#22 Nicolò Zaniolo

Top kontrolü, dribblingleri, pas kalitesi de bir garip bu adamın. Sadece fizik gücü ile alakalı bir durum görmüyorum ben, inş yanılırım da ağır kazıklandık gibi.

Erken konusmamak lazım ama çok faul yapıyor dengesiz girişleri var. Top kontrolü de geldiği seviye ye uygun değil. Garip geliyor koskoca İtalya'nın wonderkidi nasıl böyle top kontrolu yapıyor diyorsun izlerken. Gol ve asist katkısını en üst seviye de yapması lazim tıpkı Talisca gibi yoksa yararından çok zararı olacak bir topçu. Mutlaka düzenli oynadığı her maç gol asist katkısı almalıyız
İlk maçından sonra yazdığım mesaj. Bu adam gol katkısı vermediği her maç ağır eleştirilir. Sevdiğim bir oyuncu tipi değil benim. Bunun bir üst seviyesi bence daha iyisi Taliscaydı. O gol katkısını daha net veriyordu ama.

icardi ile birlikte maçı isabetli pas atamadan bitirmisler, pas ha şut orta vs değil

pozisyona girdi ama skor bulamadı ne yazık ki? penaltısı bile verilse şuan burda övülüyordu. Takımdaki en bileklerine hakim adam bence şuan ama takımla uyuşamadı. 6 maçta 3 golü var, elinden geleni yaptığı kesin...

Bu sezon pek extra iş yapamaz gibi ama sezon kampında ben inanıyom güçlü 1 şekilde sezona başlayacak.Bu kadar uzun süredir maç oynamayan 1 oyuncuya sağlam 1 kamp yapılmalı ve daha sonrasında da izlemeli..

vücut koordinasyonu yok olmuş gibi sanki. top süremiyor, ayakta duramıyor. hantallık zaten üst düzeye ulaşmış. servet çetinden hallice çevikliği var. ağır kazık gibi durmakta

Herif hala övülüyor inanılmaz

Dün isabetli pası yok, her topu harcadı. 60 dakika oyunda kalan biri icin rekor bile olabilir bu

Forumda dünkü oyunu bile övülmüş. Cidden enteresan

Basimiza bir sey gelecekse polyannalar yüzünden gelecek
gio santos ile jo da böyle övülüyordu ama ortada bi bok yoktu. maç kazanamıyorduk :D

Ağabey adam daha yeni geldi ya. Doğru düzgün peş peşe oynamadan fazla yorum yapılamaz

Umarım daha iyi oynamaya başlar. Sofascore uygulmasından baktım maç başına aldığı puan ortalaması çok düşük. Demek ki hiçbir zaman iyi değilmiş diye düşündürüyor ama dikkatli izlemedim daha önce.

yeni sezona kadar beklentileri düşürelim

eylül 2023'te değerlendiririz

Bi kamp görmüs halini beklemek lazim.

Depresyon geçirmis maç eksikligi fazla. Mucizeler bekleyenler Neyin kafasini yasiyor ki

Doğru sistem ve doğru mevkisini bulması lazım ama şuan buna vakit yok. ideal kadroyla devam edilmeli

Böyle mental ve fiziken 'eksik' adam yerine Gomis' in ilk 11 başlamasını tercih edenlerdendim; önceki olaylardan habersizdim elbette...

''Aslında bana kalsa Mertens' i forvet, Kerem ve Rashica ve belki sonradan Zaniolo' yı daha fazla özgürlük tanıyarak kanat forvet oynatır, iyi pas yaparak etkili çıkabilen KG takımına karşı orta sahaya fazladan Berkan veya Midtsjö' yü atardım. Lakin Okan Hoca Mertens' in mevkiisini değiştirmeyecektir'' de demiştim...

Yanıldığım zamanlar da oluyor elbette ama bu defa yine tam da çekindiğim senaryo gerçekleşti maalesef...Hem iyi kapanan, hem de pasla iyi çıkan bir takıma karşı çoğunlukla set hücumu yapmak zorunda kaldığın bir maçta, ilk 11 çıkan santrforun 60 dakikada tek bir isabetli pas veremezse, kazanman rakip oyuncuların ekstra bireysel hatalarına yahut aşırı şans içeren tesadüflere kalır, nokta...

Geri
Üst Alt