#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kafasını futbola verdiği sürece çok yararlı olacak.

Niye iyi oynuyorsun :mad: Önce forvet alınsın ondan sonra iyi oyna be adam :D,şimdi adnans kazımın bu performansını görünce forvet almaktan vazgeçer,vazgeçmese bile alacağı adamın kalitesini düşürür.

Güzel gol attı, hakkını verelim.

Tarihe geçti Şaka maka vallahi Şu anda dünyanın en mutlu insanıdır herhalde.

Pino ile iyi anlaşacak gibiler. :)

Şuan kendisi için herşey olumlu. Umarım böyle devam eder ve yararlı olur.

Geldiği günden beri destekcisiydim. Herkesin hayatta ikinci bir şansı vardır ve Kazım onu en iyi şekilde kullanacağının sinyallerini veriyor...

20110111233726ist497149.jpg
[/URL][/IMG]

20110111233732ist498149.jpg
[/URL][/IMG]

Pino ve bu ikiz gibiler valla. Arda, Pino , Kazim. Kabus üclü gibi oldu :D. ah bunlarin yaninda bir de maestro Misi olacakti. of Hagi of.

Hakikaten Pino'yla iyi anlaştılar. No look pass'lar falan.. İlk başta dediğim gibi, bir oyuncu formanın hakkını vermiyorsa eleştirilir. Geldiği ilk günden atıp, tutmak en basiti. Adam kendi ağzıyla söylüyor işte. Çocuğum olacak, farklı biri olmalıyım artık diye.. Umuyorum çok daha iyi olacaktır.. Yeter ki arka çıkılsın.

Ayrıca;

Kazım fener'in...

Hakikaten Pino'yla iyi anlaştılar. No look pass'lar falan.. İlk başta dediğim gibi, bir oyuncu formanın hakkını vermiyorsa eleştirilir. Geldiği ilk günden atıp, tutmak en basiti. Adam kendi ağzıyla söylüyor işte. Çocuğum olacak, farklı biri olmalıyım artık diye.. Umuyorum çok daha iyi olacaktır.. Yeter ki arka çıkılsın.

Ayrıca;

Kazım fener'in... :happynew:

Yapalım daha güzel olsun :D

Helal olsun Kazım..

Boş geçmiyorsun,formanın hakkını ver başımızın tacısın!

Geri
Üst Alt