#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
12 ikili mücaleden sadece 1 tanesini kazanmış gözüküyor zaten maçı izlerken de genelde hep faul yaptı.

Diaby ve Watkins bizde oynuyor olsaydı, herhalde taraftar linç ederdi pas vermedikleri için. Ben ederdim 😄

Bu adam bize geldiği ilk maçlarındada söylüyorduk pozisyon bilgisi kötü olduğundan içine ediyor pozisyonların diye.Düzeltemezse iyi liglerin hiçbirinde iş yapamaz.Birde fizik kondüsyonu yetmiyor lige.

avrupalı td'ye emanet ettiklerimiz içinde oyuncumuzu en boktan kullanan td emery şu anda. herifin eli bol anlıyoz da sol kanat oynatacaksan rotasyondan sok daha iyi bu nedir yav

Zorunlu opsiyonun kaç maç olduğu muamma sanırım.

Zorunlu opsiyonun kaç maç olduğu muamma sanırım.
Milliyet'te yer alan habere göre, 24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve Aston Villa toplamda 27.5 milyon Euro (kiralama+satın alma) ödeme yapacak.

Milliyet'te yer alan habere göre, 24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve Aston Villa toplamda 27.5 milyon Euro (kiralama+satın alma) ödeme yapacak.
İlk 20 maç demişlerdi sonra 25 maç dediler. 30 değildi.

Artık bir şekilde parlak bir şeyler yapsa da bir dönemliğine bari yerini sağlamlaştırsa. Takımdan kesilir, diğer oyuncular da iyi oynarsa opsiyon hikaye olur diye endişe ediyorum. Bakarsın seneye15 bile veren çıkmaz; bizim takımda hiçbir mevkiiye de konduramıyorum herifi...

bence performansını yükseltmezse limite yaklaştığında yedeğe çekilebilir

olm bu adami kimse almaz yav

sezon arasi bile belki geri yollanir

dar alanda error veriyor herif hep

Zaniolo bu maç kötüydü. Diğer maçlarda takımın iyilerindendi gittiğinden beri en kötü maçı buydu. Bunun nedenlerinden biri pasa alamamasıydı bence. Diaby eşşeği 3-4 pozisyonda Zaniolo çok müsaitken saçma işlere girdi pas vermedi bunlardan 2'si net gol pozisyonu olacak pozisyonlardı orada verilmeyen paslar da kendisini motivasyon ve moral olarak düşürdü.

Umarim toplam 30 mactir o. Yoksa o maddeyi hic koymaya gerek yoktu

İzledim bir kısmını, en kötü maçıydı ama oyun içine dahil etmedikleri de aşikar.

Watkins iyi bitiriyor ama pas konusunda leş.

Geri
Üst Alt