#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
bi 3-5 milyon euroya daha kiralarsak yeter. beklentim yok. gelse de takımı bozar.

Her ne kadar İtalya'da ki takımlardan kovulsa da Türkiye'ye gelmez. Şampiyonlar ligine gitsek gelmez. Çünkü ülkemizi küçümser havalardaydı.

Parasini cikardi zaten, gelsin.

Sad editler değil artık güzel editler bekliyoruz, oynamak istesin yeter ki

Oynayacaksa cok isimize yarar, yok akli havada olacaksa naş

Yazın şaşalı bir özür ve BAY’ın olası satışı sonrası kanat rotasyonumuz bir anda Sallai , Yunus , Zaniolo’ya dönüşebilir.

Bizimkiler bir sene CL’de bizde oynasın sözleşme uzatsın öyle parlatıp okutalım der mi der…

Hocanın yönetim böyle bir teklifle gelirse hayır diyebileceğini sanmıyorum elimizde olmayan pahalı bir profil. Daha 25 yaşında almaya çalışsan alamazsın profil olarak.
kiralık gider gitmez galatasaray formalı fotolarını instagramından silen adam gs forması bir daha giymesin abi ben izlemem valla onun oynadıgı maçı...

yeniden opsiyonlu sözlesme imzalamamiz gerekir aksi taktirde olmaz. Zaniola beyimiz belesten cl de boy gosterip reklamini yapamaz

bize gelince annesi mi babası mı ne oğlumun yüzü uzun süre sonra gülüyor demişti, taraftar ile doğru düzgün oynamadan bağ kurmuştu ama onu da yaz başında üstteki mesajda belirtildiği gibi dangalaklık yaparak yok etti. epl olmadı ülkeme döneyim muhtemelen bir daha türkiye'ye dönmem diye düşündü.

üstüne bir sezonda 2 italyan takımına kiralanıp tutunamadı.

kirita'nın sercan yıldırım hakkında dediği gibi; iyi çocuk ama beyin yok.

Geri
Üst Alt