#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Dripling yapabilen pek oyuncumuz yok, bu ise o işin b.kunu çıkaranlardan...Allah ondan alıp biraz Barış' a filan vereymiş keşke!..

Hayır, bizim ligin yerli-yabancı odunlarının, çalım yediğini farketmeyip topa vurmak niyetiyle de olsa, Nicolo' yu biçmelerinden endişe ediyorum...

1 ay olacak gol atmayacak, resmen haya kırıklığı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm geceyi bu herifle yapılan sözleşmeyi incelemekle geçirdim.

Sonuç olarak camiamızı bu işten en karlı şekilde çıkarak yolun; zanioloyu satmadan 33 yaşına kadar kadroda tutulması olduğunu keşfettim. :hat:

bilgimin doğruluğu için forumdaki üst akıllara başvurabilirsiniz.

Sarı kart olayı dikattimi çekti çok yüksek ortalaması var o konuda ...

Moral bozmak istemiyorum da zaniolonun o bayildigimiz dribblinglerinin çoğu diz sakatlıkları öncesinden bu kadar hayvani performanslar beklemiyorum açıkçası ama bizim ligde Ozan Tufan dombilisi bile sırf dribbling atabiliyor diye yıllarca ekmek yedi Zaniolo da bizi mahcup etmez diye düşünüyorum..

Moral bozmak istemiyorum da zaniolonun o bayildigimiz dribblinglerinin çoğu diz sakatlıkları öncesinden bu kadar hayvani performanslar beklemiyorum açıkçası ama bizim ligde Ozan Tufan dombilisi bile sırf dribbling atabiliyor diye yıllarca ekmek yedi Zaniolo da bizi mahcup etmez diye düşünüyorum..
Diz sakatlığı bir önceki sezon görünüyor. O da uzun süreli değil 3 maç gözüküyor Transfermarkt'da. Yani bu paylaştığın bilgi doğru gözükmüyor.

Geri
Üst Alt