#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Umarım bir süpriz olur ve zaniola gelir.aston villada oynayamadı geri gelirse kendini ispat etmeye calisacaktir.bizim için çok iyi futbolcu bence.o fizik ve sutlarla Bizim ligde çok iş yapar.yanlis lige gitti.

Umarım bir süpriz olur ve zaniola gelir.aston villada oynayamadı geri gelirse kendini ispat etmeye calisacaktir.bizim için çok iyi futbolcu bence.o fizik ve sutlarla Bizim ligde çok iş yapar.yanlis lige gitti.
Bu sene artık geçti de önümüzdeki sene Tete ve Ziyech ile devam etmeyeceğiz belli ki Zaniolo geri dönerse önümüzdeki sene kadro içinde katkı alacağımıza inanıyorum. Zaniolo ya ödediğimiz 15 mil.€ bonservis ücretinin 5 mil.€ kısmını Aston Villa dan geri aldık zaten şimdi bu kadar yatırım yaptığımız adamı kazanıp parlatma zamanı

Bu sene artık geçti de önümüzdeki sene Tete ve Ziyech ile devam etmeyeceğiz belli ki Zaniolo geri dönerse önümüzdeki sene kadro içinde katkı alacağımıza inanıyorum. Zaniolo ya ödediğimiz 15 mil.€ bonservis ücretinin 5 mil.€ kısmını Aston Villa dan geri aldık zaten şimdi bu kadar yatırım yaptığımız adamı kazanıp parlatma zamanı
Haklısın seneye kesinlikle dönecektir.Biraz kendini yükseklerde görüyordu seneye ayakları yere basacak kendini ispat etmeye calisacak.hangi yönden bakarsak bakalım zaniola iyi futbolcu ve çok iyi bir yatırım.zarar etme sansin sıfır..

Bayern'in Coman'ın sakatlığı sonrası Leon Bailey'i gündemine aldığını okudum. İngilizler bence vermez ama olursa Zaniolo'nun süreleri ciddi derecede artar.

satmaya gerek yok saha cok genc ve cok ac bir topcu, gelsin ates eder.

Opsiyon niye saklanıyor bende bunu anlamıyorum? Neyse söyleyin kardeşim kupa mupa sayılıyor mu? 30 maça çıkar bu adam toplamda..
transfer olduğundan beri illet olduğum bir şey .

KAP açıklamsında medyaya sunuyorsun - basına açık işlerde şeffaflık maksimum. Buda bilinse transferlerde harika olacak-Yunus'un şartlarıda bilmiyorum mesela - onda da 10 Milyon vardı sanırım totalde

Akşama maç var umarım artık süre alır.
Az süre alsa da zaten süre alıyor. Bize de bu süre alması yetiyor sanırım. Ama şu çok net ki Emery sistemi Zaniolo için çok uygun sistemde değil. Mesela Newcastle sisteminde daha başarılı olurdu Almiron'un da gideceği konuşulurken onun yerinde iyi iş yapardı.

hala mılletın ıcınden gecmeye calısmıyorsa gelsin

Geri
Üst Alt