Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.688
- 20.683
- 1.848
Oynamamayı dert ediyor bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle.Oynamamayı dert ediyor bence
Şahsi görüşüm kasıtlı yaptığı.o ayak ne olursa olsun oraya kalkamaz. kasti yaptığını düşünüyorum. bu kadar salak olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. var gibi bir şey varken onun x2 kırmızı olduğunu bilmemek salaklık zira.
Seneye namlusunu rakip kaleye doğrultunca da bu adam başımıza nerden çıktı diyecekler.Hazımsız fbjk lobisinin namlusunun ucunda...

Tamamen koruma refleksi var orada. Adam ikitane capraz bag sakatligi yasamis. Orada kendi bacagina basilmasini engellemek istiyor. Birde dedigin gibi ters basiyor kontrolsüz kaliyor.İlk başta kırmızı kartı sinirlenerek gördüğünü düşündüm ama zemine takılma durumunu daha geç farkettim ve mantıklı geldi, Bu hareketi pek bilinçli yapmıyor gibi duruyor. Ama bu pozisyondan bağımsız saha içinde bu tarz agresif ve kontrolsüz hareketler yapıyor ve bunu Roma zamanlarında da yapan bir oyuncuymuş bu arada yani bu konuda çok ciddi uyarılması lazım. Dünkü pozisyonda şanssızmış ama genel olarak böyle bir kırmızı kart riski içeriyor oyun tarzı.

Şimdi fark ettim pozisyonda 2 faul yapmış. İkili mücadelede öbür rakibinin formasından çekerek geliyor. Nasıl bir herif bu ya