22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

normal bir tisort burda simdi tartısamayacam cok merak ediyorsan ozel msj atabilirsin

hejetame.jpg

demagoji yapma o tisorlerde biji apo yazmıyor aynı sekilde senın gibi demagoji yapan lokerin istedigi noktaya getirdin konuyu tbr ederim bu ustun yeteneginden dolayı

Demagoji falan yapmıyorum kardeş.

Dün okmeydanında ölen Uğur Kurt isimli rahmetliye cok üzüldüm.

Ama recep'in attıgı resimdekiler ve o zihniyettekiler ölse gram üzülmem.

Ama masum insanlar ölmesin bu ülkede de tam tersi hainler kral olur masumlar ölür

Demagoji falan yapmıyorum kardeş.

Dün okmeydanında ölen Uğur Kurt isimli rahmetliye cok üzüldüm.

Ama recep'in attıgı resimdekiler ve o zihniyettekiler ölse gram üzülmem.

Ama masum insanlar ölmesin bu ülkede de tam tersi hainler kral olur masumlar ölür

1) demagoji yapıyorsun

2)masum insanlar öldürüldügünde geride kalanların tepki gostermesi normal turkiyede özellikle aleviler ve kürtler icin bunun tarihsel birikimi var.meseleye buradan bakmassan zaten sadece o fotograftaki objelere bakıp tisortü begenmemeye devam edeceksin.fakat orda mesele tisört degil o resim tarihsel birikim sonucunda ortaya cıkmış resim.o resmin arkasında maraş var çorum var dersim var

3)hainler tayyip gibi halk dusmanlarıdır sıradan halkın icinden hain cıkmaz

1) demagoji yapıyorsun

2)masum insanlar öldürüldügünde geride kalanların tepki gostermesi normal turkiyede özellikle aleviler ve kürtler icin bunun tarihsel birikimi var.meseleye buradan bakmassan zaten sadece o fotograftaki objelere bakıp tisortü begenmemeye devam edeceksin.fakat orda mesele tisört degil o resim tarihsel birikim sonucunda ortaya cıkmış resim.o resmin arkasında maraş var çorum var dersim var

3)hainler tayyip gibi halk dusmanlarıdır sıradan halkın icinden hain cıkmaz

Tepki tabi ki gösterilir ama bir olay olduğunda bunu fırsat bilip ortalıga cıkan molotofcu güruhtan bahsediyorum ben.

Kürtlerle ya da alevilerle benim kendi adıma hiç bir sorunum olamaz.

Benim en iyi arkadasım kürt akrabalarım da var kürt olan.

Terörist ya da terör yandası olmadıgı sürece sadece kürt olduğu için kimseyi dıslama gibi bir lüksümde yok.

O resimde yazan kürdistan'ın Türkiye sınırlarında kurulması demek iç savaşın cıkması ve akabininde binlerce-onbinlerce insanın ölmesi demek.

Kürdistan sevdasıyla yanıp tutusuyorlarsa ve bu ülkeyi sevmiyorlarsa Irakta ki kürt bölgesine gitsinler.

Pkk sempatizanlıgı yapıp insanlarda ki milliyetçiliği arttırmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

Emperyalist devletlerin piyonu olmaktan vazgeçip samimi bir şekilde barış istesinler biz de samimiyetlerine inanalım.

Söylediklerim apo sevicileri için ülkesini seven ve iyi olan kürtleri tenzih ederim tabi ki.

Bir elin parmakları bile bir değil sonucta herkesi genelleyemeyiz.

bu tişörtçü molotofçu peşmerge zihniyeti her masumun ölümünden sonra ortaya çıkarak tayyipin ekmeğine yağ sürdüğünü ne zaman fark edecek acaba?akşam televizyonun başına oturan adam bak şunlara bak terörist bunlar yine ortalığı yakıp yıkıyorlar derken üstüne birde tayyip çıkıp paralel yapı üzerinden mağduruz edebiyatı yapınca bu molotofçuların eline ne geçiyor kime hizmet ettiklerinin ne zaman farkına varacak bunlar?yoksa bunlar hizmet ettiği kişiyi çok iyi biliyorda bizi mi saf yerine koyuyorlar?sen devletin polisinin arabasını taşlarsan istediğin kadar haklı ol bu halkın gözünde teröristten öteye geçemez birdaha ki seçimde de %50yi yer oturursun poponun üstüne.kime destek vereceğini kimi savunduğunu iyi bilmek bu ayrımı iyi yapmak gerekir diye düşünüyorum

Bazı arkadaşlar bazı olayların görünen masum tarafını savunurken buz dağının altındaki görünmeyen kısımdan haberleri yok. İşte o görünmeyen kısmıda savunuyorlar ama haberleri yok.

