#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

golde baya klasti yanliz, asist olsun, son vurus olsun.

vurus yaptigini belli ettirmedi bile, bir bakiyorsun gol.

Arda - Kazım - Pino üçlüsü akar şimdilik.

Bunlara sağlam bir Baros eklendi mi hücum gücümüz gerçekten mükemmel olacak.

Arkalarında Culio - Cana ikilisi ve bir de yeni transfer eklendi mi çok hoş bir kadromuz oluyor.

Tabii bunlar için sağlıklı olmaları şart.

Ayrıca bu adamı yıllarca sağ kanat olarak fuzuli yere harcamız hem FB hem de Milli Takım.

Hava toplarındaki hakimiyeti sevindirici. Forvette Baros'un yokluğunu aratmayabilir.

Sağ açıkta oynatılmaz umarım, forvette oynatılmaya devam edilir. En iyi oynayacağı yer orası çünkü.

Sevmeye başlıyorum sanki Kazım'ı:D

590548_detay.jpg

Gurur duyuyorum!

G.Saray'da tarihe geçen Kazım Kazım, "İlk defa attığım gol sonrası bir takımın armasını öptüm" dedi.

Galatasaray'ın devre arasında Fenerbahçe'den transfer ettiği Kazım Kazım, Ali Sami Yen Stadı'nda son golü atarak, tarihe geçti.

Beypazarı Şekerspor maçıyla Ali Sami Yen Stadı'na veda eden sarı-kırmızılı takımın, karşılaşmada 3. ve son golünü kaydeden Kazım, bu statta da atılan son gole imza atmış oldu.

''HİÇ TAKIM ARMASINI ÖPMEDİM''

Galatasaray'ın yeni transferi Kazım Kazım, hiç takım armasını öpmediğini söyledi.

Beypazarı Şekerspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kazım, attığı gol sonrası Galatasaray armasını öptüğünün belirtilmesi üzerine, ''Benim ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte futbol oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm'' dedi.

Transferiyle ilgili olarak yapılan eleştirilere değinen Kazım, ''Futbol içinde eleştiriler olabilir. Taraftarın transferime tepkisi futbolculuğumla ilgili değil, Fenerbahçe'den gelmemden dolayıydı. Bunu anlayabiliyorum. Ben de bir futbolcu olduğum kadar taraftarım da... Bu durum abartılacak bir şey değil. Arsenal taraftarıyım ve Sol Campel geldiğinde ben de benzer duygular yaşamıştım. Benim ailem Galatasaraylı ve UEFA Kupası finalinde kimi tutacağımda kararsız kalmıştım'' şeklinde konuştu.

''PERFORMANSIMIN DEVAMI İÇİN DUA EDİYORUM''

Galatasaray'daı çıktığı iki maçta da gol attığını ve bunun devam etmesini umduğunu söyleyen Kazım, ''Sağlıklı olmam ve performansımın devam etmesi için her gün Allah'a dua ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Ali Sami Yen Stadı'na veda edilen bugünün önemine değinen milli futbolcu, ''Galatasaray camiası için tarihi bir günde, böyle bir maçta bana güvenen insanları mahcup etmediğim için çok mutluyum. Güzel oyunum ve attığım golün anlamı bu yönden çok büyük'' şeklinde konuştu.

Diğer yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Servet ise kötü günler geçiren Galatasaray'ı yine bu futbolcuların düzelteceğini belirterek, taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Gurur duyuyorum! - HTSpor.com

İyi başladı, hep böyle ol kazım. Haginin yüzünü kara çıkarma.

Kazım o el hareketiyle gözüme girdin olm aferin.

Bu arada Eski Açık'ta Kazım oyuna girerken yuhalayan sonra da ``Kazım Fenerin anasını...`` diye hönküren öküzlere selam ediyorum buldan.Mal gelmişsiniz mal gideceksiniz lan.

bu adami sag acikta, sol acikta düsünmek bile istemiyorum.

adam resmen forvetim diye bagriyor

kesinlikle oynadigi zaman forvet oynasin, yada hic oynamasin.

cünkü kanatta oynarsa simdiden söyliyorum Kazimi 3. mac yuhalamaya baslar millet.

hem ona yazik olur, hem Galatasaraya.

Zamanında bu sitedeki blogcu veledler Hürriyet alımasın diye tepki gösterirken bir gün gol atar da ismini bağırırsınız demiştim.Daha dün aynı şeyi Kazım için diyen 1000ler bugün adını böğürdü gol atınca.Tebrikler.

o kadar eleştiriodu bazı taraftarlarımız ama bizim türk milletinde sabır denen bişi yok ki!

Armayı hemen önümüzde öptü. Ne çıkarırız buradan? Futbol asla sadece futbol değildir.

hagide forvet düşünyo onu belli. pino için sevindim. artık serbest takılır ardayla :)

ben tam tersini düsünüyorum, pino bu macta sag kanatta yapisti kaldi

ara sira kazimla etkili pas denemeleri oldu ama genel olarak sol acikta yada forvette daha etkili pino.

ama Ardayla sikca degisir diye düsünüyorum Pino.

bi sagda bi solda, bazende hemen kazimin arkasinda.

Ben,Kazım ülkeye daha ilk geldiği zamanlarda tam bir forvet bu adam demiştim ama oynadığı zamanlarda uyuşmazlıkları vardı.Sonra fark ettim ki adamın tam forvet meziyetleri yok,bitiricilik mesela.Zaten bunlar olsa bu herif resmen 2. Anelka'dır diyordum.Bugünkü oyununu gördükten sonra da kesinlikle üstünde durulmalı,kazanılmalı diyorum.Bu adamı kanatta oynatmak kendisini kısıtlamak gibi olur.

Geri
Üst Alt