22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Konuyla alakası yok ancak bir noktayı anlamadım, yurt içinde güney doğuda çok zor şartlarda ve kelle koltukta görev yapan pöh'lerimiz vardır doğrudur(Allah yardımcıları olsun) lakin kuzey Irak'a ne ara gitti pöh onu çıkaramadım.

sallıyor işte aynen transfer nöbeti başlığında salladığı yalan transferler gibi

12 eylülden 2 gün önce dursun karataş'ı kimler sahte pasaportla yurt dışına kaçırmış bir araştır istersen.

sait isimli mardin kökenli bir ermeni kaçırmış.araştır dedin araştırdım.senin mit kaçırdı dedigin dursun karataş ve örgütü bak mitten kaç devlet adamını şehit etmiş.daha o kadar çok insan öldürmüşler ki bunlar sadece mıtten öldürdükleri yüksek rütbeliler.

26 Eylül 1990 Emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas Çiftehavuzlar Mahur Sokak'ta arabasının içinde, 7.65 çapında bir silah kullanılarak arkasından vurulmak suretiyle şehit edildi. Eylemi DEV-SOL üstlendi. Yapılan balistik incelemede, olayda kullanılan silahın 21 Eylül 1990 tarihinde saat 14.30 sıralarında Eminönü, Çadırcılar Caddesi, Tektaş Han'daki bir döviz bürosunun soyulması teşebbüsünde, 3 vatandaşın yaralandığı olayda kullanıldığı tespit edildi.

1992 Emekli MİT Müsteşarı, Orgeneral Adnan Ersöz, İstanbul Göztepe'deki evinde şehit edildi. Eylemi DEV-SOL üstlendi. Olayın faili olarak Metin Dikme ve Yasemin Okuyucu yakalandılar.

1992'ye kadar, Faşist Teröre Karşı Silahlı Mücadele Ekipleri (FTKSME) ve Silahlı Devrimci Birlikler (SDB) adlı alt birimleri ile birçok kanlı eyleme imzasını atan DEV-SOL, Eylül 1992 tarihinde, örgüt içinde yaşanan hizipleşme sonucu bölündü. Dursun Karataş liderliğindeki bölüm "DEV-SOL Önderlik Grubu", Bedri Yağan önderliğindeki bölüm "DEV-SOL Darbeciler Grubu" adını aldılar.

Konuyla alakası yok ancak bir noktayı anlamadım, yurt içinde güney doğuda çok zor şartlarda ve kelle koltukta görev yapan pöh'lerimiz vardır doğrudur(Allah yardımcıları olsun) lakin kuzey Irak'a ne ara gitti pöh onu çıkaramadım.

Hocam karışık işler çok kurcalamamak gerek ,

bazen cehalet daha iyidir ;)

sait isimli mardin kökenli bir ermeni kaçırmış.araştır dedin araştırdım.senin mit kaçırdı dedigin dursun karataş ve örgütü bak mitten kaç devlet adamını şehit etmiş.daha o kadar çok insan öldürmüşler ki bunlar sadece mıtten öldürdükleri yüksek rütbeliler.

26 Eylül 1990 Emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas Çiftehavuzlar Mahur Sokak'ta arabasının içinde, 7.65 çapında bir silah kullanılarak arkasından vurulmak suretiyle şehit edildi. Eylemi DEV-SOL üstlendi. Yapılan balistik incelemede, olayda kullanılan silahın 21 Eylül 1990 tarihinde saat 14.30 sıralarında Eminönü, Çadırcılar Caddesi, Tektaş Han'daki bir döviz bürosunun soyulması teşebbüsünde, 3 vatandaşın yaralandığı olayda kullanıldığı tespit edildi.

1992 Emekli MİT Müsteşarı, Orgeneral Adnan Ersöz, İstanbul Göztepe'deki evinde şehit edildi. Eylemi DEV-SOL üstlendi. Olayın faili olarak Metin Dikme ve Yasemin Okuyucu yakalandılar.

