Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Aynen bugün olsa 5 atardık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın en buyuk skorerlerinden biri olmaya aday birini kadroya almamaya baslamamız canımı sıkıyor. Zaha yi nasil buldun btwTakım bütçe yaratması için gitmeli diyordum ama satılınca 10 numara alınmayacak kalmalı bu takımda 10 numara oynamaya en yakın isim Zaniolo gittiği an 10 numaraya transfer yapmazsak imkanı yok yeri dolmaz. Umarım alıcı çıkmaz da 3-5 kiralık verirler göndermekten vazgeçeriz.
Güncel zor bilmiyorum ama 2012 yılı fatih hocam Zaniolo icin muthis bir saha plani yapardi sabah iskenderle de konusurken en sevdigi adamin zaniolo olacagini düsünmüstük.Bence şu an oynadığımız şekliyle forvet arkasında olmaz
Sağ kanatta hücum aksiyonunun sonunda faydalanmak lazım
Bir nevi takımın uç beyi olmalı yani
Fakat bu herif üzerine hücum çizip bu adam üzerinden oyun çevirmenin korkunç bulunmasını çok net anlıyorum. Keşke o cesaret olsaydı ama yok işte naparsın
rashica berkan falan olurduGüncel zor bilmiyorum ama 2012 yılı fatih hocam Zaniolo icin muthis bir saha plani yapardi sabah iskenderle de konusurken en sevdigi adamin zaniolo olacagini düsünmüstük.
Zanioloda kosuyor zaten reco hoca topla kosan adama bayiliyor bos kosuna degil ki.rashica berkan falan olurdu
ftde kosan adama bayılıyor
zaniolo bu zemınde yürüyemezZanioloda kosuyor zaten reco hoca topla kosan adama bayiliyor bos kosuna degil ki.
zaniolo mu çok dengesizzaniolo bu zemınde yürüyemez
cok dengesiz adam kaymak gibi zemınlerde is yapar