#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Terapi anlamında belki de dünyanın en iyi teknik direktörü olan gasperini bile 4 ayda kapı dışına attıysa bundan bir cacık olmaz

2 metre boyuyla kafasını eğip 5 kişinin arkasına dalmasını izlemek istemiyorum Yunusu Barışı geçtim Sallai 10 kat daha iyi topçu bundan.

Gelecek tabi nereye gidecek, İtalyada kovulmadıpı takım kalmadı, ingilterede tutunanadı, nereye gidecek hiçbiryere tabii.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek tabi nereye gidecek, İtalyada kovulmadıpı takım kalmadı, ingilterede tutunanadı, nereye gidecek hiçbiryere tabii.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir meziyeti olmayan şu oyuncuyu yıllarca wonderkid adı altında oradan oraya kiraladılar. Kovulmadığı yer kalmadı. Taraftarlarla kavga etti. Yeri max İtalya 2. ligi olan oyuncu.
Ayrıca, düz oyuncu denilen Sallai bundan 5 kat filan daha iyi topçu. En azından haddini bilerek, oyunu çift yönlü oynuyor.

İşine gelince gel işine gelince git, böyle oyunculardan hayır gelmez. Futbolcu olarak bizim ligde fark yaratır ama karakter problem

Daha önce de söyledim Batuhan Karadeniz in İtalyan versiyonu bu çocuk

Bizdeki halinden hiçbir farkı yok kafa yapısı futbola uygun değil bu saatten sonra max italyanın alt sıra takımında oynar.

Yazın şaşalı bir özür ve BAY’ın olası satışı sonrası kanat rotasyonumuz bir anda Sallai , Yunus , Zaniolo’ya dönüşebilir.

Bizimkiler bir sene CL’de bizde oynasın sözleşme uzatsın öyle parlatıp okutalım der mi der…

Hocanın yönetim böyle bir teklifle gelirse hayır diyebileceğini sanmıyorum elimizde olmayan pahalı bir profil. Daha 25 yaşında almaya çalışsan alamazsın profil olarak.

4 sene sonra bi parlar italyada düşme hattında
Sonra kaybolur gider
Kesinlikle de haketmiyor bizde olmayı

Geri
Üst Alt