#22 Nicolò Zaniolo

Biz beğenmiyoruz da ne zaman fb li bjkli arkadaşlarımla konuşsam bu adama hayranlar. Bencil bir oyuncu ancak şuan yedek olduğundan ekstra bencil işlere giriyor, kendini kanıtlama çabasında. Bence kumaşı aşırı kaliteli, tercih hataları seneye düzelecektir gereken teknik ve zekaya sahip. Üst düzey bir oyuncu olacak.

Bu kadar bencil oynanmaz yani maçların tekrarını izleyip pişmanlıkta mı duymuyor her ayağına geleni zorlayayım çalıma gireyim kaleye vurayım diye bakarsa yedek kulübesinden maçları izlemeye devam eder.

Bencilliğini falan geçtim artık, adam çok rahat yahu, maçın sonları, takım arkadaşları canını dişine takıp adam kovalarken bu öyle miskin miskin takılıyor, ulan daha yeni girmişsin oyuna, bir reaksiyon göster koş çabala, bakıyorsun yok herifte o ruh. Ben yanılmak istiyorum ama sanki bu adam bize uymayacak gibi, aldığımız paraya satalım gitsin talibi varsa

Bencilliğini falan geçtim artık, adam çok rahat yahu, maçın sonları, takım arkadaşları canını dişine takıp adam kovalarken bu öyle miskin miskin takılıyor, ulan daha yeni girmişsin oyuna, bir reaksiyon göster koş çabala, bakıyorsun yok herifte o ruh. Ben yanılmak istiyorum ama sanki bu adam bize uymayacak gibi, aldığımız paraya satalım gitsin talibi varsa
Ben de ona takıldım, fiziken yeterli değildir, adaptasyon sürecidir pasları yerini bulmaz anlarım. Takım arkadaşlarını tanıması lazım der geçerim. Ama mücadele etmedi resmen çabalamadı. Elden çıkarmak lazım bence de.

Oynasa da görsek keşke, habire 15-20 dk oynadığı için kendini ispatlamaya çalışıyor.Mertens leş işte 3 haftadır, kes oynat şu adamı

Tam hazır olsa bile bu oyun tarzımızda kanat oynayacağını düşünmüyorum. Tahminim gelecek sezon Mertens ile rolleri değişecekler. Orta sahayı da sağlam bir iki takviyeyle sağlama alırız.

Barış Alperin yaptığını çok rahat yapabilir top saklayabilirdi son dakikalar

Biz beğenmiyoruz da ne zaman fb li bjkli arkadaşlarımla konuşsam bu adama hayranlar. Bencil bir oyuncu ancak şuan yedek olduğundan ekstra bencil işlere giriyor, kendini kanıtlama çabasında. Bence kumaşı aşırı kaliteli, tercih hataları seneye düzelecektir gereken teknik ve zekaya sahip. Üst düzey bir oyuncu olacak.
Kesinlikle. Bir ara Kerem'de ve Barış'ta da vardı benzer problem. Barış'taki devam ediyor ama Kerem spor psikologu ile çalışıyormuş. Çözdü sayılır mevzuyu.

Zaniolo'ya da mental destek verilebilir, belki veriliyordur da. Adam yetenekli, fener gibi harcamamak kazanmak lazım

Ne oynadığını anlayamadık bazen yıldız diyoruz çok klas adam diyoruz bazen maç eksiği var sakatlık etkisi var üzerinde diyoruz çözemedik resmen eğer sene sonu söylenen 30-35 doğruysa gönderilebilir ...

Yazın torreiranın yanına top kapabilen çift yönlü bir 8 alıp bunu da 10 numarada rahat bırakırsak kamptan gelen fizik gücünü toparlamasıyla işin savunma kısmını torreira ve çift yönlü arkadaş büyük oranda hallederken hücum işlerinde coşabilir.

İyi oyuncu olabilir ama bizlikbir oyuncu değil bence.

abubakar deme bana ya nasıl bi herif bu anasını satayım ölü artık bir şey olmaz diyoruz yine küllerinden doğuyor
Arabistan dan geldiği için fiziken leşti toplayınca yine ligin üstüne çıktı bizim lige fazla gelen bir herif icardi gibi kabul etmek lazım.

Geri
Üst Alt