#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bence iyi değil, çünkü biz ucl de yarı final yapsak bile oyuncu satamayiz bu konuda umudumu tüketim artık satış konusunda bizim kadar kötü bir kulüp yok
25 maç sayısı diye yabancı basın ve haluklar söylemişti
Ucl isteyen bir takim için zaniolo gibi oyuncunun ücreti bedava sayılır
Keşke 25 olsa. %70-80 falan diyorlar ki bence de öyledir çünkü dediğin gibi biz futbolcu satmayı bilmiyoruz

Dönsün. Ziyech'den Tete'den filan daha iyidir. Biri fiziksiz 2 maç var 2 maç yok diğeri top oynamayı bilmiyor.

Bizim mevcut sistemde sağda Zaniolo oynamaz. Geçen sene de oynayamadı zaten. Kapanan takımlara karşı etkili olabilecek biri değil. Ancak 2. forvet oynayabilir Kerem gibi.

Zanin babasi bir daha türkiye dönmiyecek dememis miydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? Villa dan simdi geri dönse satma veya kiralik göndermek durmumuz varmi yoksa takimda mi tutmamiz getek?

Simdiden 7,5 kazandigimiz nerden cikti? Gurrpegi de yazmisti. Bizim aciklamada 5 + maximum 1,375 milyon bonuslar diyorlardi. Herifi devre arasi yollarlarsa, o bonusun anca bir kismini almis oluruz herhalde.

Simdiden 7,5 kazandigimiz nerden cikti? Gurrpegi de yazmisti. Bizim aciklamada 5 + maximum 1,375 milyon bonuslar diyorlardi. Herifi devre arasi yollarlarsa, o bonusun anca bir kismini almis oluruz herhalde.
Almazlarsa bir tazminat vardı 2 m euro civarı. Detay bilmiyoruz tabii, duyum statüsünde bunlar.

Neyse 7 küsürü zaten aldıysak bence 20 üstü satılması okey olacaktır.

Bizdeki en iyi maçlarını 2. forvet olarak oynadı içerdeki fener maçı örnek

Maçın özetini tekrar izledim aşırı hareketli barış kerem zaniolo üçlüsü fenerin içinden geçmiş. Tarihi fark olacak maç bizimkiler hangover diye sadece 3 0 bitmiş

Ligin ikinci yarısı kerem tete zaniolo üçlüsü yine ligin içinden geçer

Keşke 25 olsa. %70-80 falan diyorlar ki bence de öyledir çünkü dediğin gibi biz futbolcu satmayı bilmiyoruz
20 mçtan fazla, 30 maçtan az demişlerdi opsiyon için Haluk Yürekli. Yalnız kupa maçları olmayabilir bwnce lig ve Avrupa maçlarıdır. Yüksek ihtimal satın alırlar. İtalyan milli oyuncu sonuçta.

kızı falan var mı bu Emery'nin ? Acaba Zaniolo bir şey falan mı yaşıyor kızıyla falan , yani kupa maçında yedek başlatıp Duran denilen eşşekle başlamanın bir anlamı yoktur yoksa.

Kupa maçları dahil olmayabilir bir de 25 değilde net rakamı bilmiyoruz 30 maçtan az 20 maçtan fazla tahmini 25 maç civarı demişlerdi Haluklar.
Aynen haluk 25 maç dedi ona bu konuda güveniyorum çünkü maliyeti herkes sallarken tek o doğru bilmişti

Hem 30 maç hem dk sınırı hem kupa maçları hariç falan akla mantığa uygun bi anlaşma değil

Geri
Üst Alt