Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.453
- 20.821
- 2.233
Kalsın isterim.
22 milyon değil de indirim yaparlarsa 200 bin euroya filan isterim
22 milyon değil de indirim yaparlarsa 200 bin euroya filan isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye gidecek kariyer yapacak mesela barca fln kapıda bekliyor sanırımAdama süre falan verilmeyecek.. Çeksin gitsin kariyerine acıyorsa..
sorsan barış yerine oynamalı der, o derece yerli düşmanı herif ya leyla zana gibi takılıyor süreklinereye gidecek kariyer yapacak mesela barca fln kapıda bekliyor sanırım

cagırıp biz kariyerine mani olmayalım sen daha büyük takımlara layıksın demeliyizsorsan barış yerine oynamalı der, o derece yerli düşmanı herif ya leyla zana gibi takılıyor sürekli![]()
Artık Barışı eleştirmem o kadar zoruna gidiyor ki.. Kendi hayal dünyasından benim adıma yorum uyduruyor herif..sorsan barış yerine oynamalı der, o derece yerli düşmanı herif ya leyla zana gibi takılıyor sürekli![]()
son cümleyi kim nerde söylediArtık Barışı eleştirmem o kadar zoruna gidiyor ki.. Kendi hayal dünyandan benim adıma yorum uyduruyor herif..
Addülkerimi Barışı eleştirmek bunlara göre türk düşmanlığı.. Liyakat olsun hak eden oynasın..
Barış Osimhen'den iyi diyen taraftar güruhu.. Siz hangi kafayı yaşıyorsunuz önce onu söyleyin..
Zırvanın kendisi sensin.. Al birbirine gaz verdiğiniz arkadaşınızın yorumu.. Defol git benim mesajlarıma yorum yapma bundan sonra..son cümleyi kim nerde söyledi
sürekli uyduran sensin, zırvaların baymaya başladı
Zırvanın kendisi sensin.. Al birbirine gaz verdiğiniz arkadaşınızın yorumu.. Defol git benim mesajlarıma yorum yapma bundan sonra..
Ekli dosyayı görüntüle 317540
recebin mizacı bu abartmayı seviyor, atom parçalamış gibi yazdıklarına bak ahsadhahaCafer işin gücün tıraş.. hangi yoruma like atıp kimlere salladını görmüyoz sanki. Sende fenerli keremin posterini al baş köşene as..adghafdh lan benim söylemediğim şeyi niye ben söylemişim gibi atıyosun utanmaz adam
neyse git Türk topçuların çıktılarını al dart falan at üstüne