Duman Güngören
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2013
- 2.658
- 0
- 286

twitterda gördüm...
okmeydanıymış. şimdi çekilmiş...
yuh ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan derken beni mi kasteddin Özgür beyefendi, adalet savunucu hümansit insan dostu.
Bana bak benim kafamı bozma sen benim hangi mesleği yaptığımı biliyormusun, bildiklerimi biliyor musun, olaylrın içeriğini biliyormusun, geçmişim pcnin başına sütünü içip ahkam kesiyorsun.
senin gibi bebelerin kıçlarını korumak için ben hayatımı sevdiklerimden uzak yaşıyorum, kana susamış biri varsa sizin o siyasi ideolajik beyinlerinizdir, gökten taş düşse buraları ateşe veriyorsunuz.
sen bingölde tuncelide günde kaç masum insan evladı ölüyor öldürülüyor bilir misin, sen o okmeydanında sözde yarattığın acıtasyon ortamında kaç evladın arka sokaklarda harcandığını bilir misin?
bilmek istersen özelden irtibata geç benimle biraz seninle telefonda konuşalım kardeşim varsa gerçekleri duymak için cesaretin.
benim bunlar için üzülecek ne vicdanım ne de vaktim var doğrusu, o adamlığıma türüren adamında sıfatına tüküreyim dieyeceğim ama ben adamların yüzüne tükürürüm pc arkasına geçip kancıklık yapanların değil.
şimdi forum yönetimi bana ceza verecekse adiliyelerini göstererek kendi özgür düşüncesini söylemiş adam hakaret eden şu iki şahısa da cezayı ihmal etmesinler.
Hocam, ölen arkadaşımızı polis mi vurmuş yani kesin bir cevabı var mı? Olay iki ihtimalli gerçekleşmiş olabilir mi? Sırf alevi kardeşlerimizi galeyana getirmek için kasıtlı olarak birileri yapmış olamaz mı? Bu yıkıma insanların huzurunu kaçırmaya ne gerek var..
Hep gözlemliyorum sırf bu ülkede iç kargaşalık çıkarmak için alevi vatandaşlarımıza bir saldırı var bu tür olaylarda hep alevi insanlarımız öldürülüyor insan artık şüphe duyuyor namerdin oyunu hep aynı türk-kürt kavgasından 30 yıldır ekmek yediler yeni projeleri sen alevisin öl sen değilsin öl kargaşası çıkarmak değil mi?
Hakan derken beni mi kasteddin Özgür beyefendi, adalet savunucu hümansit insan dostu.
Bana bak benim kafamı bozma sen benim hangi mesleği yaptığımı biliyormusun, bildiklerimi biliyor musun, olaylrın içeriğini biliyormusun, geçmişim pcnin başına sütünü içip ahkam kesiyorsun.
senin gibi bebelerin kıçlarını korumak için ben hayatımı sevdiklerimden uzak yaşıyorum, kana susamış biri varsa sizin o siyasi ideolajik beyinlerinizdir, gökten taş düşse buraları ateşe veriyorsunuz.
sen bingölde tuncelide günde kaç masum insan evladı ölüyor öldürülüyor bilir misin, sen o okmeydanında sözde yarattığın acıtasyon ortamında kaç evladın arka sokaklarda harcandığını bilir misin?
bilmek istersen özelden irtibata geç benimle biraz seninle telefonda konuşalım kardeşim varsa gerçekleri duymak için cesaretin.
benim bunlar için üzülecek ne vicdanım ne de vaktim var doğrusu, o adamlığıma türüren adamında sıfatına tüküreyim dieyeceğim ama ben adamların yüzüne tükürürüm pc arkasına geçip kancıklık yapanların değil.
şimdi forum yönetimi bana ceza verecekse adiliyelerini göstererek kendi özgür düşüncesini söylemiş adam hakaret eden şu iki şahısa da cezayı ihmal etmesinler.
Yine ekmek alma görüntüleri
dhkpc'nin bu kadar rahat sokaklarda olması ilginç.
![]()
twitterda gördüm...
okmeydanıymış. şimdi çekilmiş...
yuh ya.
İnanılır gibi değil gerçekten, bunları nasıl tek tek gözaltına almazlar, nasıl müsaade edilir böyle bir görüntüye? Gerçekten aklım almıyor ki zaten normal bakış açısıyla anlaşılacak gibi de değil.
İnanılır gibi değil gerçekten, bunları nasıl tek tek gözaltına almazlar, nasıl müsaade edilir böyle bir görüntüye?
Alınmasına alınır bu oğlanlarda, alındığında ekmek aldıcı, alınmadığında terörist ilan edilirler.
abi nasıl gözaltına alacaksın barikat kuruyorlar araya.zırhlı araçlarla filan girmeye kalktığında molotofla yakmaya kalkıyor şerefsizler.silah kullansan kan çıkıyor.