Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.355
- 1.643
- 1.778
epl de veya şampiyonlar liginde nasıl gol, asist yapamaz. çok ilginç...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye bizde yapacakmış o işleri...epl de veya şampiyonlar liginde nasıl gol, asist yapamaz. çok ilginç...
Düzeltme 21 maç kalmışKaldı 18 maç
İngiliz kulüpleri Şampiyonlar ligi dışında Avrupa kupalarını pek önemsemez.Zaniolo en etkili oyuncu şu an. Aston Villa, Konferans ligini pek ciddiye almıyor gibi. Tielemans, Bailey çok kötüler.
Nesi etkili ya baya kötü bir devre oynadı bence. Gerçi takımda yaratıcılık da baya düşük. Ama Zaniolo da hiç bu takıma uyumlu bir oyuncu çıkmadı.Zaniolo en etkili oyuncu şu an. Aston Villa, Konferans ligini pek ciddiye almıyor gibi. Tielemans, Bailey çok kötüler.
Takımın bana göre en çok zorlayanı Zaniolo idi. Bir şutunu son anda savunma araya girdi, röveşatasını kaleci çıkardı. Topu da paylaşıyor. Sonuçta diğer Aston Villa takımı oyuncularına göre dediğim bu. Bailey bencil ve kötü, Tilemans hiç iyi değil. Mcginn ve Dhuran'da da bir etki yok. O yüzden bana göre en etkilisi Zaniolo idi bence.Nesi etkili ya baya kötü bir devre oynadı bence. Gerçi takımda yaratıcılık da baya düşük. Ama Zaniolo da hiç bu takıma uyumlu bir oyuncu çıkmadı.
Bu sezon Zaniolo'nun çoğu maçını izledim, takımın kimliksiz oyunu ve yetenek seviyesinin düşük oluşu da etkiliyor Nico'yu ama o da iyi yaptığı şeyleri yapmıyor. Savunma arkası koşusu atıyordu ilk maçlarda onu da tamamen bırakmış gözüküyor bir kaç maçtır. Şu ana kadar ki sinyaller olumsuz taraftarlarında.Takımın bana göre en çok zorlayanı Zaniolo idi. Bir şutunu son anda savunma araya girdi, röveşatasını kaleci çıkardı. Topu da paylaşıyor. Sonuçta diğer Aston Villa takımı oyuncularına göre dediğim bu. Bailey bencil ve kötü, Tilemans hiç iyi değil. Mcginn ve Dhuran'da da bir etki yok. O yüzden bana göre en etkilisi Zaniolo idi bence.