#22 Yáser Asprilla

Zanyolo'yla takaslayalım.

Adama süre falan verilmeyecek.. Çeksin gitsin kariyerine acıyorsa..

İyi topçu ama bence nhaga tarzı daha direkt bizde as oyuncu olacak kalşbrede değil yazılan bonserviten değilde 10-15 bandına olma ihtimali varsa alınsın derim

Kırmızı olmasa aslında süre alacağı maç bu maçtı çok boş alan bulabilirdi topu dikine ortadan sürebilen bir oyuncu. Biraz daha çocuğu ısındırmak lazım aslında.

Dedi Barış Osimhen'den iyi topçu diyen gürüh..

Al listesinde renato yok asprilla var,renatoyu küstürmemek için bjk maçı kadrosuna aldı asprilla da renato yerine lpool maçı kadrosunda olacak

Bizde kadrolar böyle kuruluyo 4 senedir anlayamadınız mı

Basak macinda oynar

Zaten 1 gol 2 asist le falan bitirirse sezonu 22 milyon istemezler Heralde. 10 bandında iyi topçu sayılır. Yaş itibariyle.

sorsan barış yerine oynamalı der, o derece yerli düşmanı herif ya leyla zana gibi takılıyor sürekli :asd:
Artık Barışı eleştirmem o kadar zoruna gidiyor ki.. Kendi hayal dünyasından benim adıma yorum uyduruyor herif..

Addülkerimi Barışı eleştirmek bunlara göre türk düşmanlığı.. Liyakat olsun hak eden oynasın..

Barış Osimhen'den iyi diyen taraftar güruhu.. Siz hangi kafayı yaşıyorsunuz önce onu söyleyin..

Artık Barışı eleştirmem o kadar zoruna gidiyor ki.. Kendi hayal dünyandan benim adıma yorum uyduruyor herif..

Addülkerimi Barışı eleştirmek bunlara göre türk düşmanlığı.. Liyakat olsun hak eden oynasın..

Barış Osimhen'den iyi diyen taraftar güruhu.. Siz hangi kafayı yaşıyorsunuz önce onu söyleyin..
son cümleyi kim nerde söyledi

sürekli uyduran sensin, zırvaların baymaya başladı

son cümleyi kim nerde söyledi

sürekli uyduran sensin, zırvaların baymaya başladı
Zırvanın kendisi sensin.. Al birbirine gaz verdiğiniz arkadaşınızın yorumu.. Defol git benim mesajlarıma yorum yapma bundan sonra..

rb.webp

Zırvanın kendisi sensin.. Al birbirine gaz verdiğiniz arkadaşınızın yorumu.. Defol git benim mesajlarıma yorum yapma bundan sonra..

Ekli dosyayı görüntüle 317540

adghafdh lan benim söylemediğim şeyi niye ben söylemişim gibi atıyosun utanmaz adam :asd: recebin mizacı bu abartmayı seviyor, atom parçalamış gibi yazdıklarına bak ahsadhaha

neyse git Türk topçuların fotolarının çıktılarını al dart falan at üstüne

adghafdh lan benim söylemediğim şeyi niye ben söylemişim gibi atıyosun utanmaz adam :asd:

neyse git Türk topçuların çıktılarını al dart falan at üstüne
Cafer işin gücün tıraş.. hangi yoruma like atıp kimlere salladını görmüyoz sanki. Sende fenerli keremin posterini al baş köşene as..

Geri
Üst Alt