22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

BoVYJ8NIIAAwWcs.jpg

twitterda gördüm...

okmeydanıymış. şimdi çekilmiş...

yuh ya.

Hakan derken beni mi kasteddin Özgür beyefendi, adalet savunucu hümansit insan dostu.

Bana bak benim kafamı bozma sen benim hangi mesleği yaptığımı biliyormusun, bildiklerimi biliyor musun, olaylrın içeriğini biliyormusun, geçmişim pcnin başına sütünü içip ahkam kesiyorsun.

senin gibi bebelerin kıçlarını korumak için ben hayatımı sevdiklerimden uzak yaşıyorum, kana susamış biri varsa sizin o siyasi ideolajik beyinlerinizdir, gökten taş düşse buraları ateşe veriyorsunuz.

sen bingölde tuncelide günde kaç masum insan evladı ölüyor öldürülüyor bilir misin, sen o okmeydanında sözde yarattığın acıtasyon ortamında kaç evladın arka sokaklarda harcandığını bilir misin?

bilmek istersen özelden irtibata geç benimle biraz seninle telefonda konuşalım kardeşim varsa gerçekleri duymak için cesaretin.

benim bunlar için üzülecek ne vicdanım ne de vaktim var doğrusu, o adamlığıma türüren adamında sıfatına tüküreyim dieyeceğim ama ben adamların yüzüne tükürürüm pc arkasına geçip kancıklık yapanların değil.

şimdi forum yönetimi bana ceza verecekse adiliyelerini göstererek kendi özgür düşüncesini söylemiş adam hakaret eden şu iki şahısa da cezayı ihmal etmesinler.

mantıklı cümle sayısı : 0

hümansit'ten sonra okumaya devam ettiğim için ayrıca takdir bekliyorum.

yine bir şeyler dönüyor, iç çatışma, sokak hareketleri isteniyor sanki birileri tarafından.insanlar sağduyulu olmalı, gidişat iyi değil.

Hocam, ölen arkadaşımızı polis mi vurmuş yani kesin bir cevabı var mı? Olay iki ihtimalli gerçekleşmiş olabilir mi? Sırf alevi kardeşlerimizi galeyana getirmek için kasıtlı olarak birileri yapmış olamaz mı? Bu yıkıma insanların huzurunu kaçırmaya ne gerek var..

Hep gözlemliyorum sırf bu ülkede iç kargaşalık çıkarmak için alevi vatandaşlarımıza bir saldırı var bu tür olaylarda hep alevi insanlarımız öldürülüyor insan artık şüphe duyuyor namerdin oyunu hep aynı türk-kürt kavgasından 30 yıldır ekmek yediler yeni projeleri sen alevisin öl sen değilsin öl kargaşası çıkarmak değil mi?

Hayir polisin vurdugu kesin degil.

Burda sadece zihniyet uzerinden tartisiyoruz.

Polis vurduysa da iyi yapti baska ne yapacakti zihniyeti.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu forum böyle değildi son aylarda yediği bedava makarnalardan beyni sulanmış AKP trolleri Dadandı.

Kurtlar Vadisi izleyen telefon ver, görüşücez diye geliyor arkadaş. Adam öyle bir yazmış ki sandım 50 yaşında falan dedim adam büyükse ayıp ettik. Ufak da bişeymiş :D

Hakan derken beni mi kasteddin Özgür beyefendi, adalet savunucu hümansit insan dostu.

