22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

bu tur durumlarda bilincsiz mudehale etmemek gerek. zaten robocoplar kalkanlari ile taslardan korumaya calisiyolar adami. muhtemelen ambulans bekleniyor. *resmi ilk gordugumde bende duyarsizlik var sandim. ama bi insana kopek lesi muamelesi yapilamaz. bu yuzden bi dolap oldugunun farkindaydim biraz o resimde. cunku dusmanin orda yatsa o sekilde duyarsiz kalamazsin

polisleri en cok yerden yere vuran kisi benim bu forumda. polislik meslegini degil, polisin tutumlarini yerden yere vuruyorum.

ama ne yazik ki o ismi degisik teror orgutu guvenlik guclerine el yapimi bomba atmis

Okmeydanı'nda 7'si polis 9 yaralı- Sözcü Gazetesi

okice1.jpg
o yaralı vatandaştan bi haber var mı , umarım göründüğü kadar ciddi değildir.

dhkp-c yi iyi tanıyorsun baglantın mı var hayırdır.kaç yılında kurulmuş pkk ile eylem ortaklıgı yapma kararı almış bir örgüt oldugunu biliyorsun belliki çok saalıyorsun da.devletin askeri konumu belli gider alırsın.yasa dışı örgütte dag bayır kuzey ırak gezen adamlar karşında.banane hükümetten diyorum hala ötüyorsun.hükümetin politikalarını eleştir bende eleştiriyorum.ama orda 1 avuç polise parça tesirli bomba ile molotof kokteyl ile saldırıyorlarsa polis ne yapsa haklıdır.polisi günah keçisi ilan etmenin anlamı yok.ordaki ayı hayvan oğlu hayvan Türk polisine bomba atmamayı molotof kokteyl atmamayı ögrenecek.ayrıca ok meydanı denilen yer bu hayvanların Burak Can Kahramanoğlunu katlettiği yerdir.buda sana not olsun.

Allah'ım bi insanın yazdıklarıyla cahilliğini bu kadar mı belli eder. Biz burda molotof atanları mı savunuyoruz. Ama sen öyle bi insansın ki tek suçu cemevine gitmek! olan masum bir insanın öldürülmesini bile savunuyorsun.

Cevap falan atma hadi işine.

DHKP-C görevini layıkıyla yapmıştır.

Molotoflarla saldılaaar diye başlayacaklar yarın.

Molotof atanları ALlah belasını versin. Süpergüç yeni Türkiye bir bölgeden DHKP C yi temizleyemiyor.

Zaten yarın gece belirli gruplar görevi tamamlamak için sokağa çıkacaktır umarım insanlar bu oyuna gelmez..

Kimsenin can guvenligi yok. Anayasal haklar bile gasp ediliyor. Anayasa resmen rafa kaldirilmis durumda. Sona faciasi ve 301 kayiptan sonra bir masum insan kaybi daha + 1 yetim cocuk daha + 1 direksiz ev daha.

Simdi biri cikip "kahraman polis" der. Birak adamlar sakince toplanip dagilsinlar. Militanlarinineden uzerlerine yollayip insanlari kiskirtiyorsun?!

Soma olayı gündemden düşüp yerini hükumetin mağdur olması alacaktır.

Sonra da milyon tane dhkpc li var hangi birini hapse atsınlar diye laf yaparız biz.

bu ülke hiç iyiye gitmiyor bir yanda ülkeyi bolmek isteyen içsavaş çıkarmak isteyenler bir tarafta hükümet yanlısı uşaklar ve cahil kesim ALLAH SONUMUZU IYI ETSIN

O yazıyı yazarken şöyle demiştim '' Kimse dediklerimi oraya buraya çekmesin. ''

Ben burada alevi vatandaşlarımızı suçlamıyorum, zaten haddim değil. Bakın kışkırtma nasıl oluyor anlatayım. Orada bulunan saf ve temiz vatandaşlar eylem yapıyorlar. Ama bazı gruplar bir anda bu kalabalığın arasına giriyor. Polis defalarca uyarıyor '' Lütfen dağılın aranıza illegal gruplar giriyor. '' Vatandaşlar tam dağılacağı sıra bu militanlar polise Molotof, havai fişek, taş atıyor. Hadi bunları geçelim, parça tesirli bomba atıyorlar kalabalık içine. Polis ne yapsın bu durumda?

