- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 313
bana diyorsun galiba ogresene ogreneyim
Seni kastetmedim. Ama üzerine alındıysan alınabilirsin.
★SⅢ Tapatalk★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana diyorsun galiba ogresene ogreneyim
namaza gitmistir msj yazar namazdan sonra
Namaza gitmek suçmu. Ben hayatımda topu topu 5 i geçmez kıldığım namaz ama saygım var herşeye. Saygılo ol. Gelipde müslüman mahallesinde salyangoz satmayın.
★SⅢ Tapatalk★
Namaza gitmek suçmu. Ben hayatımda topu topu 5 i geçmez kıldığım namaz ama saygım var herşeye. Saygılo ol. Gelipde müslüman mahallesinde salyangoz satmayın.
★SⅢ Tapatalk★
biraz kitap oku anlama kabiliyetin gelisir 35 yasına da gelmisin bu saatten sonra da kolay degil ama
ayrıca adama bak bana alalhın zerdustu deyip hakaret etmeye calısıyor sonra herşeye saygım var musluman mahallesinde salyangoz satma diyor 35 yasında birde bu adam
Çünkü sen herşey değilsin. Sen hiçbişeysin. Gerçi anlarsın dedim ama olmadı.
★SⅢ Tapatalk★
Senin gibi ben provoke olmam. Anca bana sinek vızıltısı gelir. Verecek cevap bulamayıpta çareyi kitaplarda mı arıyorsun.
Çünkü sen herşey değilsin. Sen hiçbişeysin. Gerçi anlarsın dedim ama olmadı.
hacı son 2 msjını ust uste koydum da HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Verecek bir cevabı,savunacak bir argümanı olmayanlar karşısındakini yaştan, ve alaycı tavırlarıyla vurmaya çalışır. Araştırmacı forumcu.
★SⅢ Tapatalk★
Demek istediği bu tip adamların vahşi güdülerini din maskesine saklaması, yoksa namaza birşey dememiş. Yani burada böyle vahşeti savunur sonra bunu gizlemek için dindar imajı çizer gibi.
Hepiniz gerginiz ama dün de dediğim gibi bunu birbirimizden çıkartmaktan vazgeçmemiz lazım.
Hakan gibi tipler bu kadar kana susamışsa kolunu kesip içsin başka insanlar hakkında konuşmasın en güzeli.
Ne diyon Löker ?
Olaydan haberin var mı ?
Cemevinden çıkan bir masum bir adam vuruldu. Senin yakının baban amcan akraban da olabilirdi.
Okmeydanında ki teröristleri savunan yok. O adamların amacı belli. Yakalarsın terör örgütü soruşturmasından 10 sene 15 sene hapse atarsın bu kadar basit.
Hakan derken beni mi kasteddin Özgür beyefendi, adalet savunucu hümansit insan dostu.
Bana bak benim kafamı bozma sen benim hangi mesleği yaptığımı biliyormusun, bildiklerimi biliyor musun, olaylrın içeriğini biliyormusun, geçmişim pcnin başına sütünü içip ahkam kesiyorsun.
senin gibi bebelerin kıçlarını korumak için ben hayatımı sevdiklerimden uzak yaşıyorum, kana susamış biri varsa sizin o siyasi ideolajik beyinlerinizdir, gökten taş düşse buraları ateşe veriyorsunuz.
sen bingölde tuncelide günde kaç masum insan evladı ölüyor öldürülüyor bilir misin, sen o okmeydanında sözde yarattığın acıtasyon ortamında kaç evladın arka sokaklarda harcandığını bilir misin?
bilmek istersen özelden irtibata geç benimle biraz seninle telefonda konuşalım kardeşim varsa gerçekleri duymak için cesaretin.
benim bunlar için üzülecek ne vicdanım ne de vaktim var doğrusu, o adamlığıma türüren adamında sıfatına tüküreyim dieyeceğim ama ben adamların yüzüne tükürürüm pc arkasına geçip kancıklık yapanların değil.
şimdi forum yönetimi bana ceza verecekse adiliyelerini göstererek kendi özgür düşüncesini söylemiş adam hakaret eden şu iki şahısa da cezayı ihmal etmesinler.
sen ne igrenc biseysin kendini ne zannediyorsun herkese dayilk yapmalar diklenmeler sana gore butun forum bebe tek buyuk sensin.
Masum insanlara alevilere terorist demek ne zaman kendi ozgur dusuncesini soylemek oldu once onu soyle sonra konus idiot sey seni.
seninle görüşücem ben merak etme sen.