#22 Nicolò Zaniolo

İyide Romaya da pay vereceğiz. 35 altı satılmasını doğru bulmuyorum.

sevgili renktaşlar 35m euro anayasa maddesi gibi konuşup durmayın. Adam burada mutluysa 35 veren dahi olsa gitmeyebilir. Ek olarak yarın sözleşme yenileyip bedeli artırırsın neden bu adamı satma derdindesiniz hele ki %20 pay verilecek Roma'ya. Adamı ilk 11 izlediğimiz maç sayısı 5 değil. İcardi-Zaha ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum. Tete transferi de bana hiç mantıklı gelmiyor iki çalıma bu adamı satmayın çok değerli bir oyuncu.

Mutlu musunuz? Sabah akşam gitsin gitsin diyip durdunuz. Aha da gidiyor. Tıfıl Tete kurtarsın şimdi sizi. Ejderha gibi adamı sığdırmadınız şu takıma.

Biz Zaniolo diyoz, adamlar Tete diyo, Rashica diyo. Stoperde de Nelsson'u yollayıp Alpaslan Öztürk'le oynayın. "Ama yerli oyuncu abiii! Kontenjan abiiii" dersiniz hatta.

bu çocuk satılırsa bir daha italyan milli oyuncumuz da olamaz iddia ediyorum. geçen sene ekstrem durumlar yaşandığı için alabildiğimiz bir oyuncu. Bunun farkında olsak keşke. Roma'da kavgalar vs. yaşanmayıp devam etse 30 a mı giderdi ?

Bazen forumu okurken burası Fener forumu mu yoksa Galatasaray forumu mu diye düşünmüyor değilim.

Her sene ilk 11'e 10 transfer isteyen mi dersin, tapusunun sende bulunduğu Italya'nın wonderkid'ini paket yapıp sırtında taşıyıp göndermek için can atanlar mı dersin.

Gitsin de kına yakın. Siz de kurtulun biz de.

Gitmez diyordum ama gitti galiba Samiyen Haber menajeri görüşmeler yapıyor dediyse geçmiş olsun demek ki sakat değil

Kalmasını çok istiyordum hatta bu sene daha da iyi olacağını biliyorum ama 4-3-3 en sağ ön hariç net bir yere koyamıyordum belki Zaha gelmese 4-4-2'nin Icardi yanında oynayacaktı ama Zaha transfer olunca önü tıkandı. Eğer ki bu sezon 4-3-3 oynasak muhtemelen şov yapar 35 m euro yerine 40-45 m euro verelim bize verelim diyen takımlar sıraya girerdi.

En azından giderse de güzel hatırlarla hatırlayacağım fener maçındaki performansı kolay kolay unutulmaz.

Yıllar sonra ilk kez bir topçunun gidişine üzülürüm lan...

sevgili renktaşlar 35m euro anayasa maddesi gibi konuşup durmayın. Adam burada mutluysa 35 veren dahi olsa gitmeyebilir. Ek olarak yarın sözleşme yenileyip bedeli artırırsın neden bu adamı satma derdindesiniz hele ki %20 pay verilecek Roma'ya. Adamı ilk 11 izlediğimiz maç sayısı 5 değil. İcardi-Zaha ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum. Tete transferi de bana hiç mantıklı gelmiyor iki çalıma bu adamı satmayın çok değerli bir oyuncu.
Ya geçen sene gördük diyen vardı beni azarlayip hocam . Yeteneğini gördük diye eleştiren vardı bitmezler

Gitmesin yav. Tam kadro tek maçı var oda son hafta fenerle. 2 tane çaktı geçti o mactada

bence satılacak önümüzdeki günlerde. yapabilecekleri hepimizi heyecanlandırıyor olsa da 30 civarı bir fiyata satılmasını mantıklı buluyorum. zaniolo 2 kere çok ciddi sakatlık yaşamış kariyerinde, her sezon da ufak tefek sakatlıklarla maç kaçıran bir oyuncu. sözleşmesinde 35 milyon maddesi olmasa elimizde tutalım daha yüksek bir fiyata satarız riskine girebilirdik belki ama elimizde tuttuk Allah korusun tekrardan bir çapraz bağ kopması yaşarsa ne yapacağız? bunu da gözardı edemeyiz. 30'a satıp maddi olarak elimizi rahatlatmak daha mantıklı geliyor bana.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herif o kadar dengesiz ki bir iki sene sonra bonservissiz sekilde bize geri gelebilir hicbir yerde tutunamayip

potansiyeli cok yüksek bir adam ama patlama ihtimali de cok yüksek

satmak en mantiklisi olacaktir

Bende sevdim bu çocuğu ama dengesiz arkadaşın dediği gibi.
Tamam daha genç ve potansiyel var ama bence adamlar devre arası biraz zaman kazanmak için bize bu şekilde ucuza verdi. Bu Juventus ve Milan olayı o zamanlarda konuşuluyordu. Ben bu kadar sürmesine şaşırdım.

Geri
Üst Alt