1992'ye kadar, Faşist Teröre Karşı Silahlı Mücadele Ekipleri (FTKSME) ve Silahlı Devrimci Birlikler (SDB) adlı alt birimleri ile birçok kanlı eyleme imzasını atan DEV-SOL, Eylül 1992 tarihinde, örgüt içinde yaşanan hizipleşme sonucu bölündü. Dursun Karataş liderliğindeki bölüm "DEV-SOL Önderlik Grubu", Bedri Yağan önderliğindeki bölüm "DEV-SOL Darbeciler Grubu" adını aldılar.

o saydığın isimleri MİT dhkp-c'yi kullanarak öldürtmüş olmasın sakın. hiram abas'ın kim olduğunu hangi operasyonlara katıldığını sonra kimler tarafından ortadan kaldırılmak istendiğini bir araştır.

Hocam karışık işler çok kurcalamamak gerek ,

bazen cehalet daha iyidir ;)

92-96 döneminden bahsediyosa arkadaş ozaman başka ancak bu tarihlerden sonra kuzey Irak'a büyük harekatların haricinde nokta operasyonlarını genel kurmaya bağlı özel kuvvetler ve jöh yaptı bildiğim kadarıyla anlatmak istediğim buydu murat...

o saydığın isimleri MİT dhkp-c'yi kullanarak öldürtmüş olmasın sakın. hiram abas'ın kim olduğunu hangi operasyonlara katıldığını sonra kimler tarafından ortadan kaldırılmak istendiğini bir araştır.

hiram abas bay pipoyu diyorsun yani.o da dev sol tarafından öldürüldü.ne yapsan boş bu dhkp-c ezelden beri bu ulkenın başına bela.hiçte küçümsenecek bir örgüt degil.sen sadece efsanelere hikayelere inanarak mitle dhkp-c yi ilişkilendirmeye çalışıyorsun.cünkü cazip geliyor.

Artık sokağa çıkmaya bile korkar olduk. Suçsuz insanlar ölüyor, buna dur diyecek kimse yok mu?

Yuh be ulan yatıyoruz kalkıyoruz ortalık darma dağın artık dikiş tutmaz bu ülke uzun süre ayrıca yeni olaylara gebe bu.durumlar ve polis terörü had.safhada.malesef

C5303 cihazımdan gönderildi

Her gün yeni ölümler oluyor.. ve hala en ufak bir tepki yok. Uzun adam çıkıp algį operasyonu diyor, alevi çocuğun ekmek almaya gitmesine bile karışıyor. Yine lafı çevirir Uğur sorulunca..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Devlet yetkilerini elinde tutan otoritenin gücü kime yetmekte ,

sana banamı , somadaki işçiye mi hamile kızamı kime ?

Neden şehirlerde cirit atan teröristlere birşey yapmıyorlar , dokunmuyorlar , dokunmak mı istemiyorlar , yada terörist dediklerimiz gerçektende terörist mi ,,

PKKlı teröristlerin leşini isteyen eylemcilere hiç müdahale etmiyorlar. Doğu ve Güneydoğu'da kedi olan polis o sınırı geçince insanlıktan çıkıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cidden iğrenç bi ülke olduk.

Hayvanın teki vuruyor. Haber yorumlarına bakıyorum oh olsun diyen var protesto edene molotof atana tabiki kurşun atacak diyen var, ben olsam bende aynısını yaparım diyen var.

11 yılda nasıl hayvanlaştırdılar bu insanları aklım almıyor.

Baştaki hayvan olursa normal bir sonuç bence.

Maalesef daha da kötü günler bekliyor bizleri.

Bugün yine bir insanları sinir edecek bir açıklama yapar tayyıp provokatörü ve olaylar yine başlar.

Ya arkadaşlar benim anlamadığım doğu'da adamlar abdullah öcalan posterleri ile yürüyüş yapıyorlar. Müdahele etmiyor polis.

Hatta ve hatta oradaki pkk yandaşları polislere "önümüzü açın yoksa Müdahele etmek zorunda kalacağız" diyorlar polislere.

Ama buralarda yani istanbulda izmirde ankarada polis ciddi ciddi adam öldürüyor.

Okmeydanı ne kadar dhkp-c denilen örgütün mahallesi olsa da yazıktır yine. bu adamın hiç bir sucu yok. belli masum adam.

Yazık günah bir can daha gitti. Keşke bilinçsiz polisler olmasa. Keşke şu başına kırmızı bezler bağlayıp elinde molotoflarla sağa sola saldıran topluluk olmasa.

Geri
Üst Alt