#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Premier Lig’de başarısız olup bize dönerse bizde de başarılı olamaz, özgüven sıkıntısı yaşar atmosfer anlamında da çok fark iki lig arasında

realist 1 herif yaşı da genç. villa olur da almazsa bizde gene fener'i karısı yapar, bu sefer başka bi avrupa takımına hakkı olan transfer yapar.

Bir takımın 5 farklı kazandığı bir maçta galip takımda oynayıp da 5.6 rating ile maçı bitiren tarihteki ilk oyuncu oldu muhtemelen. 0 isabetli pasla bitirdiği maçtan sonra yine tarihe geçmiş kral

Jordan Ramsey iyileşmiş adamım, o varken Zani formayı zor görür malesef

Keske kalsaydi, muthis gol asist kasabilirdi Lig ve Avrupa'da. Sezon sonunda da iyi bir satis yapardik.

6 gollü maçta 1 gol ya da asist yapmıştır dedim, adam 5.6 reytingle oynayıp çıkmış. Overrated olduğunu düşünüyorum hala umarım zarar yazmaz, geri dönme ihtimali çok yüksek

Rating falan işleri boş iş de baya kötüydü bence de. En kötü maçıydı Villa'da (sadece PL maçlarına bakıyom). Yine de faydalı oldu oynamaya devam edecektir ve alacaklardır da bakın görün

şu kadroda lazımdı,yazık oldu.neyse skor yapamazsa döner zaten,gelecek sezona kazanc olur

geri dön dostum

ordunun sana ihtiyacı var

Geri
Üst Alt