#22 Nicolò Zaniolo

Gelinen noktada €30m'ye razıyım çünkü belli ki hoca kendisinden faydalanmayı öncelik haline getirmek istemiyor, oyun planına odaklanmak istiyor saygı duyarım

Fakat şu maç kulübede olsa faydalansak ne olurdu ki? Neden yani? Niye satmak zorundayız?

Durumu netleşmeli artık sezon başladı hala çok fazla belirsizlik var, Benzer durumda olan bazı oyuncular daha var bu işleri çözmek lazım hızlıca.

35i veren alir hic bu noktadan sasilmamali su mactada niye oynamadi ayrıca sebep ne yani satilacak diye hic maca cıkmayacak mi sacmalık yav.

Bugün gözüm seni aradı deli oğlan senin enerjine ihtiyaç vardı ama sen yoktun.

Takım bütçe yaratması için gitmeli diyordum ama satılınca 10 numara alınmayacak kalmalı bu takımda 10 numara oynamaya en yakın isim Zaniolo gittiği an 10 numaraya transfer yapmazsak imkanı yok yeri dolmaz. Umarım alıcı çıkmaz da 3-5 kiralık verirler göndermekten vazgeçeriz.

Takım bütçe yaratması için gitmeli diyordum ama satılınca 10 numara alınmayacak kalmalı bu takımda 10 numara oynamaya en yakın isim Zaniolo gittiği an 10 numaraya transfer yapmazsak imkanı yok yeri dolmaz. Umarım alıcı çıkmaz da 3-5 kiralık verirler göndermekten vazgeçeriz.
Takımın en buyuk skorerlerinden biri olmaya aday birini kadroya almamaya baslamamız canımı sıkıyor. Zaha yi nasil buldun btw

Bence şu an oynadığımız şekliyle forvet arkasında olmaz

Sağ kanatta hücum aksiyonunun sonunda faydalanmak lazım

Bir nevi takımın uç beyi olmalı yani

Fakat bu herif üzerine hücum çizip bu adam üzerinden oyun çevirmenin korkunç bulunmasını çok net anlıyorum. Keşke o cesaret olsaydı ama yok işte naparsın

Bence şu an oynadığımız şekliyle forvet arkasında olmaz

Sağ kanatta hücum aksiyonunun sonunda faydalanmak lazım

Bir nevi takımın uç beyi olmalı yani

Fakat bu herif üzerine hücum çizip bu adam üzerinden oyun çevirmenin korkunç bulunmasını çok net anlıyorum. Keşke o cesaret olsaydı ama yok işte naparsın
Güncel zor bilmiyorum ama 2012 yılı fatih hocam Zaniolo icin muthis bir saha plani yapardi sabah iskenderle de konusurken en sevdigi adamin zaniolo olacagini düsünmüstük.

zaniolo bu zemınde yürüyemez

cok dengesiz adam kaymak gibi zemınlerde is yapar
zaniolo mu çok dengesiz
ulan reco
adamın italian magazini tanımında kapakta equilibrio del corpo inferiore yazıp ünlem konulmuş. analizin verdicti "görülmemiş alt vücut dengesi"
yerli sewdan beynini sulandırmaya başladı

Geri
Üst Alt