Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.571
- 6.721
- 2.323
Sanki zorunlu satın alma var gibi geliyor bana UEFA limitlerine takılmamak için zorunlu değil gibi gösterildi gbı geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katıliyorum yoksa coktan geri yollarladıSanki zorunlu satın alma var gibi geliyor bana UEFA limitlerine takılmamak için zorunlu değil gibi gösterildi gbı geliyor
Bu sene artık geçti de önümüzdeki sene Tete ve Ziyech ile devam etmeyeceğiz belli ki Zaniolo geri dönerse önümüzdeki sene kadro içinde katkı alacağımıza inanıyorum. Zaniolo ya ödediğimiz 15 mil.€ bonservis ücretinin 5 mil.€ kısmını Aston Villa dan geri aldık zaten şimdi bu kadar yatırım yaptığımız adamı kazanıp parlatma zamanıUmarım bir süpriz olur ve zaniola gelir.aston villada oynayamadı geri gelirse kendini ispat etmeye calisacaktir.bizim için çok iyi futbolcu bence.o fizik ve sutlarla Bizim ligde çok iş yapar.yanlis lige gitti.
Haklısın seneye kesinlikle dönecektir.Biraz kendini yükseklerde görüyordu seneye ayakları yere basacak kendini ispat etmeye calisacak.hangi yönden bakarsak bakalım zaniola iyi futbolcu ve çok iyi bir yatırım.zarar etme sansin sıfır..Bu sene artık geçti de önümüzdeki sene Tete ve Ziyech ile devam etmeyeceğiz belli ki Zaniolo geri dönerse önümüzdeki sene kadro içinde katkı alacağımıza inanıyorum. Zaniolo ya ödediğimiz 15 mil.€ bonservis ücretinin 5 mil.€ kısmını Aston Villa dan geri aldık zaten şimdi bu kadar yatırım yaptığımız adamı kazanıp parlatma zamanı
Yerini doldurdular bile rdas Morgan Rogers alindiBayern'in Coman'ın sakatlığı sonrası Leon Bailey'i gündemine aldığını okudum. İngilizler bence vermez ama olursa Zaniolo'nun süreleri ciddi derecede artar.
transfer olduğundan beri illet olduğum bir şey .Opsiyon niye saklanıyor bende bunu anlamıyorum? Neyse söyleyin kardeşim kupa mupa sayılıyor mu? 30 maça çıkar bu adam toplamda..
Az süre alsa da zaten süre alıyor. Bize de bu süre alması yetiyor sanırım. Ama şu çok net ki Emery sistemi Zaniolo için çok uygun sistemde değil. Mesela Newcastle sisteminde daha başarılı olurdu Almiron'un da gideceği konuşulurken onun yerinde iyi iş yapardı.Akşama maç var umarım artık süre alır.
10+5'e almışlar ama alt ligden genç oyuncu daha çok geleceğe yönelik bir hamle gibi.Yerini doldurdular bile rdas Morgan Rogers alindi
Emery dün bunu söyledi
Yuvarlanarak mi gitmis rengimSerefsiz krespo gitmis. Turk sporu bir pislikten kurtuldu.
Yanlis konuya yazmisiz zaten bir de dalga gecme. Bu arada gozum ustunde. Gurbolarin yalnizca almanyada yasamadigini tum dunyaya gosterip GSC oskarini alacagim elinden.Yuvarlanarak mi gitmis rengim
Dalga geçmemiş kiYanlis konuya yazmisiz zaten bir de dalga gecme. Bu arada gozum ustunde. Gurbolarin yalnizca almanyada yasamadigini tum dunyaya gosterip GSC oskarini alacagim elinden.