- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Top kontrolü, dribblingleri, pas kalitesi de bir garip bu adamın. Sadece fizik gücü ile alakalı bir durum görmüyorum ben, inş yanılırım da ağır kazıklandık gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçından sonra yazdığım mesaj. Bu adam gol katkısı vermediği her maç ağır eleştirilir. Sevdiğim bir oyuncu tipi değil benim. Bunun bir üst seviyesi bence daha iyisi Taliscaydı. O gol katkısını daha net veriyordu ama.Erken konusmamak lazım ama çok faul yapıyor dengesiz girişleri var. Top kontrolü de geldiği seviye ye uygun değil. Garip geliyor koskoca İtalya'nın wonderkidi nasıl böyle top kontrolu yapıyor diyorsun izlerken. Gol ve asist katkısını en üst seviye de yapması lazim tıpkı Talisca gibi yoksa yararından çok zararı olacak bir topçu. Mutlaka düzenli oynadığı her maç gol asist katkısı almalıyız
Zaten takimin son bölümde en büyük sorunu bu, pas atamamasi. Sanki herkesin gözünde az gözlügü var sagini solunu görmeyip sut atiyorlar olmayacak yerden.icardi ile birlikte maçı isabetli pas atamadan bitirmisler, pas ha şut orta vs değil
gio santos ile jo da böyle övülüyordu ama ortada bi bok yoktu. maç kazanamıyordukHerif hala övülüyor inanılmaz
Dün isabetli pası yok, her topu harcadı. 60 dakika oyunda kalan biri icin rekor bile olabilir bu
Forumda dünkü oyunu bile övülmüş. Cidden enteresan
Basimiza bir sey gelecekse polyannalar yüzünden gelecek