- 3 Temmuz 2012
- 133.968
- 80.796
- 5.198
Kerem’den az yapacağı kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem’den az yapacağı kesin
Biz bir yorum yaptık mı 1 ay yiyoruz adam vursak yatmayız o kadarKerem de bizim Zaniolo da
Topçularımıza salladığın an Keremle ilgili olumsuz postu saplıcam artık
Arada sana da saplayabilirim
Kerem de bizim Zaniolo da
Topçularımıza salladığın an Keremle ilgili olumsuz postu saplıcam artık
Arada sana da saplayabilirim
10 topla bulusma 4 top kaybı
gsde olsa 50 top kaybı fln yapar heralde
KardesımO 4 kaybinin 2-3 tanesi kritik yerde birinde sari da aldi itiraz edip. Diger topla bulusmalari zaten al gulum ver gulum kismi ama su var fizik durumu cok iyi. Biraz daha benimsemeli takimi.. Attigi gol cok kritikti bu arada takimi icin.
Olm bak aylardır rapor okuduğum yok bana hayıflanma seni Aladdin tepesine çıkartır Kolpa Ahmet’e yem ederimBiz bir yorum yaptık mı 1 ay yiyoruz adam vursak yatmayız o kadar
Kardesım
bu adam bizim oyuncumuz altını deşmeyi bırakın
Yazık ciddenOlayi farkli yerlere cekme Receppp. Gordugumuzu izlenimizi soyluyoruz. Isteriz ki basarili olsun m-eurolar gelsin hesabimiza.
35 mılyon ver cek kendı takımında oynatırsınSimdilik devamlilik gosteremeyen Ziyech, ve daha patlama yapamayan Tete yerine
acilen geri cekerim.
35 mılyon ver cek kendı takımında oynatırsın
kedinin adını murhan koydum dıye mı?kedini ve seni de sevmiyoruz
Yoo örtülü bir şekilde bunu sattık biz. Premier lige adım atıp ısındıktan sonra geri gelme gibi bir ihtimali yok.Kardesım
bu adam bizim oyuncumuz altını deşmeyi bırakın
Dostum admin online sonra konusalımYoo örtülü bir şekilde bunu sattık biz. Premier lige adım atıp ısındıktan sonra geri gelme gibi bir ihtimali yok.
Unitedin Ajax tarafından dolandırılması gibi bir organizasyona ihtiyacımız var.
kedinin adını murhan koydum dıye mı?
![]()