Bana bak benim kafamı bozma sen benim hangi mesleği yaptığımı biliyormusun, bildiklerimi biliyor musun, olaylrın içeriğini biliyormusun, geçmişim pcnin başına sütünü içip ahkam kesiyorsun.

senin gibi bebelerin kıçlarını korumak için ben hayatımı sevdiklerimden uzak yaşıyorum, kana susamış biri varsa sizin o siyasi ideolajik beyinlerinizdir, gökten taş düşse buraları ateşe veriyorsunuz.

sen bingölde tuncelide günde kaç masum insan evladı ölüyor öldürülüyor bilir misin, sen o okmeydanında sözde yarattığın acıtasyon ortamında kaç evladın arka sokaklarda harcandığını bilir misin?

bilmek istersen özelden irtibata geç benimle biraz seninle telefonda konuşalım kardeşim varsa gerçekleri duymak için cesaretin.

benim bunlar için üzülecek ne vicdanım ne de vaktim var doğrusu, o adamlığıma türüren adamında sıfatına tüküreyim dieyeceğim ama ben adamların yüzüne tükürürüm pc arkasına geçip kancıklık yapanların değil.

şimdi forum yönetimi bana ceza verecekse adiliyelerini göstererek kendi özgür düşüncesini söylemiş adam hakaret eden şu iki şahısa da cezayı ihmal etmesinler.

Araya girmiş gibi oluyorum ama

Takip edenler bilir tam bir Saim Altunterim zihniyetidir şu yazdığınız satırlar.

Forumda ki seviyeden dem vurup o eleştirdiğiniz seviyenin 10 katına altına inen bir uslüp.

Asla kabul edemediğim bir tarz.

Sapla samanı karıştırmadığınızda, acının renginin, dilinin, etnik kökenin olmadığını anladığınızda bu uslübu takınmazsanız tartışabilirim sizinle ama bu şekilde asla.

Gerçi bu yazdığım da boşuna biliyorum. Çünkü ben sizin nazarınızda bunu yazarak öteki sınıfına geçtim bile.

Bu AKP trolleri mısır'da kilise yakan adamlar ve suriye'de 14 yaşında çocuğun kafasını kesen adamlar hakkında ne düşünüyorlar merak ediyorum.

İnanılır gibi değil gerçekten, bunları nasıl tek tek gözaltına almazlar, nasıl müsaade edilir böyle bir görüntüye? Gerçekten aklım almıyor ki zaten normal bakış açısıyla anlaşılacak gibi de değil.

Kardeşim bunlara müdahale edilse kan cikacak sonra tekrar eylem yapıcaklar bu böyle gidecek

İnanılır gibi değil gerçekten, bunları nasıl tek tek gözaltına almazlar, nasıl müsaade edilir böyle bir görüntüye?

abi nasıl gözaltına alacaksın barikat kuruyorlar araya.zırhlı araçlarla filan girmeye kalktığında molotofla yakmaya kalkıyor şerefsizler.silah kullansan kan çıkıyor.

@Recep Löker @Ergün Yılmaz Mevcut durumda müdahele edilse dediğiniz doğru o açıdan bakmadım meseleye, lakin bu örgütler Türkiye'de halk bazında destekleri olan örgütler değil ve tam manasıyla marjinal örgütler bunlar, okmeydanına bu kadar yerleşmelerini pekala engelleyebilirler, bu tiplerin normal bir protesto gösterisini terörize etmeleri kuvvetle muhtemel önceden önlem alınmalıydı diye düşünüyorum

Alınmasına alınır bu oğlanlarda, alındığında ekmek aldıcı, alınmadığında terörist ilan edilirler.

Ölen ikinci vatandaşımız ayhan yılmaz'ın da gaz fişeği ile öldüğü tespit edilmiş yazık!! Allah rahmet eylesin:(.

abi nasıl gözaltına alacaksın barikat kuruyorlar araya.zırhlı araçlarla filan girmeye kalktığında molotofla yakmaya kalkıyor şerefsizler.silah kullansan kan çıkıyor.

Devletin hertürlü imkani var, emir verildigi taktirde en kisa sürede tamamen temizlenir orasi. Ama amac zaten bu görüntüleri medyaya sunmak, malzeme vermektir. Hükümete karsi eylem yapanlarin hep terörist temelinde oldugunu göstermektir, tipki gezi olaylarinda oldugu gibi.

Geri
Üst Alt