#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
bi videoda rakiplerini çok iyi karsılıyodu.ve sırf bu tarafı dikkatimi cezbetmişti
Evet herkes 10 numara oynamasını bekliyor ama ben sağda daha iyi olacağını düşünüyorum zaten Mertens gezerek oynadığı için onun açtığı alana kat edecektir sağ kanattan. Gerçekten üst düzey pres ve defans katkısı var sağda oynadığında.

antrenmana ne zmn cıkcan dostum tonla para alıyorsun

İki abi kardeş ve iki dünya starı yeniden birlikteler. Umarım Romaya kazandırdıkları gibi bir kupa da bize kazandırırlar. Şuan acılarımızı tedavi etmeye çalışıyoruz gerçi başaramayacağız hep bizimle kalacak ama Sergio Oliveira ve Nicolo Zaniolo 1 sene sonra yeniden bizleri güldürecekler umarım.
InCollage_20230214_193652666.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo her anlamda inanılmaz bir dünya yıldızı. Daha bu yaşta böylesine kaliteli ve hem Roma hem de İtalya Milli Takımında banko oynayan bir Sağ açık ve Ofansif orta sahayı takıma getirmek inanılmaz bir iş. İcardi Torreira Oliveira Mertens hepsi önemli iş ama Nicolo Zaniolo yaş+form olarak imkansız bir transferdi. Erden Timur varol cidden.
InCollage_20230214_192957749.jpg
InCollage_20230214_192617780.jpg

Nicolo Zaniolo'muz var.. Biz daha Icardi, Torreira, Oliveira, Mertens, Kerem, Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Musleraya sahip oluş heyecanımızı atlatamadan 23 yaşında, 30 m euro değere sahip, Hem sağda hem ortada fark yaratacak kalitede bir star daha geldi. Romayı geçen sene UECL şampiyonu yapan kişi Oliveira ile birlikte. Müthiş iş.
InCollage_20230214_193036506.jpg
InCollage_20230214_192917753.jpg

Geri
Üst Alt