#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Üstadım bazen böyle uzun uzun yazmak gerekiyormus anlasilan
Yine geçen sezonu kapsamıyor söylediğin. Çapraz bağ sakatlığı daha da eski olduğundan bir şey fark etmiyor yani. Paylaşılan videolar geçtiğimiz sezonun maçları. Sakatlık öncesi değil. (y)

Yine geçen sezonu kapsamıyor söylediğin. Çapraz bağ sakatlığı daha da eski olduğundan bir şey fark etmiyor yani. Paylaşılan videolar geçtiğimiz sezonun maçları. Sakatlık öncesi değil. (y)

Ben zaniolonun başarısını istemiyor musum gibi mi algiladin renktas çözemedim.. Gayemiz Galatasaray'ın başarılı olması elbette keşke akıl dışı top oynayıp da 50 milyona falan satsak ama bazı gerçekleri görmemiz gerekir..Dribbling yeteneğinin zayıfladığını biraz daha arastirirsan çoğu yerde bulabilirsin zaten.. Bunu forumda da ilk yazan ben değildim heralde takip edenler bilir..
Ben yine çok umutluyum kendisinden ama o ilk parladığı döneme tekrar dönmesi gerçekten zor çift ayak yaşamak çok büyük dezavantaj herşeyi geçtim tekrar aynısı olur mu korkusu bile futbolcuyu tedirgin etmeye yeter..

Ben zaniolonun başarısını istemiyor musum gibi mi algiladin renktas çözemedim.. Gayemiz Galatasaray'ın başarılı olması elbette keşke akıl dışı top oynayıp da 50 milyona falan satsak ama bazı gerçekleri görmemiz gerekir..Dribbling yeteneğinin zayıfladığını biraz daha arastirirsan çoğu yerde bulabilirsin zaten.. Bunu forumda da ilk yazan ben değildim heralde takip edenler bilir..
Ben yine çok umutluyum kendisinden ama o ilk parladığı döneme tekrar dönmesi gerçekten zor çift ayak yaşamak çok büyük dezavantaj herşeyi geçtim tekrar aynısı olur mu korkusu bile futbolcuyu tedirgin etmeye yeter..
Hayır şurada hiç bilmeyenler için yanlış algı oluşturabilecek bir bilgi vardı onu netleştirmek istedim sadece.
Moral bozmak istemiyorum da zaniolonun o bayildigimiz dribblinglerinin çoğu diz sakatlıkları öncesinden

Hiç birimizin oyuncuyu kötüleyeceği düşüncesinde değilim. Göz önünde bir adamdı zaten.

Zaniolo her anlamda inanılmaz bir dünya yıldızı. Daha bu yaşta böylesine kaliteli ve hem Roma hem de İtalya Milli Takımında banko oynayan bir Sağ açık ve Ofansif orta sahayı takıma getirmek inanılmaz bir iş. İcardi Torreira Oliveira Mertens hepsi önemli iş ama Nicolo Zaniolo yaş+form olarak imkansız bir transferdi. Erden Timur varol cidden.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene survivor tiras mecbur gsye odaklanicaz

hayırlı uğurlu olsun.

sağlıklı kalabilirse normal şartlarda ligin içinden geçmesi lazım.

Cok abartilan bir transfer oldu bence inanilmazmış falan filan

Romanin maclarini cok izledim iyi oyuncu hakkaten de ama istikrarsiz bir yapisi var saha icinde ve bazen de küsebiliyor.

Cok para verdik insallah faydalı olur.

Biz bu adamı aldığımıza emin miyiz. Bi anda geldi dediler biz de inandık

2025 Real Madrid, FM severler çıldırıyor, darısı gerçek hayata 🧿

Artık antreman t-shirti ile depara kalktığı pozları görelim.

Abi hala inanamıyorum.. Basbaya Nicolo Zaniolo aldık ya.. 3 senedir gözümüzün önünde elit bir dünya yıldızına dönüşen hem sağda hem merkezde yara yara gol atan ve asist yapan bir adamı aldık. Hem de 15 milyon euro gibi bu potansiyel için çok düşük miktara. Heyecandan deliriyorum artık
InCollage_20230216_204059345.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt