Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
hele 15 milyonluk hiç değil.Oyuncu değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hele 15 milyonluk hiç değil.Oyuncu değil
Ben de ona takıldım, fiziken yeterli değildir, adaptasyon sürecidir pasları yerini bulmaz anlarım. Takım arkadaşlarını tanıması lazım der geçerim. Ama mücadele etmedi resmen çabalamadı. Elden çıkarmak lazım bence de.Bencilliğini falan geçtim artık, adam çok rahat yahu, maçın sonları, takım arkadaşları canını dişine takıp adam kovalarken bu öyle miskin miskin takılıyor, ulan daha yeni girmişsin oyuna, bir reaksiyon göster koş çabala, bakıyorsun yok herifte o ruh. Ben yanılmak istiyorum ama sanki bu adam bize uymayacak gibi, aldığımız paraya satalım gitsin talibi varsa
Barış Alperin yaptığını çok rahat yapabilir top saklayabilirdi son dakikalarBencilliğini falan geçtim artık, adam çok rahat yahu, maçın sonları, takım arkadaşları canını dişine takıp adam kovalarken bu öyle miskin miskin takılıyor, ulan daha yeni girmişsin oyuna, bir reaksiyon göster koş çabala, bakıyorsun yok herifte o ruh. Ben yanılmak istiyorum ama sanki bu adam bize uymayacak gibi, aldığımız paraya satalım gitsin talibi varsa
Kesinlikle. Bir ara Kerem'de ve Barış'ta da vardı benzer problem. Barış'taki devam ediyor ama Kerem spor psikologu ile çalışıyormuş. Çözdü sayılır mevzuyu.Biz beğenmiyoruz da ne zaman fb li bjkli arkadaşlarımla konuşsam bu adama hayranlar. Bencil bir oyuncu ancak şuan yedek olduğundan ekstra bencil işlere giriyor, kendini kanıtlama çabasında. Bence kumaşı aşırı kaliteli, tercih hataları seneye düzelecektir gereken teknik ve zekaya sahip. Üst düzey bir oyuncu olacak.
Yaz kampından sonra görelim şuan aboubakarin bu sezon ki ilk halleri gibikanka bu çocuk hakkında görüşlerini merak ediyorum @Sami Karakoç
abubakar deme bana ya nasıl bi herif bu anasını satayım ölü artık bir şey olmaz diyoruz yine küllerinden doğuyorYaz kampından sonra görelim şuan aboubakarin bu sezon ki ilk halleri gibi
Arabistan dan geldiği için fiziken leşti toplayınca yine ligin üstüne çıktı bizim lige fazla gelen bir herif icardi gibi kabul etmek lazım.abubakar deme bana ya nasıl bi herif bu anasını satayım ölü artık bir şey olmaz diyoruz yine küllerinden doğuyor