Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.976
- 44.067
- 4.333
Adamlar atışmadan ne güzel konuşuyor,bunda ne var ki?Yeri değil burası spor forumu dersen,e spordan başka her halt konuşuluyor bir şey olduğu yok.Adamlar atışmadan kendi aralarında konuşuyor kime ne zararı var ki?
Konu amacından sapıp çok saçma yerlere gidiyor sürekli. Her şeyin bir yeri var tartışma platformu var mis gibi,
Ben konuşulmasın demiyorum konuşulsun ama olay hep şuna benziyor, "Bazen internetten akademik/teknik konular aratıyoruz, turkçesi gugıllamak olarak belirtilebilir. Kendi adıma söyleyeyim bilişim üzerine araştırdığım bu konularda p.orn e.rotik vb. gibi saçma sapan indexlemeler ile karşılaşıyorum." Hemen hemen aynı olayı düşün.
Bu birazda binali yıldırımın beyninde canlandırdığı bulut sistemine benziyor.
Bir düzen yok, hem anlatılan bilgiler boşa gitmiş oluyor hemde konuya giren adam bi afallyıp asıl önemli noktayı kaçırıyor. Konu başlığında ki olayın nedenini 4. sayfada anlayıp yine başka konulara girilmesi hoş değil.
Bak gel başka kapıdan bakalım okan-gök'ün anlattıkları hakkında beynimde anahtar kelime olarak yer edindi 1-2 ay sonra o anlattıklarına ihtiyacım olsa ilgili başlığı uplar istediğim veriye ulaşırdım. Şimdi bu konu olacak 50-100 sayfa arada yine güzel devam bilgileri olacak ve kolaysa gel oku. Ha dersin başka kaynaklardan araştır o ayrı mevzu tabi ki. Nokta basmak istediğim şeyi aktarabilmişimdir umarım.