#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Raad renkdaş,raad

Tamam adam potansiyelini belli etti de,BEYPAZARI ŞEKERSPOR maçıyla adamı Maradona yapmayın.

iyi de rakip ister beypazarı olsun ister konyatorku

aydın yine kötü mü ?

kötü

barış yine kötü mü ?

kötü

hatta arda bile etkisiz

ama kazım iyi oynuyo demekki bu maç bile bişeylerin göstergesi

yoksa aydın barış gibi çapsızların da iyi oynaması gerekirdi

Yavaş yavaş kazım benimseniyor bence -en azından çevremdekiler öyle- Şu an iyi gidiyor.Umarım istikrarını hiç kaybetmez.

Kazıma transferin taa başında sallayanlar o klavyenin tuşlarını tektek yalamaya başlasınlar artık.Kazım bize Baros'tan bile daha yararlı olacak ilerleyen zamanlarda hep beraber görücez.Forumda daha önce yazdıkları yazılarını editlemezler inşallah anti-Kazımcılar :)

Kazım'ın power balance bileklik de kullanması lazım. Yararına olur onun için.

Ben şahsen Misimovic'e yapılanları düşünerek kabullenemiyorum hala bu transferi ama Kazım bu sezon bayağı katkı sağlar. Adamın yetenekleri ile ilgili söylenecek bir söz yok zaten. Takımın açık ara en teknik oyuncusu şu anda.

Valla sör Kazım takıma alıştıktan sonra eski karakterine dönerse kafamız iyice ağrır. Hele aleyhimize olan önemsiz bir olayı bile dünyanın sonuymuş gibi anlatan şarlatan medya varken.

Kazım çok katkı yapacağının sinyallerini verdi , sistem olarakta takımın ihtiyacı olan bir oyuncuydu.

Kazım: fenerbahçe armasını hiç öpmedim.

[video=youtube;ahnpuS8zvIM]https://www.youtube.com/watch?v=ahnpuS8zvIM[/video]

“Dürüsçe söylemem gerekirse ailemin hepsi Galatasaray taraftarı. Ben hiçbir zaman Fenerbahçe’de oynarken formayı ve armayı öpmedim. Bu yüzden eleştiriliyordum. Galatasaray formasını ailem için öptüm”

Adam resmen saha içinde fark yaratıyor.

Geri
Üst Alt