#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ne A. Villa'da, ne Atalanta'da bu özelliğini törpiletemediler. Ayrıca abartıldığı kadar yetenekli olduğunu da düşünmüyorum.
Evet güçlü, cüssesine göre epey de hızlı ama çalım atmaktan anladığı 2 rakip defansın arasından geçmeye çalışmaktan ibaret. Pas oyunu diye bir şey bilmiyor. Yeri Serie B filan. Gasperini gibi bir adam bile bir oyuncudan verim alamamışsa geçeceksin o kendini bulma işini filan. IQ'su çok düşük bir oyuncu.
Yüzde yüz katılıyorum renktaş

Top oynamaktan gram anlamayan biri Zaniolo

Ancak açık alanda koşsun

Çalım pas filan hak getire

Ayrıca da Nankörün biri

Yüzde yüz katılıyorum renktaş

Top oynamaktan gram anlamayan biri Zaniolo

Ancak açık alanda koşsun

Çalım pas filan hak getire

Ayrıca da Nankörün biri
Şu boldladığım kısım olmasa hadi bir şans verelim diyeceğim de, yürüsün gitsin nereye gidiyorsa. Futbol bir his oyunudur. Bu herif gittiği hiçbir yere aidiyet gösteren biri değil zaten. Her gittiği kulüpte taraftarla kavga etmesi filan çekilecek şey değil.

Kalırsa biz de alternatif olur bunu kabul etmeyeceği için teklifler değerlendirilmeli alıcısı olacaktır

Berk Göl: Zanio Okan hocayla gorustu ve oynamak istedigini soyledi. Hoca deneyecek.

Psvyi istememiş

PSV haberleri yalan bu arada.

Bizde de kalmayacak kendisi.

Tok satıcı olmalıyız her gelen teklife ok dememeliyiz. Kalsın demiyorum

Zaten bu herifin yüksek teknigi olsa Osinin yerine oynatirsin, fizik var güc var hizda var ama teknik yetersiz.

Dünyada sonradan açılan çok futbolcu/lar oldu. Yalnız açılma hikayesindeki başrol 'karakter' yapılarının çalışma isteği, arzusu ve profesyonelliği ile harmanlanması idi. Bu arkadaşın yapısının çok sağlıklı olduğunu hiç düşünmüyorum. Biraz parlasa bile rahat durmaz ve bir şey yapar.

Bence süper ligde forvet oynar bam güm vuruyor işte çokça fırsat bulur illa kalacaksa ancak burada fayda sağlayabilir de biz niye bunu adam etmek ve ikna etmek için uğraşalım bilemedim ben olsam satarım.

Bir kanat oyuncusu için neredeyse benim futbol anlayışıma göre hiçbir özelliği uygun değil, hızlı değil, kıvrak değil, inceci değil, pas alışverişi, oyunu yönetmesi, çizgiye inmesi bla bla bence yok yani varsa da işte hatrı sayılır seviyede değil ama ileride takılıp, defans arkası koşu atıp, doğacak fırsatlarda skor yaratma, orayı karıştırma ihtimali yüksek istese forvet olabilir Burak gibi.

Hatayı biraz da hemen elden çıkarmaya çalışarak yapıyoruz

Bir kulaktan girip öbüründen çıkacak yine ama Zaniolo boş bi topçu değil. Maşallah bu fiziğe dedirtecek bi herif olmasının ötesinde tekniği de gayet iyi, aslında çok iyi topçu olmasına engel olan şeyler de gelişimle aşılabilecek şeyler. Böyle oyuncuların gelişmek için bir yerde ana plan oyuncusu olarak düzenli süre alması lazımdır, bu da bizde olmayacağı için satılmasını tercih ederim ama yok pahasına değil

Ağustos sonuna yaklaştıkça çaresiz kalmış birileri hücumda bir de Zaniolo'yu deneyelim ya diyebilir. Zaten kanat/forvet arkası rotasyonumuz an itibariyle Barış, Yunus, Sane, Sallai, Kutucu, Yusuf. Burası o kadar güçlü bir bölge değil ve Barış/Yunus ikilisinin kesin kalacağına dair bir güven de vermiyor yönetim

Bu sefer biraz bekleyelim, kamplara götürelim, hazırlık maçlarında 30 dakika gibi süreler verelim. Zaten artık kalmak için taklalar atacaktır burnu epey sürttü

Fw yedeği olarak kalsın İcardi nası dönecek belli değil Morata belirsiz

Hatayı biraz da hemen elden çıkarmaya çalışarak yapıyoruz

Bir kulaktan girip öbüründen çıkacak yine ama Zaniolo boş bi topçu değil. Maşallah bu fiziğe dedirtecek bi herif olmasının ötesinde tekniği de gayet iyi, aslında çok iyi topçu olmasına engel olan şeyler de gelişimle aşılabilecek şeyler. Böyle oyuncuların gelişmek için bir yerde ana plan oyuncusu olarak düzenli süre alması lazımdır, bu da bizde olmayacağı için satılmasını tercih ederim ama yok pahasına değil

Ağustos sonuna yaklaştıkça çaresiz kalmış birileri hücumda bir de Zaniolo'yu deneyelim ya diyebilir. Zaten kanat/forvet arkası rotasyonumuz an itibariyle Barış, Yunus, Sane, Sallai, Kutucu, Yusuf. Burası o kadar güçlü bir bölge değil ve Barış/Yunus ikilisinin kesin kalacağına dair bir güven de vermiyor yönetim

Bu sefer biraz bekleyelim, kamplara götürelim, hazırlık maçlarında 30 dakika gibi süreler verelim. Zaten artık kalmak için taklalar atacaktır burnu epey sürttü
Ağa adam gelmek istemiyor. Kalmak istemiyor. Kafa yok. Niye anlamak istemiyorsunuz?
bu bizlik bir durum değil.

Geri
Üst Alt