#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ergenlikten yetişkinliğe adım atarsa bizde top oynar. Milli takıma girdi diye havaya girmişti ama kendini bitirdi.

Bu yaz Okan Buruk ayrılırsa gelecek yeni hoca da İtalyan olursa takıma dönebilir.

Fiorentina'nın Nicolo Zaniolo ile imzaladığı kiralık sözleşmedeki zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girme ihtimali kalmadı. Zaniolo, sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek. (Corriere dello Sport)

Sıkıntı yaratacak başımıza.

Bu herifi beğenmiyordum falan da daha kötüsü olan kutucuyu almayı başardı bizimkiler sağolsunlar

Fiorentina'nın Nicolo Zaniolo ile imzaladığı kiralık sözleşmedeki zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girme ihtimali kalmadı. Zaniolo, sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek. (Corriere dello Sport)

Sıkıntı yaratacak başımıza.
Barış Alper satılırsa onun görevini yapabilir ikinci forvet gibi

Bence kafa burda olacaksa kiralanmasın artık bonservisi nerdeyse çıktı barış gibi fiziği ile bir çok maçta iş yapabilir sara varken baya yan top golü atar

bence kötü değil. takıma ayak uydurabilse...

gel asslanım 10 numara sağ kanat işini yunusla dönersiniz.

ben bu şahsa okeyim yaşı genç sayılır hala illa patlayacak bir yerde belki bize denk gelir. Yaşı geçmemiş her topçuya okey benden. Yaşlı gördün mü kaç Zaha olmaz mesela fiziksel seviyesi artık artmaz.

Gittiği hiçbir kulüpte hiçbir hoca tarafından beğenilmeyen ''wonderkid''.

Sen gelme ulan. Tam bir avarel. 2 metre boyuyla 5 kişinin arasına dalan bir beyin yoksunu 3e 5e bakmadan birine ittirmek lazım

aidiyet sorunu yaşayan topçunun işi yok takımda, maliyetini kurtardığımız denklemde bonservisinden kurtulmamız lazım.

Bundan bize hayır gelmeyeceğini en başından beri söylüyorum, döner de aidiyet kazanırsa filan işlerini geçin bir defa. Başka bir yerde tutunup istikrarlı performans göstereceğini de zannetmiyorum. TD ler bazen saçmalıyor, olur da bir talibi çıkarsa 8-10 milyon bedelle satmak piyango gibi bir şey olur bu saatten sonra. Tam istediğim profilde bir oyuncu olmayan Amrabat ile takas edilip üste 8-10 milyon fark alınması ihtimalinin gerçekleşmesini o yüzden istemiştim.

Geri
Üst Alt