#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaten satın almasının devreye girmesine de az maç kaldı Avrupa+ lig 8-9 maç civarında bir şey kaldı herhalde. Avrupa'dan sonra ligde de golünü atması moral içinde iyi olmuştur. Watkins'in arkasında oynayıp Diaby kanat olsa daha çok gol atardı ama Emery kendisine ciddi defansif görevler vererek oynattı ki defansif katkı bakımından benim izlediğim maçlarda bizdeki haline göre çok daha gelişmişti.

10 topla bulusma 4 top kaybı

gsde olsa 50 top kaybı fln yapar heralde

O 4 kaybinin 2-3 tanesi kritik yerde birinde sari da aldi itiraz edip. Diger topla bulusmalari zaten al gulum ver gulum kismi ama su var fizik durumu cok iyi. Biraz daha benimsemeli takimi.. Attigi gol cok kritikti bu arada takimi icin.

O 4 kaybinin 2-3 tanesi kritik yerde birinde sari da aldi itiraz edip. Diger topla bulusmalari zaten al gulum ver gulum kismi ama su var fizik durumu cok iyi. Biraz daha benimsemeli takimi.. Attigi gol cok kritikti bu arada takimi icin.
Kardesım

bu adam bizim oyuncumuz altını deşmeyi bırakın

Simdilik devamlilik gosteremeyen Ziyech, ve daha patlama yapamayan Tete yerine

acilen geri cekerim.

kedini ve seni de sevmiyoruz
kedinin adını murhan koydum dıye mı?
14651.jpg

Kardesım

bu adam bizim oyuncumuz altını deşmeyi bırakın
Yoo örtülü bir şekilde bunu sattık biz. Premier lige adım atıp ısındıktan sonra geri gelme gibi bir ihtimali yok.
Unitedin Ajax tarafından dolandırılması gibi bir organizasyona ihtiyacımız var.

Yoo örtülü bir şekilde bunu sattık biz. Premier lige adım atıp ısındıktan sonra geri gelme gibi bir ihtimali yok.
Unitedin Ajax tarafından dolandırılması gibi bir organizasyona ihtiyacımız var.
Dostum admin online sonra konusalım

Geri
Üst Alt