Ben bu kargaşanın içinde 2 kez kaldım. Öyle bilgisayar başında yazmakla olmuyor bu işler. Yaşayacaksın ve anlayacaksın.

Bu konuda devlet görevini yapmıyor. Bunları isteseler 2 saat içinde toplarlar.

o bahsettiğin olayları biz hiç öyle yaşamadık ülke olarak. polis defalarca uyarmadı, yanına aldığı bazı parti sempatizanlarıyla birlikte üzerimize taş atıp yakaladıklarını bayıltana kadar dövdüler. kaç kişiyi denize attılar. ailesiyle sahilde oturan küçücük kız çocuğunun bile suratına vurdular kocaman sopayla. evet yanlış okumadın, o gruplar önde, polisler arkada hep birlikte saldırdılar. o illegal gruplar onlar işte.

Başbakan ve onun zihniyetinden bir de içimizde ki hainlerden kurtulsak ülke daha güzel olacak ama...

bu ney simdi ,daha haberlere falan bakamadim ,olayi yeni goruyorum

basimiz sagolsun ,yine guzel ulkemden kotu bir haber .

Okmeydanı'nda 4 sene okudum ben liseyi. Oraları iyi biliyorum. Pkk'lı piçlerin başka saçmasapan oluşumların çok olduğu bi yer. Şunu yapan polise söyleyebileceğim hiçbişey yok çünkü polis saygısını zaten çok önceden yitirdi önceki olaylarla. Ama çok bişey yapacağım diyorsan bari o herifleri bi işe yarar. Molotof atan şerefsiz yakalandı mı orada acaba yok hiç sanmıyorum. Dağdan inip kutlama yapanlara dokunabildiniz mi? Yok. Gücünün yettiğine ya da basitçe bazı şeyleri protesto eden masum insanlara müdahale edebiliyor polis sadece. Çok kahpeler.

o bahsettiğin olayları biz hiç öyle yaşamadık ülke olarak. polis defalarca uyarmadı, yanına aldığı bazı parti sempatizanlarıyla birlikte üzerimize taş atıp yakaladıklarını bayıltana kadar dövdüler. kaç kişiyi denize attılar. ailesiyle sahilde oturan küçücük kız çocuğunun bile suratına vurdular kocaman sopayla. evet yanlış okumadın, o gruplar önde, polisler arkada hep birlikte saldırdılar. o illegal gruplar onlar işte.

Yaşadığın yerde bunlar olmuştur. Yapanlara yazıklar olsun. Ben o tür polisleri savunmuyorum. Benim savunduğum polisler yazdıklarımın içinde. Ben kaç kez polisin uyardığını gördüm.

Benim saygi duydugum polis; emir kulu olmaktan cikip, istifasini veren polistir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

polis silahı çekmiş bilerek ve isteyerek insanların üzerine ateş etmiş hala bu katilleri savunan insanlıktan nasibini almamış insan sıfatında vicdansız mahluklar var bu forumda.

Allah'ım bi insanın yazdıklarıyla cahilliğini bu kadar mı belli eder. Biz burda molotof atanları mı savunuyoruz. Ama sen öyle bi insansın ki tek suçu cemevine gitmek! olan masum bir insanın öldürülmesini bile savunuyorsun.

Cevap falan atma hadi işine.

saçmalıgın daniskasını yazmışsın.bir halt bildiğin yok.2-3 begeni için degermi.kim ordaki vatandaşın ölmesini savunuyor.polis orda vatandaşı kasten öldürmüyor videodan da belli.çok yazık olmuş.dkp-c için atıp tutuyorsun 1994 den beri o kücümsediğin örgüt temizlenemıyor.pkk dan çok daha organize bir terör örgütünden bahsediyorsun.pkk ile eylem ortaklıgı yapan bir örgutten bahsediyorsun.biraz arastır bir şey hakkında yorum yaparken.dhkp-c yi kulagından çektiğin gibi alıyorsun topluyorsun.yavaş ol şampiyon bilgisayarda counter oynamıyorsun.

Geri
Üst Alt