vali olarak atandı.

PTT Genel Müdürü Osman Tural, Sakarya Valisi olarak görevlendirdi

İZMİR’DEN İSTANBUL’A…

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İstanbul Valiliği’ne atandı.

Antalya Valisi Sabahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı oldu.

HALKINA G.V.T DİYEN ŞEREFTEN YOKSUN HERİFİ EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YARDIMCILIĞI'NA ATAMIŞLAR!!!

YAZIKLAR OLSUN!!!!!YAZIK BENİM GÜZEL ÜLKEME!!!

yazık aleviler üzerinden siyaset yapılması hoş değil.

Allah rahmet eylesin.Bakalım bu sefer ne diyecekler

yemin ederim nefret ediyorum şu ülkeden ya. artık ülkem bile demeye utanır hale geldim Atatürk'ün emanetine böyle mi bakılacaktı. o sürekli istismar ettiğiniz Allah'ın karşısında nasıl vereceksiniz bunların hesabını?

yemin ederim nefret ediyorum şu ülkeden ya. artık ülkem bile demeye utanır hale geldim Atatürk'ün emanetine böyle mi bakılacaktı. o sürekli istismar ettiğiniz Allah'ın karşısında nasıl vereceksiniz bunların hesabını?

ne diyecekler , Allah'ın karşısına çıkınca bile kalkıp milletin iradesiyle geldik biz buraya sana hesap vermeyiz derler herhalde..

tövbe haşaa..

Allah korkusu olan bunları yapmaz zaten.

Burada Polis de şuurunu mu kaybetti acaba? Orada nasıl silah sıkılır anlamam ki!!!

Ancak bu olaylar arada bir ortaya çıkan DHKP-C'nin işine de benziyor. 3 parça tesirli bomba atılmış. Bu görgüt aleviler üzerinden yürümeye çalışıyor. Sol hareketlerin ve kürt hareketinin yanında barınamadılar fazlaca.

Normal bir sokak çatışması değil. Medya pek veremiyor şu an ama orada başka bir çatışmaya dönüşmüş diyorlar.

Renkdaşım maalesef Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nde değil TAYYİBİN MUZ ÇİFTLİĞİ'NDE yaşıyoruz.

Bu halk böyle koyun olursa daha çok güderler.Afedersin k.ç.ndan donunu alırlar haberi bile olmaz bu halkın...:(:(:(

rezil bir ulke (benim tanimima gore ulke falan degil. kicimin ulkesi. sirf siz anlayin diye sizin taniminiza gore olsun diye ulke diyorum.) bana gore ve benim tanimima gore anadolu kabilesi

en sevmedigim -size gore- ulkelerden sadece bir kac tanesidir. kesinlikle irkci yada milliyetci falan birisi degilim.

sadece her insan esit olmali. yasadigim ulke her ne kadar kendimin bile olsa icerisinde sadece 1 kere dunyaya geldigim hayati iyi bi sekilde yasayamiyorsam ben o ulkeyi sevmem.

sevmedigim ulkeden bi an once kacis yolu ariyom ama kimse boyle bi kabile vatandasini almaz kolay kolay. Yunanistana gitmek lazim en kisa yoldan. bu kabileden kurtulmam lazim

oncelıkle Allahtan rahmet dılıyorum..cok buyuk bı acı devlet resmen alevilere karsı bı tutum ıcerısınde su adamın ne sucu ne gunahı vardı da vurdunuz kucucuk cocugu kalan eşine ne olacak? hıcbırımız artık sokaklarda guvende degılız herhangı bı polıs ates edıp oldurebılır...ustune cıkıp sokakta gezebılır..lanet olsun boyle duzene asla adam olmayacak bu ulkeden..eli kanlı zalim insana gelince yuzlerce kişinin vebali üstünde elbet yaradan sana da hesap soracak..

Geri
Üst Alt