- 20 Eylül 2009
- 17.812
- 16.032
- 2.613
2. ve 3.gol harika
hatrick yapmış, çok özel oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. ve 3.gol harika
Kimi aldik ki renkdas Messi mi ?Kimi aldığımızın farkına varamadık daha
EvetAnnesi mi dikkatini cekti
Sal artık şu milf'i be adam.
Şu anki messiyi almak 2 sene önceki zanioloyu almaktan daha kolaydıKimi aldik ki renkdas Messi mi ?
2025 yaz serbest kalacaktı diye hatırlıyorum.Zaniolo nun romada kaç yıllık sözleşmesi kalmıştı ?
İtalyan bir oyuncu, sert ve dengesiz müdahaleleri var muhtemelen.Sarı kart olayı dikattimi çekti çok yüksek ortalaması var o konuda ...
Diz sakatlığı bir önceki sezon görünüyor. O da uzun süreli değil 3 maç gözüküyor Transfermarkt'da. Yani bu paylaştığın bilgi doğru gözükmüyor.Moral bozmak istemiyorum da zaniolonun o bayildigimiz dribblinglerinin çoğu diz sakatlıkları öncesinden bu kadar hayvani performanslar beklemiyorum açıkçası ama bizim ligde Ozan Tufan dombilisi bile sırf dribbling atabiliyor diye yıllarca ekmek yedi Zaniolo da bizi mahcup etmez diye düşünüyorum..
1 ay olacak gol atmayacak, resmen haya kırıklığı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moralim bozuldu.
Diz sakatlığı bir önceki sezon görünüyor. O da uzun süreli değil 3 maç gözüküyor Transfermarkt'da. Yani bu paylaştığın bilgi doğru gözükmüyor.
Çapraz bağı diyorum ya 2 bacaktan da gitmiş sırayla yanlışlıkla yazmışım diz diye