22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Adamlar atışmadan ne güzel konuşuyor,bunda ne var ki?Yeri değil burası spor forumu dersen,e spordan başka her halt konuşuluyor bir şey olduğu yok.Adamlar atışmadan kendi aralarında konuşuyor kime ne zararı var ki?

Konu amacından sapıp çok saçma yerlere gidiyor sürekli. Her şeyin bir yeri var tartışma platformu var mis gibi,

Ben konuşulmasın demiyorum konuşulsun ama olay hep şuna benziyor, "Bazen internetten akademik/teknik konular aratıyoruz, turkçesi gugıllamak olarak belirtilebilir. Kendi adıma söyleyeyim bilişim üzerine araştırdığım bu konularda p.orn e.rotik vb. gibi saçma sapan indexlemeler ile karşılaşıyorum." Hemen hemen aynı olayı düşün.

Bu birazda binali yıldırımın beyninde canlandırdığı bulut sistemine benziyor.

Bir düzen yok, hem anlatılan bilgiler boşa gitmiş oluyor hemde konuya giren adam bi afallyıp asıl önemli noktayı kaçırıyor. Konu başlığında ki olayın nedenini 4. sayfada anlayıp yine başka konulara girilmesi hoş değil.

Bak gel başka kapıdan bakalım okan-gök'ün anlattıkları hakkında beynimde anahtar kelime olarak yer edindi 1-2 ay sonra o anlattıklarına ihtiyacım olsa ilgili başlığı uplar istediğim veriye ulaşırdım. Şimdi bu konu olacak 50-100 sayfa arada yine güzel devam bilgileri olacak ve kolaysa gel oku. Ha dersin başka kaynaklardan araştır o ayrı mevzu tabi ki. Nokta basmak istediğim şeyi aktarabilmişimdir umarım.

BoPTmiWIUAAEKXR.jpg

bunlar terörist mi.

BoPTmiWIUAAEKXR.jpg

bunlar terörist mi.

Forumda Okmeydanı'na en yakın ikamet edenlerden biri benimdir. Bunlar en az ayda bir kere böyle bir gösteriye kalkışıyor. Önce çocukları gönderiyor ve durum analizi yapıyor. Çocuklar bağıra bağıra sokak aralarında dolaşıyor yüzleri kapalı şekilde. O sırada esnaf ortalığın karışacağını anlayıp toparlanmaya başlıyor. Bir saat sonra molotoflarla gelip slogan atarak sağa sola saldırıyorlar.

Gezi olaylarını kirletenlerde bunlardı. Berkin gibi ufacık yavruları kandıranda bunlar. Burakcan'ı öldürüp üstlenende bunlardı. 2009 yılında Okmeydanı Şark Kahvesinde otobüs yakıp Serap'ı öldürende bunlardı. Yani evet bunlar terörist. Sokak teröristleri hemde İstanbul'un ortasında. Ama Uğur Kurt'un ölümünde bu teröristlerden çok bilinçsiz polisin kabahatı var.

Ulan adam doğuda elinde apo posterleriyle keleşlerle yürüyüş yapar ses yok... İnsanlar elinde Türk bayrağı ile dövizlerle yürüyüş yapar polis hemen müdahale eder..

Okmeydanının nasıl bir yapısı olduğunu bilmeyenleri görüyorum çevremde de sosyal medyada da ben kendimi bildim bileli Okmeydanında bu yapılanma var ara ara çıkarlar orayı karıştırırlar.. Polis oraya müdahale ederken çok dikkat etmeli bunları normal göstericilerle bir tutmak büyük bir hata olur.. Müdahale edeceksen gerekli önlemleri alacaksın onların attıkları molotoflarda o cemevinin bahçesine düşebilirdi.. Aynı şekilde oraya müdahale şekli havaya ateş etmek olmadığını orada yıllarca görev yapan polisler çok iyi biliyordur ama yeni yetme çevikleri oraya gönderirsen neye uğradığını şaşırırlar...

PKK sempatizanı hainler istediği gibi at koştururken olan hep masum insanlara oluyor.

Az önce Erdogan : "Polislerimiz bunlara nasil sabrediyorlar hayret ediyorum"

Tabi canim, daha sert davranmasi gerekir polisin degilmi?

Başbakan konuştukça ortalığı geriyor... İnadına geriyor yeter ya insanlar ölüyor hala" her ölenin ardından tören mi düzenleyeceğiz ölmüştür gitmiştir, masum insan ölüyor onun adını bile anmıyor polislerimiz yanıyor "diyor... Konuşmasa daha iyi inadına gerdikçe iş savaşa sürüklüyor ülkeyi!!!

2. Gezi çıkar haftasonuna geldi ve daha da dikiş tutmaz...

Cemevinden cikan masum biri oluyor ama basbakanin yaptigi aciklamalara bak. Cidden yazik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu tip olaylardan en çok nemalananlar bu pkk lı köpekler oluyor.Halk bir şeye tepkisini gösterecek adam gibi, bu şerefsizler yakıp yıkmaya başlıyor ortalığı.Ama bu itleri de bu sokaklarda rahat rahat gezdirtmeyeceksin.Kck'lıların hepsini çıkartan hükümete de selamlar olsun.Göz göre göre peşkeş çekiyorlar ülkeyi aponun itlerine.

Olaylara gelecek olursak, polis masum insanlara karşı dikkatli olmalıydı tabi, hiç yoktan can gitti.Artık sokakta polis görsek nasıl bakıyoruz, eskiden daha farklıydı.Bu hükümet gidince bu teşkilatta revizyon şart.

balistik raporlarını beklemek lazım , polisi namlunun ucuna sürüyoruz ama dhkpc iddaları da yabana atılır cinsten değil.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve kutuplaşmanın sağladığı rant... Ayrıca her türlü kutuplaşma, her türlü marjinallerin avuçlarını ovuşturmasını sağlıyor.

Not: 12 Eylül, Gazi olayları, Sivas katliamı... Hala ders alınmamış, hala bile bile kutuplaşmadan medet umuluyor. Sosyal medyada da at izi, it izine karışmış. Al başına bela işte.

birazcık tarih okuyanlar bilir bu ülkede sorgusuz sualsiz denetimi ele almanın yolu kendine bir düşman yaratmak onunla savaşıp olağan üstü hal ilan etmekten geçer.rte'nin yaptığı da farklı değil ülkeyi kamplara ayrıştırıp gücünü arttırma ve hesap vermeme derdinde.bulanık suda balık avlamayı kural edinmiş şark kurnazı rte ve bu adama sorgusuz sualsiz biat etmiş makarnacı nohutçu takımı varken bu olaylar az bile bu nedenle bu adama en büyük tepkiyi buna oy veren özellikle sünni kesim vermelidir unutmamalı ki bu ülkede iç savaş çıkarsa aleviler kadar sünniler de kaybeden olur savaşın kazananı olmaz.

Okmeydanı terörist yuvası ayrıca biri molotof atanı vuracan mı yazmış evet vuracan

Kafamızdan vurulmak suretiyle can vermek bizim fıtratımızda var. Doğal şeyler bunlar, büyütmemek lazım(!) Hem niye sokaklara çıkıyorsunuz ki? Evinizde otursanız bunlar başınıza gelmez.(!)

Geri
Üst Alt