#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ben asla gelmesini istemiyorum. Diğer futbolcuları da bozar bu..gittiği hiç bir yerde tutturamadı,kendini artık yükseklerde gormez beğenmediği GS ona 3-5 gomlek büyük gelir .

Şu an kendisi için en iyi seçenek Galatasaray. Ama kendisi artık Galatasaray için en iyi seçenek değil.

O yüzden eğer akıllıysa, Galatasaray'da kalıp kendini göstermeye bakar. Yoksa bundan sonra gideceği yer ya Arabistan Ligi, ya da Serie A'nın alt seviye takımları.

Gelsin 1 sene oynatir satariz. Zaten maliyeti cikardik. Biraz etinden sutunden faydalanalim.
Aslında fizikli ve yetenekli işimize yarayabilecek potansiyele sahip ama mental olarak çok sıkıntılı bir herif. Bunun ipiyle kuyuya inilmez. Fb'ye yasladığı 2 füze ile adını olumlu anıyoruz zaten.

Kendi ülkesi dahil hiçbir yerde benimsenmedi. Tesellisi düştüyse dönüp bizde oynasın. Torreira Lemina Sara düzeniyle devam edersek zaten Zaniolo gibi azman bir skorer her türlü faydalı olur.

Fiorentina'nın Nicolo Zaniolo ile imzaladığı kiralık sözleşmedeki zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girme ihtimali kalmadı. Zaniolo, sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek. (Corriere dello Sport)

Sıkıntı yaratacak başımıza.

arascim , - sevgili ulas'in ekledigi haber den ^haberdarim .

corriere hafta boyu birden fazla vurgu yapti duruma dair .
%60 oynama sayisina ulasmadiklari icin ( suan ligin sonu geldi ,haliyle bu opsiyonu fio tarafi kaybetti) .

ayni kaynak da bir diger onceki haber de ; yeni sezonda ^uzun sureli olmak kaydiyla tekrardan kiralamayi^ dusundukleri belirtilmisti. haberin sonuna da zaniolo ozelinde vurgu yapilmisti ; zaniolo nun ^bu fikre^ sicak bakmadigi beirtilmis .

arti olarak bizimkinden bagimsiz - bayern 'li muller'e gitmeyi denediler ,alman oyuncu sicak bakmadi .

zaniolo fio olmasa da , bi sekilde , kendi ulkesinde kalmak isterse -kendisine yine x bir kulup talip olur . burada durum ; oyuncu tarafi ozelinde , gidecegi kulubun kendisini ne kadar kullanacaginin -samimiyeti- bu baglamda kistas olacak gibi zaniolo adina . kendince fio da bekledigini bulamadi . yeni sezonda surekliliik sunacak bir takim olmali .dedigim haber den mutevvelit ^mevcut fio da kalmaya ikna olursa surpriz olur .
yine de , - futbol bu, belli olmaz diyelim .

:hat:

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Villa'ya kiralamada maaşını ödemedik ama Atalanta'ya kiralamada maaşının %40(1 milyon civarı) kısmını biz ödedik sanırım.
dedim ya en kötü 0'a 0, italyan milli oyuncusunu kelepir aldık kar eder satarız diye düşündük ama tutmadı
bu saatten sonra en azından zarar etmedik ve geldiginde öyle veya böyle iş yaptı diye düşünelim

Aklı olsa Atalanta’da barınırdı, büyük mallık yaptığı.

Herif 1 iyi sezon geçirse kitlicez de, mallık yapıp süre alamıyor bir şekilde.

bunun fio ya geçişinde bizi dolandırdılar atalanta da kalsaydı maç sayısından doldurabilitesi daha fazla olacaktı. Bir topçu bu kadar kiralanır mı kardeşim ya sat ya oynat. Hep bir önemsemeyiş ve ciddiyetsizlik var yönetimde.
En büyük saçmalık da bu, Fio’ya bıraktıysak hala şarta bağlanmamalıydı, şarta bağlanacaksa Gasperini ile kalmalıydı.

s.liginde vitrin yaparsa alıcı bulması kolay olur. ben seneye bize dönerse faydalı olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt