22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

Konu alevi öldürmek oldumu vahhabi aşığı dincilerle sözde milliyetçi tosunlar nasılda birlik oluveriyorlar insanın gözü yaşarıyor!!

Hayır yani her işlerine gelmeyenide AKP ci ilan ediyorlar.

Forumun özeti.

10330396_245669478954546_7285838221888215870_n.jpg

Fransız kırması sana mı soracağım buralarda dolaşıp dolaşamayacağımı, bişey mi girdi sana ki acın var yazılarımda.

evinde buz varsa tut orana iyi gelir.

sana bu son mesajım zira ben adamlarla konuşurm, k...cıklarla değil.

bu forumuda galiba artik rte yonetiyor adam demedigini birakmadi gun boyunca daha cir cir otuyor biz mayolu bir kadin koyariz bir hafta myc yeriz,bu sahisa ceza vermediginize gore isinize geliyor ayni taraftaniz demekki sizde kan kokusu aliyorsunuz

@Eray ÖZTÜRK ben kacar sunlarlada muhattap olma bence sinirlendirir ceza aldırırlar :D

Aynen kardeşim şu fransız kırmasının tek işi tüm gün kavga etmek, kavganın tartışmanın hakaretin olduğu her yerde o vardır, konu hiç farketmez.

normal tabi iş yok güç yok sinir buhran psikolji, baba parası ya da aile ezikliği dışa vurum ego tatmini lazım.

üzülürüm üzülürüm de bu ve buna benzer adamlar karşı karşıya iki akıcı dialog kuramazlar içe kapanık ergenler bu da vatan millet kurtarırlar.

iyisimi dediğin gibi uzak duracaksın ceza almaya değmezler.

adam ırkçılığın dibine vuruyor ne zaman def edeceksiniz

Aynen kardeşim şu fransız kırmasının tek işi tüm gün kavga etmek, kavganın tartışmanın hakaretin olduğu her yerde o vardır, konu hiç farketmez.

normal tabi iş yok güç yok sinir buhran psikolji, baba parası ya da aile ezikliği dışa vurum ego tatmini lazım.

üzülürüm üzülürüm de bu ve buna benzer adamlar karşı karşıya iki akıcı dialog kuramazlar içe kapanık ergenler bu da vatan millet kurtarırlar.

iyisimi dediğin gibi uzak duracaksın ceza almaya değmezler.

Birader sen doğuştan mı böyleydin makarnadan sonra mı bu hale geldin?

bu aralar pek takilmiyorum leo´cum..:)baksana her yer fasist kan emiciler dolmus..neyse sende durumlar nasil?

bende ne olsun iste ara sira giriyoruz gordugun gibi ama pisman ediyorlar yok biri troll diyor biri fransiz kirmasi diyor ,forumda turkiyenin hali gibi battikca batiyor.Ama forum disi hersey yolunda sadece Nancy cikamadi son hafta birinci lige :(

Geri
Üst Alt