#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Ne yaptı zaniolo açıklar mısın?
Ezbere yorum yapıyorlar boşver. Benim gözümde nelson daha çok bu takımı satmıştır. Kalıp parasını alabilirdi. Adama takmıştı Okan. Ne yapsaydı kalıp huzursuzlukmu yapsaydı. Herkes her oyuncudan Mertens sahipliği istiyor bekliyorda öyle oluncada 34ünde getirebiliyorsun adamı gelde anlat

Adam bize mesafeli biz de ona mesafeli olalım klup olarak parasının hakkini versin yeter. Vay zaniolo cimbomlu zaniolo falan gerek yok hem yönetim hem taraftar hem teknik ekip acisindan

sebebi belli , biz duygusal ülkeyiz, hiçbir zaman profesyonelce düşünmüyoruz , her oyuncudan takımı sahiplenmesini istiyoruz. kendimiz gibi taraftar/oyuncu istiyoruz aslında. icardi torreira mertens muslera apo lemina osimhen vb gibi hem performans versin istiyoruz hem de burayı evi gibi görsün renklere aşık olsun istiyoruz. zaniolo'dan bunu alamadığımız için adama kurulduk biraz bence. ben de bu kurulanların içindeyim :D

Anladığım şu

Biz bu herifi satarız kar ederiz diye aldık

Satamayıp kiralayarak ücretini çıkarmaya çalışınca bizim taraftar bu herife ayar oldu

Neden satılmadın diye adama kızıyorlar
Vallahi parasının %75i zaten çıktı, ne istiyorlar anlamıyorum bende. İtalyanın altın çocuğuydu evet egosu vardı ve her genç bu yaşta bu kadar atar yapmıştır. Keremde daha kötüsünü yaptı. Ona muhtaçken sattı gitti. Dua etsin Yunus efso oynadı. Yok profili sildi vs diyorlarda adam haklı kendince. Bu satın diyenlere sormak lazım. Bal liginde olsalar bu adamın 5 katı egoları olur ama herifi bokluyorlar 🤣

Yok bilgi degil hocam bu seneden bagimsiz genel.olarak dusuncemdi. bizi atlama tahtası görüyordu normaldir de. Biz de öyle olalım
sebebi belli , biz duygusal ülkeyiz, hiçbir zaman profesyonelce düşünmüyoruz , her oyuncudan takımı sahiplenmesini istiyoruz. kendimiz gibi taraftar/oyuncu istiyoruz aslında. icardi torreira mertens muslera apo lemina osimhen vb gibi hem performans versin istiyoruz hem de burayı evi gibi görsün renklere aşık olsun istiyoruz. zaniolo'dan bunu alamadığımız için adama kurulduk biraz bence. ben de bu kurulanların içindeyim :D
Bu fikirleri anlarım ama duygusal hareket etmek doğru değil. Maksimum fayda almak lazım.

Çok ümitliyim kendisinden kadroda olsun yeter k, Cl büyük maçlarda dembele performansı bekliyorum kendisinden. Sane-Osimhen-Zaniolodan kurulu 11le ileri hücum hattı heyecanlandırıyor beni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim ne derse desin son sözü Okan hoca söyleyecek. Gidip daha kalıcı transfer bile yapmadan foto silmek gibi ilkokul çocuğu triplerine girerse taraftar ayar olur, istemez bu çok doğal. Duygusal yaklaşmayalım lafları da bizim kulube göre şeyler değil. Duygusal olup bağrımıza bastığımız için Icardi&Osimhen forvet hattına sahibiz. Biz ne kadar kalsın desekte gitsin desekte nafile. Okan hoca kamp sonrası belli eder rengini..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bir yamuk mu yaptı bu herif renktaş?
Adam bizden gittiğinden beri söylemlerini gormuyormusunuz yok turkiyeyi istemiyorum asla dönmem bilmem ne bir küfür etmediği kaldı ki onuda yaptı mal çocuk tüm gs resimlerini kaldırdı bütün İtalya kendisine sittiri çekince hemen arşivden resimleri çıkarmış zahanin farklı versiyonu yani böyle adamlar çok yetenekli olsada takım içi huzuru bozar allahtan Okan hoca bu konuda uzman bunu sepetler eminim yeteneklerine ihanet eden ender aptallardan İtalya küme takımları bile teklif vermiyor disiplinsizligi yuzunden