Bu arada o kürdistanı monte edeceğiz bi taraflarına, az kaldı.

★SⅢ Tapatalk★

Tepki tabi ki gösterilir ama bir olay olduğunda bunu fırsat bilip ortalıga cıkan molotofcu güruhtan bahsediyorum ben.

Kürtlerle ya da alevilerle benim kendi adıma hiç bir sorunum olamaz.

Benim en iyi arkadasım kürt akrabalarım da var kürt olan.

Terörist ya da terör yandası olmadıgı sürece sadece kürt olduğu için kimseyi dıslama gibi bir lüksümde yok.

O resimde yazan kürdistan'ın Türkiye sınırlarında kurulması demek iç savaşın cıkması ve akabininde binlerce-onbinlerce insanın ölmesi demek.

Kürdistan sevdasıyla yanıp tutusuyorlarsa ve bu ülkeyi sevmiyorlarsa Irakta ki kürt bölgesine gitsinler.

Pkk sempatizanlıgı yapıp insanlarda ki milliyetçiliği arttırmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

Emperyalist devletlerin piyonu olmaktan vazgeçip samimi bir şekilde barış istesinler biz de samimiyetlerine inanalım.

Söylediklerim apo sevicileri için ülkesini seven ve iyi olan kürtleri tenzih ederim tabi ki.

Bir elin parmakları bile bir değil sonucta herkesi genelleyemeyiz.

yav bu satırlar klasik ezberler bu kadar buyuk meseleler benımde kürt/alevi arkadaşlarım var demekle anlaşılacak anlatılacak şeyler mi

tam egemenlerin soylemlerini buraya koymussun iyi kürt var kötü kürt var iyi alevi kotu alevi var. bazısı eglence icin sokaga cıkıp polisimize taş atıyor bazısı iyi zaten hiçbişeye karışmıyor

sana meselenin tarihsel boyutu var dedim o fotonun arkasında corum dersim maraş var dedim onlardan bağımsız bu mesele anlaşılmaz.

ayrıca benım kürtlükle falanda alakam yok boyle düşünmek icin kürt olmaya gerek yok objektif biçimde bakarsan zaten turkiyede insan olmanın zorlugu belli.bide uzerine alevi veya kürtsen o zaman extra işkence

Bazı arkadaşlar bazı olayların görünen masum tarafını savunurken buz dağının altındaki görünmeyen kısımdan haberleri yok. İşte o görünmeyen kısmıda savunuyorlar ama haberleri yok.

Bu arada o kürdistanı monte edeceğiz bi taraflarına, az kaldı.

★SⅢ Tapatalk★

bana diyorsun galiba ogresene ogreneyim

ekmek almaya gidiyorlaf lafı hiç hoş olmamış.

bu arkadaşa derhal idam cezası verilmesini istiyorum.

Okmeydanı terörist yuvası ayrıca biri molotof atanı vuracan mı yazmış evet vuracan

Ne diyon Löker ?

Olaydan haberin var mı ?

Cemevinden çıkan bir masum bir adam vuruldu. Senin yakının baban amcan akraban da olabilirdi.

Okmeydanında ki teröristleri savunan yok. O adamların amacı belli. Yakalarsın terör örgütü soruşturmasından 10 sene 15 sene hapse atarsın bu kadar basit.

Ne diyon Löker ?

Olaydan haberin var mı ?

Cemevinden çıkan bir masum bir adam vuruldu. Senin yakının baban amcan akraban da olabilirdi.

Okmeydanında ki teröristleri savunan yok. O adamların amacı belli. Yakalarsın terör örgütü soruşturmasından 10 sene 15 sene hapse atarsın bu kadar basit.

Ben orda masum adama bişey yazmışmıyım bak bakıyım?

Ağzımı bozdurma şimdi.

Nasıl bu hale geldiniz siz arkadaş.

Önceden bunlardan çok yoktu forumda. Bi burda rahat ediyorduk.

Geri
Üst Alt