- 5 Eylül 2014
- 80.317
- 63.031
- 4.393
MaalesefAramizin bozulmasına izin verme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaalesefAramizin bozulmasına izin verme
Özür dilerimMaalesef
bu adam kendini ne zanioloelimizde patlayacak, aha buraya yaziyorum
Ekran görüntüsü aldım renktaş. Kusura bakma.elimizde patlayacak, aha buraya yaziyorum
Fiziksel anomalisi olan wonderkid oyuncuların hastasıyım. Türkiye Ligi'nde bu seviyede bir genç ne zaman gelmişti inan hatırlamıyorumRoma taraftarı yetenekli ancak aşırı bencil diyorlar. Bu ligde kendisini bulacak. Eminim
Hızından bir şey kaybetmemiş sanırımSinan'ın analizlerini başarılı buldum. Dar alana sıkıştığı için düşmeye başladı demiş zira top kayıpları da artmış ortaya geçince.
Kanatta ve daha geniş alanda daha verimli işler yapıyor gibi, dribbling özelliğinden faydalanmak önemli.
O konuda tam fikir sahibi olamadım geçen sezonki videolarda.Hızından bir şey kaybetmemiş sanırım
Aslında dar alanda da çok becerikli. Sinan'ın bahsettiği mevzu Roma'nın kanatsız 6 orta saha ile oynaması aslında. Maçlarını izlerken de belli oluyor, hücuma çıkarlarken öyle bir yığılma var ki Zaniolo gibi adam eksiltip dikine gideyim diyen birisi için boş bir yer kalmıyor, kendi oyuncuları yüzünden oluyor bu durum. Bizim takımda Mertens'in pozisyonunda, o bölgelerde çok faydalı olur. Biz o bölgeyi Mertens ve Sergio ile dolduruyoruz hücumda, oralarda Zaniolo ince işler yapabilecek bir adam. Kanat oynarken de çizgide kalan birisi de değil zaten, sürekli forvet gibi içeri girmek istiyor. Mertens varken bence de kanada yerleştirip o bölgede serbest oynatmak şu an en iyi tercih olur. Fuleli ve hala çok atletik birisi, Boey ile sağ tarafta izlemek aşırı keyif verecek bizeSinan'ın analizlerini başarılı buldum. Dar alana sıkıştığı için düşmeye başladı demiş zira top kayıpları da artmış ortaya geçince.
Kanatta ve daha geniş alanda daha verimli işler yapıyor gibi, dribbling özelliğinden faydalanmak önemli.
Sinan bakmış sanırım geçen seneki maçlara. Hızı hala iyi gibisinden konuşuyordu. Odayı toparlarken arkada açtım videosunu. Belki yanlış anlamışimdir ama öyle konuştu sankiO konuda tam fikir sahibi olamadım geçen sezonki videolarda.
Hızlı diyor da çapraz öncesi/sonrası kıyasını yapmamış. Daha çok mental eksiklerinden dem vuruyor mesela top kayıpları ya da playmaker özelliği edinememesini de vurgulamış.Sinan bakmış sanırım geçen seneki maçlara. Hızı hala iyi gibisinden konuşuyordu. Odayı toparlarken arkada açtım videosunu. Belki yanlış anlamışimdir ama öyle konuştu sanki
ben de tam tersini dusunmustum gobekte daha fazla alan bulur diye ama soyle bir nuans var.Sinan'ın analizlerini başarılı buldum. Dar alana sıkıştığı için düşmeye başladı demiş zira top kayıpları da artmış ortaya geçince.