Adam bizden gittiğinden beri söylemlerini gormuyormusunuz yok turkiyeyi istemiyorum asla dönmem bilmem ne bir küfür etmediği kaldı ki onuda yaptı mal çocuk tüm gs resimlerini kaldırdı bütün İtalya kendisine sittiri çekince hemen arşivden resimleri çıkarmış zahanin farklı versiyonu yani böyle adamlar çok yetenekli olsada takım içi huzuru bozar allahtan Okan hoca bu konuda uzman bunu sepetler eminim yeteneklerine ihanet eden ender aptallardan İtalya küme takımları bile teklif vermiyor disiplinsizligi yuzunden
Aradan iki sene gecmis, belki olgunlasmistir Zaniolo. 20 yaslarin basi ile ortasi insanlar cok ayri olabiliyor, bunlar sonucta hepsi cocuk hala.. Ben de Okah hoca'ya guveniyorum, birisi dogru karar verecekse o verir..

Aradan iki sene gecmis, belki olgunlasmistir Zaniolo. 20 yaslarin basi ile ortasi insanlar cok ayri olabiliyor, bunlar sonucta hepsi cocuk hala.. Ben de Okah hoca'ya guveniyorum, birisi dogru karar verecekse o verir..
Bende güveniyorum hoca ,takımda huzuru bozacak tipleri gerçekten güzel ayikliyor ya hisleri güçlü yada tecrübe
Zaniolo ben çok beğenirim ama umudum pek yok

Hayır ne yaptı sorusuna cevap da vermiyorlar söylesinler bilelim
Bu herifin mevki sorunu, mental sorunu, yabancı sınırını işgal etmesini, takıma fayda/huzur sağlamayacağını hatta zarar verebileceğini düşünmekle beraber, karıştığı skandalları da geçip bize ne yaptığına gelirsek;

Geçen sezon şampiyonluğumuzu kutlamadı, sezonu açtığımızda ülkeye dönmedi, elimizi satış işinde zayıflattı, italya'ya dönmek istiyorum diye açıklama yaptı. 2 takım ilgileniyordu, Fio ve Atalanta. Fio kulüp menfaatine daha uygun bir teklif sunmasına rağmen bu Atalanta diye tutturdu ve bize ait fotoğraflarını sildi. Sonunda istediği oldu Atalanta'ya kiralandı.

Bir daha Türkiye'ye dönmem diye düşünerek gitti, 2 sezonda tek GS paylaşımı yapmadı, 3 takım değiştirip, en sonunda döndü, ve fotoları arşivden çıkardı. Kalmak istiyor haberleri çıkıyor. Daha geçen menajeri Galatasaray'da kalmayacak diye açıklama yaptı bu arada.

Bana göre bu adam prof bir futbolcu değil. Bize geldiği zaman büyüktü, şimdi değil, aksine biz daha büyüğüz.

Tabii ki kalmak isteyecek. Gittiği takımların çoğu köşedeki adam muamelesi çekti. E Galatasaray kadrosunun geldiği/geleceği seviye ve UCL etkisini katınca beyefendi hiçbir şey olmamış gibi takılır. Ben karakterini fazlasıyla noksan görüyorum. Olup olmadık yerlerde her an her şey yapabilir bu arkadaş. Gittiği takımlar da az buz takımlar değildi. Yani kalmasını istemeyenler tarafına daha yakınım.

Geri
Üst Alt