Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.877
- 39.890
- 3.293
o da diz sayılmaz mı heis![]()
Üstadım bazen böyle uzun uzun yazmak gerekiyormus anlasilan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da diz sayılmaz mı heis![]()
Yine geçen sezonu kapsamıyor söylediğin. Çapraz bağ sakatlığı daha da eski olduğundan bir şey fark etmiyor yani. Paylaşılan videolar geçtiğimiz sezonun maçları. Sakatlık öncesi değil.Üstadım bazen böyle uzun uzun yazmak gerekiyormus anlasilan
Yine geçen sezonu kapsamıyor söylediğin. Çapraz bağ sakatlığı daha da eski olduğundan bir şey fark etmiyor yani. Paylaşılan videolar geçtiğimiz sezonun maçları. Sakatlık öncesi değil.![]()
Hayır şurada hiç bilmeyenler için yanlış algı oluşturabilecek bir bilgi vardı onu netleştirmek istedim sadece.Ben zaniolonun başarısını istemiyor musum gibi mi algiladin renktas çözemedim.. Gayemiz Galatasaray'ın başarılı olması elbette keşke akıl dışı top oynayıp da 50 milyona falan satsak ama bazı gerçekleri görmemiz gerekir..Dribbling yeteneğinin zayıfladığını biraz daha arastirirsan çoğu yerde bulabilirsin zaten.. Bunu forumda da ilk yazan ben değildim heralde takip edenler bilir..
Ben yine çok umutluyum kendisinden ama o ilk parladığı döneme tekrar dönmesi gerçekten zor çift ayak yaşamak çok büyük dezavantaj herşeyi geçtim tekrar aynısı olur mu korkusu bile futbolcuyu tedirgin etmeye yeter..
Moral bozmak istemiyorum da zaniolonun o bayildigimiz dribblinglerinin çoğu diz sakatlıkları öncesinden
Bu sene survivor tiras mecbur gsye odaklanicazZaniolo her anlamda inanılmaz bir dünya yıldızı. Daha bu yaşta böylesine kaliteli ve hem Roma hem de İtalya Milli Takımında banko oynayan bir Sağ açık ve Ofansif orta sahayı takıma getirmek inanılmaz bir iş. İcardi Torreira Oliveira Mertens hepsi önemli iş ama Nicolo Zaniolo yaş+form olarak imkansız bir transferdi. Erden Timur varol cidden.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Survivor bitmiştir..Bu sene survivor tiras mecbur gsye odaklanicaz