Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.843
- 791
- 1.738
Çocuk geliyon mu gelmiyon mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sayısı mı yoksa dakika hesabı mı. Dakika hesabıysa imkansız ötesi çünkü çok az dakika veriyor itlerKaya Temel: "Nicolo Zaniolo'nun zorunlu opsiyonunun devreye girmesi için süre açısından yüzde 60 oynaması gerekiyormuş. Zaniolo, Premier Lig'de ve oynadığı takımda mutlu." (Eski Açık)
Maç hesabı olsa muhabirlere birkaç maç daha oynarsa 30-35 alacağız büyük başarı diye sızdırırlardı. Kap'a açıklanmaması da dakika hesabı olduğuna işaret. Ha bence Zaniolo'nun bize dönmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Aston olmasa bile başka kulüp bakar o da olmazsa en son bize döner. Verdiğimiz 15'i çıkaracağımızı düşünmüyorum o yüzden. Ayrıca alırken Roma'ya ödeyeceğimiz bonusları da tam açıklamadılar. İnş 15'ten fazla vermemişizdir.Maç sayısı mı yoksa dakika hesabı mı. Dakika hesabıysa imkansız ötesi çünkü çok az dakika veriyor itler
Almadıklarında ekstra 2 milyon vereceklerdi yanlışım yoksa. Bu durumda 15 milyonun 7 milyonunu çıkarmış oluyoruz. Daha genç, 15 milyonu çıkarmak zor değil ama bence bu monchi keli herzaman yaptığı gibi topçuyu ayartıp opsiyonu düşürmemizi isteyecekMaç hesabı olsa muhabirlere birkaç maç daha oynarsa 30-35 alacağız büyük başarı diye sızdırırlardı. Kap'a açıklanmaması da dakika hesabı olduğuna işaret. Ha bence Zaniolo'nun bize dönmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Aston olmasa bile başka kulüp bakar o da olmazsa en son bize döner. Verdiğimiz 15'i çıkaracağımızı düşünmüyorum o yüzden. Ayrıca alırken Roma'ya ödeyeceğimiz bonusları da tam açıklamadılar. İnş 15'ten fazla vermemişizdir.
Dakika değil toplam maçın(Lig+ Avrupa) %60'ını kast ediyor yoksa maçta süre alması yeterli. Haluk- Gökhan Dinç net sayıyı bilmiyoruz 30 maçtan az -20 maçtan fazla demişlerdi. Bu da az çok onları doğruluyor gibi. Lig+ Avrupa 50 maç olursa(sanırım Avrupa'da finale kalırsa oluyor) %60'ı 30 maç yapıyor Zaniolo şu ana kadar 20 maça çıktı. Zaten görünen eğer ciddi bir sorun olmazsa bonservisini alma ihtimalleri yüksek. İtalya ile Avrupa şampiyonasına da katılacak en kötü alıp şampiyona sonrası 25'e falan başka bir yere satarlar PL'de oyuncular kolay değer kaybetmiyor eğer ciddi bir sakatlık falan olmazsa. Hamed Junior Traore bile Bournemouth gibi bir takımda hiç süre alamamasına rağmen 25 milyon opsiyonlu Napoli'ye gitti.Umarim toplam macin 60% de sahada olmalidir. Dakika icin gecerliyse, simdiden geri yollasinlar. Zaten o rakami dolduramaz.
Maç hesabı için dedi o %60'ı.Maç hesabı olsa muhabirlere birkaç maç daha oynarsa 30-35 alacağız büyük başarı diye sızdırırlardı. Kap'a açıklanmaması da dakika hesabı olduğuna işaret. Ha bence Zaniolo'nun bize dönmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Aston olmasa bile başka kulüp bakar o da olmazsa en son bize döner. Verdiğimiz 15'i çıkaracağımızı düşünmüyorum o yüzden. Ayrıca alırken Roma'ya ödeyeceğimiz bonusları da tam açıklamadılar. İnş 15'ten fazla vermemişizdir.
Konferans Ligi dahil mi yoksa Premier Lig miMaç hesabı için dedi o %60'ı.
Kaya Temel onu söylemedi. Haluk ve Gökhan Dinç transfer olduğu zamanda net rakamı bilmiyoruz 30 maçtan az 20 maçtan fazla demişlerdi. Tahminim Lig+ Avrupa'dır. Eğer Avrupa'da finale kadar giderlerse sanırım 50 maç oluyor bu da 30 maça tekabül ediyor Zani'nin şu ana kadar lig+ Avrupa 20 maçı var. Sadece ligse 22-23 maç falan oluyor sanırım 14 lig maçı var.Konferans Ligi dahil mi yoksa Premier Lig mi
İnş senin Kemerburgaz açılış tarihi hesabına benzemez. Hadi bakalımKaya Temel onu söylemedi. Haluk ve Gökhan Dinç transfer olduğu zamanda net rakamı bilmiyoruz 30 maçtan az 20 maçtan fazla demişlerdi. Tahminim Lig+ Avrupa'dır. Eğer Avrupa'da finale kadar giderlerse sanırım 50 maç oluyor bu da 30 maça tekabül ediyor Zani'nin şu ana kadar lig+ Avrupa 20 maçı var. Sadece ligse 22-23 maç falan oluyor sanırım 14 lig maçı var.
Açılışta hesap Ocak ayına yetiştirmeydi ama belki mali yönden belki başka sebepten inşaatın hızını yavaşlattılar yoksa Ana binanın kapası çok önceden bitmişti. Ben verilen habere göre söylüyorum.İnş senin Kemerburgaz açılış tarihi hesabına benzemez. Hadi bakalım
Kendi gitmek istedi. Derdi hiç bir zaman Süper Lig'de oynamak değildi.Kiralik gondermeyin diye bas bas bagirdik. Sezonun sonunda havaya girmis, Fb'yi tarumar etmisti. Ya yuksek bonservisle satilmaliydi ya da takimda kalmaliydi. En kotu senaryo gerceklesti.