- 19 Mart 2014
- 29.476
- 30.928
- 2.718
İyide Romaya da pay vereceğiz. 35 altı satılmasını doğru bulmuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-TorreiraMevcut kadromuzun en önemli 4 oyuncusunun üçüncüsü.
1-Icardi
2-Torreira
3-Zaniolo
4-Boey
Ya geçen sene gördük diyen vardı beni azarlayip hocam . Yeteneğini gördük diye eleştiren vardı bitmezlersevgili renktaşlar 35m euro anayasa maddesi gibi konuşup durmayın. Adam burada mutluysa 35 veren dahi olsa gitmeyebilir. Ek olarak yarın sözleşme yenileyip bedeli artırırsın neden bu adamı satma derdindesiniz hele ki %20 pay verilecek Roma'ya. Adamı ilk 11 izlediğimiz maç sayısı 5 değil. İcardi-Zaha ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum. Tete transferi de bana hiç mantıklı gelmiyor iki çalıma bu adamı satmayın çok değerli bir oyuncu.
Herkesin gözden kaçırdığı bir noktabence satılacak önümüzdeki günlerde. yapabilecekleri hepimizi heyecanlandırıyor olsa da 30 civarı bir fiyata satılmasını mantıklı buluyorum. zaniolo 2 kere çok ciddi sakatlık yaşamış kariyerinde, her sezon da ufak tefek sakatlıklarla maç kaçıran bir oyuncu. sözleşmesinde 35 milyon maddesi olmasa elimizde tutalım daha yüksek bir fiyata satarız riskine girebilirdik belki ama elimizde tuttuk Allah korusun tekrardan bir çapraz bağ kopması yaşarsa ne yapacağız? bunu da gözardı edemeyiz. 30'a satıp maddi olarak elimizi rahatlatmak daha mantıklı geliyor bana.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi