#22 Nicolò Zaniolo

o ayak ne olursa olsun oraya kalkamaz. kasti yaptığını düşünüyorum. bu kadar salak olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. var gibi bir şey varken onun x2 kırmızı olduğunu bilmemek salaklık zira.
Şahsi görüşüm kasıtlı yaptığı.

Sol ayakla kayamamış pas vermek için ayak ucuyla topu atıyor, yerde ısrar etse dizden tekrar sakatlık yaşayabilirdi. Ayağa yere takılıp yığılabilirdi kim bilir dize ne olurdu.
Sakatlık geçmişi dolu olan bir adam çok ucuz yırttı bana kalırsa orada. Korkusundan dolayı savurdu ayağını. Hesap edemediği oyuncunun baldırının da orada biteceği.

Kasıtlı yapmadı, bacağını orada bırakabilirdi ancak kart net Kırmızı. Var müdahalesi doğruydu.

indir.webp

ayrıca şurada devreye girmeyen VAR da daha az şiddetli bir harekette direkt olarak aleyhimize devreye girdi , o da ayrı bir dava bu arada.

Ben de genel halini begenmiyorum ama dünkü hareketi asla kasitli degildi. Cok sanssiz bir pozisyondu. Ayagini orda bir refleksle koruma amacli kaldirdi.

Bu adam orjinalinde böyle sert oynayan, hırslı ve arada böyle kart gören birisi. Her takımda böyle sert oyuncu lazım. Bundan daha önemlisi KEREM'in sürekli İCARDİ'ye atmaya çalışıp çöp ettiği topları, sürekli kız gibi şut çeken MERTENS ve arada bir arkadaşa bakıp çıkacağım der gibi oyunun içinde kaybolan OLİVİERA'yı yapıcı olarak eleştirelim sonra ZANİOLO'ya geliriz.

İlk başta kırmızı kartı sinirlenerek gördüğünü düşündüm ama zemine takılma durumunu daha geç farkettim ve mantıklı geldi, Bu hareketi pek bilinçli yapmıyor gibi duruyor. Ama bu pozisyondan bağımsız saha içinde bu tarz agresif ve kontrolsüz hareketler yapıyor ve bunu Roma zamanlarında da yapan bir oyuncuymuş bu arada yani bu konuda çok ciddi uyarılması lazım. Dünkü pozisyonda şanssızmış ama genel olarak böyle bir kırmızı kart riski içeriyor oyun tarzı.

Burasi keremin önceki topic'in haline dönüsmüs. Demekki sonunda yine cok u dönüsü olacak. :asd:

Son düzenleme:
İlk başta kırmızı kartı sinirlenerek gördüğünü düşündüm ama zemine takılma durumunu daha geç farkettim ve mantıklı geldi, Bu hareketi pek bilinçli yapmıyor gibi duruyor. Ama bu pozisyondan bağımsız saha içinde bu tarz agresif ve kontrolsüz hareketler yapıyor ve bunu Roma zamanlarında da yapan bir oyuncuymuş bu arada yani bu konuda çok ciddi uyarılması lazım. Dünkü pozisyonda şanssızmış ama genel olarak böyle bir kırmızı kart riski içeriyor oyun tarzı.
Tamamen koruma refleksi var orada. Adam ikitane capraz bag sakatligi yasamis. Orada kendi bacagina basilmasini engellemek istiyor. Birde dedigin gibi ters basiyor kontrolsüz kaliyor.

Nicolo Zaniolo.. Güzel günler yakın inanıyorum sana ve kalitene. Bizim için çok özel ve değerlisin çünkü sen bonservis rekoruyla getirdiğimiz, henüz 23 yaşında ve Roma gibi bir takımın en büyük değeri ayrıca İtalyan milli takımının sağ açık için en büyük potansiyelisin. Her zaman seninle ve her zaman sana desteğiz. Romaya geçen sezon Avrupadan kupa getirdin, umuyorum ki bizimle de bu başarıları yaşayacaksın
FB_IMG_1684322267091.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi fark ettim pozisyonda 2 faul yapmış. İkili mücadelede öbür rakibinin formasından çekerek geliyor. Nasıl bir herif bu ya

İşin enterasan tarafı hani a anda rakibe faul yapmasına gerek yok.Sen onu hem hız hem fizik olarak ezersin
Hani karşında avantajlı ve hızlı kaliteli bir adam olur yapmak zorunda kalırsın.

Gördüğü kart çok ama çok büyük hata..şampiyonluk bile kaçabilirdi o derece..Dua edelim istanbul gerçekten çok zayıf bir takım.

Burada çoğu kişi seviniyor olmamasına ama bence bizim için çok önemli bir eksik..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sakatlanmamak için öyle yaptı diyorsanız ok ama kendini affetirmesi gerekecek fb'ye içerde gol atarak

Hiç de öyle ağır sakatlıklar yaşadığı için ürkek davranıyormuş gibi görmüyorum sahadaki hallerini...

Rakip oyunculara karşı acimasızca kasıtlı yaralayıcı hareketlerde bulunan, yetinmeyip sözlü tacizlerle, mesela Donk gibi mevkisine ve fiziğine rağmen rakiplerle kişisel didişmelere pek girmeyen bir adamı bile çıldırttığını görmezden gelmeyelim. Başta ben de Donk' a kızmıştım ama pozisyonları ve Zaniolo' nun sataşmalarını görünce geri adım attım...

Meslek gereği psikolojiden az-çok anladığımı zannediyorum; bu çocuğun sorunlarının, çoğunuzun tahmin edebilceginden daha ağır olduğundan neredeyse eminim. Umarım yanılıyorumdur...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt