- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 313
@Eray ÖZTÜRK ben kacar sunlarlada muhattap olma bence sinirlendirir ceza aldırırlar![]()
Yok medenice yazışıyoruz, En azından kendi adıma söyleyeyim. Gaza gelmem:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Eray ÖZTÜRK ben kacar sunlarlada muhattap olma bence sinirlendirir ceza aldırırlar![]()
Sen ne geziyorsun burda daha hangi yuzle geliyorsun buraya
Sen ne geziyorsun burda daha hangi yuzle geliyorsun buraya
evnden aldırmadı mı daha seni
Hayır yani her işlerine gelmeyenide AKP ci ilan ediyorlar.
Konu alevi öldürmek oldumu vahhabi aşığı dincilerle sözde milliyetçi tosunlar nasılda birlik oluveriyorlar insanın gözü yaşarıyor!!
Fransız kırması sana mı soracağım buralarda dolaşıp dolaşamayacağımı, bişey mi girdi sana ki acın var yazılarımda.
evinde buz varsa tut orana iyi gelir.
sana bu son mesajım zira ben adamlarla konuşurm, k...cıklarla değil.
Aynen kardeşim şu fransız kırmasının tek işi tüm gün kavga etmek, kavganın tartışmanın hakaretin olduğu her yerde o vardır, konu hiç farketmez.
normal tabi iş yok güç yok sinir buhran psikolji, baba parası ya da aile ezikliği dışa vurum ego tatmini lazım.
üzülürüm üzülürüm de bu ve buna benzer adamlar karşı karşıya iki akıcı dialog kuramazlar içe kapanık ergenler bu da vatan millet kurtarırlar.
iyisimi dediğin gibi uzak duracaksın ceza almaya değmezler.
@Serbay Budak sertab erener daha iyi giderdi...
@Serbay Budak sertab erener daha iyi giderdi...
Ne sarki paylasiyorsun ne hal hatir soruyorsun olmuyor boyle![]()
Haklısın abi aslında da kızın Mirim (0:52) deyişine bitiyorum ya.![]()
bu aralar pek takilmiyorum leo´cum..baksana her yer fasist kan emiciler dolmus..neyse sende durumlar nasil?
tabii sertab yaslandi artik,senin paylastigin video´daki fistik gözüne daha hos geliyordur..D