#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Roma taraftarı yetenekli ancak aşırı bencil diyorlar. Bu ligde kendisini bulacak. Eminim
Fiziksel anomalisi olan wonderkid oyuncuların hastasıyım. Türkiye Ligi'nde bu seviyede bir genç ne zaman gelmişti inan hatırlamıyorum

Hani büyük bir lüks Rashica bile formda olduğu dönemde ligdeki diğer sağ kanatlardan çok daha iyi durumdayken bu adamın yerine bonservisiyle Zaniolo geliyor

Sinan'ın analizlerini başarılı buldum. Dar alana sıkıştığı için düşmeye başladı demiş zira top kayıpları da artmış ortaya geçince.

Kanatta ve daha geniş alanda daha verimli işler yapıyor gibi, dribbling özelliğinden faydalanmak önemli.

Sinan'ın analizlerini başarılı buldum. Dar alana sıkıştığı için düşmeye başladı demiş zira top kayıpları da artmış ortaya geçince.

Kanatta ve daha geniş alanda daha verimli işler yapıyor gibi, dribbling özelliğinden faydalanmak önemli.
Aslında dar alanda da çok becerikli. Sinan'ın bahsettiği mevzu Roma'nın kanatsız 6 orta saha ile oynaması aslında. Maçlarını izlerken de belli oluyor, hücuma çıkarlarken öyle bir yığılma var ki Zaniolo gibi adam eksiltip dikine gideyim diyen birisi için boş bir yer kalmıyor, kendi oyuncuları yüzünden oluyor bu durum. Bizim takımda Mertens'in pozisyonunda, o bölgelerde çok faydalı olur. Biz o bölgeyi Mertens ve Sergio ile dolduruyoruz hücumda, oralarda Zaniolo ince işler yapabilecek bir adam. Kanat oynarken de çizgide kalan birisi de değil zaten, sürekli forvet gibi içeri girmek istiyor. Mertens varken bence de kanada yerleştirip o bölgede serbest oynatmak şu an en iyi tercih olur. Fuleli ve hala çok atletik birisi, Boey ile sağ tarafta izlemek aşırı keyif verecek bize 🙏

Sinan bakmış sanırım geçen seneki maçlara. Hızı hala iyi gibisinden konuşuyordu. Odayı toparlarken arkada açtım videosunu. Belki yanlış anlamışimdir ama öyle konuştu sanki
Hızlı diyor da çapraz öncesi/sonrası kıyasını yapmamış. Daha çok mental eksiklerinden dem vuruyor mesela top kayıpları ya da playmaker özelliği edinememesini de vurgulamış.

Hatta 1.90 boyla korner kullanmasındansa kafa vuran olmasının daha iyi olacağı bence iyi bir tespit.

ben de tam tersini dusunmustum gobekte daha fazla alan bulur diye ama soyle bir nuans var.

italyada merkez oyun cok kalabaliktir ve sert oynarlar alan birakmazlar o acidan dusmesi gayet normal bizde ise tam tersi kanatlarda oyun daha cok sikisir cunku rakip bekleri nadiren cikar ve top cok fazla taca cikar, merkezde ise oyun disiplini daha zayiftir , dribbling yapan adam eksilten oyuncular stoper bile olsa topla 40-60 metre alip gidebilirler, ben o acindan merkezde yada en azindan half spacelerde oynamali diye dusunuyorum

İstanbul'da mı şimdi oyuncu? Antrenmanlara katılıyor mu yoksa kampa kadar özel program dahilinde salonda güçlendirme, kondisyon çalışması mı yapıyor acaba?

Geri
Üst Alt