Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.124
- 35.218
- 3.758
Gönderin gitsin bi halt olmaz bu heriften, takım içini karistirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezbere yorum yapıyorlar boşver. Benim gözümde nelson daha çok bu takımı satmıştır. Kalıp parasını alabilirdi. Adama takmıştı Okan. Ne yapsaydı kalıp huzursuzlukmu yapsaydı. Herkes her oyuncudan Mertens sahipliği istiyor bekliyorda öyle oluncada 34ünde getirebiliyorsun adamı gelde anlatNe yaptı zaniolo açıklar mısın?
Hayır ne yaptı sorusuna cevap da vermiyorlar söylesinler bilelimEzbere yorum yapıyorlar boşver. Benim gözümde nelson daha çok bu takımı satmıştır.
Bir yamuk mu yaptı bu herif renktaş?Gönderin gitsin bi halt olmaz bu heriften, takım içini karistirir
Ezbere işte. Adam feneri silkeledi o maçta. Becer beniciler şimdi adamı istemiyorHayır ne yaptı sorusuna cevap da vermiyorlar söylesinler bilelim
Anladığım şuEzbere işte. Adam feneri silkeledi o maçta. Becer beniciler şimdi adamı istemiyor
Adamın mesafeli olduğu bilgisini nereden edindin renktaş?Adam bize mesafeli biz de ona mesafeli olalım klup olarak parasının hakkini versin yeter. Vay zaniolo cimbomlu zaniolo falan gerek yok hem yönetim hem taraftar hem teknik ekip acisindan
Yok bilgi degil hocam bu seneden bagimsiz genel.olarak dusuncemdi. bizi atlama tahtası görüyordu normaldir de. Biz de öyle olalımAdamın mesafeli olduğu bilgisini nereden edindin renktaş?
Vallahi parasının %75i zaten çıktı, ne istiyorlar anlamıyorum bende. İtalyanın altın çocuğuydu evet egosu vardı ve her genç bu yaşta bu kadar atar yapmıştır. Keremde daha kötüsünü yaptı. Ona muhtaçken sattı gitti. Dua etsin Yunus efso oynadı. Yok profili sildi vs diyorlarda adam haklı kendince. Bu satın diyenlere sormak lazım. Bal liginde olsalar bu adamın 5 katı egoları olur ama herifi bokluyorlarAnladığım şu
Biz bu herifi satarız kar ederiz diye aldık
Satamayıp kiralayarak ücretini çıkarmaya çalışınca bizim taraftar bu herife ayar oldu
Neden satılmadın diye adama kızıyorlar
Yok bilgi degil hocam bu seneden bagimsiz genel.olarak dusuncemdi. bizi atlama tahtası görüyordu normaldir de. Biz de öyle olalım
Bu fikirleri anlarım ama duygusal hareket etmek doğru değil. Maksimum fayda almak lazım.sebebi belli , biz duygusal ülkeyiz, hiçbir zaman profesyonelce düşünmüyoruz , her oyuncudan takımı sahiplenmesini istiyoruz. kendimiz gibi taraftar/oyuncu istiyoruz aslında. icardi torreira mertens muslera apo lemina osimhen vb gibi hem performans versin istiyoruz hem de burayı evi gibi görsün renklere aşık olsun istiyoruz. zaniolo'dan bunu alamadığımız için adama kurulduk biraz bence. ben de bu kurulanların içindeyim![]()
Adam bizden gittiğinden beri söylemlerini gormuyormusunuz yok turkiyeyi istemiyorum asla dönmem bilmem ne bir küfür etmediği kaldı ki onuda yaptı mal çocuk tüm gs resimlerini kaldırdı bütün İtalya kendisine sittiri çekince hemen arşivden resimleri çıkarmış zahanin farklı versiyonu yani böyle adamlar çok yetenekli olsada takım içi huzuru bozar allahtan Okan hoca bu konuda uzman bunu sepetler eminim yeteneklerine ihanet eden ender aptallardan İtalya küme takımları bile teklif vermiyor disiplinsizligi yuzundenBir yamuk mu yaptı bu herif renktaş?
Aradan iki sene gecmis, belki olgunlasmistir Zaniolo. 20 yaslarin basi ile ortasi insanlar cok ayri olabiliyor, bunlar sonucta hepsi cocuk hala.. Ben de Okah hoca'ya guveniyorum, birisi dogru karar verecekse o verir..Adam bizden gittiğinden beri söylemlerini gormuyormusunuz yok turkiyeyi istemiyorum asla dönmem bilmem ne bir küfür etmediği kaldı ki onuda yaptı mal çocuk tüm gs resimlerini kaldırdı bütün İtalya kendisine sittiri çekince hemen arşivden resimleri çıkarmış zahanin farklı versiyonu yani böyle adamlar çok yetenekli olsada takım içi huzuru bozar allahtan Okan hoca bu konuda uzman bunu sepetler eminim yeteneklerine ihanet eden ender aptallardan İtalya küme takımları bile teklif vermiyor disiplinsizligi yuzunden
Bende güveniyorum hoca ,takımda huzuru bozacak tipleri gerçekten güzel ayikliyor ya hisleri güçlü yada tecrübeAradan iki sene gecmis, belki olgunlasmistir Zaniolo. 20 yaslarin basi ile ortasi insanlar cok ayri olabiliyor, bunlar sonucta hepsi cocuk hala.. Ben de Okah hoca'ya guveniyorum, birisi dogru karar verecekse o verir..
Bu herifin mevki sorunu, mental sorunu, yabancı sınırını işgal etmesini, takıma fayda/huzur sağlamayacağını hatta zarar verebileceğini düşünmekle beraber, karıştığı skandalları da geçip bize ne yaptığına gelirsek;Hayır ne yaptı sorusuna cevap da vermiyorlar söylesinler bilelim