Zafer Nursal
Sarı Üye
- 18 Mart 2009
- 547
- 0
- 266
Cevap: #80 Kazım Kazım
Bu çocuğa biraz karakter ekleseler, tadından yenmez...
Bu çocuğa biraz karakter ekleseler, tadından yenmez...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazım'ın gelmesine çok sevinmiştim çok şükür beni yanıltmadıda.Takımda en sevdiğim 5 futbolcu listesine kendisinide eklemiş bulunuyorum.
:b5:
garip taraftar mode on
+1905
garip taraftar mode off
Gokhan Zan, Serdar Ozkan, Colin Kazim sirada kim var ...Alex?..Bobo?
Takımın futbolcusunu destekle bence hele Arda bile Şeker maçında dökülürken iyi oynayan bir futbolcuyu bukadar yerme.. Neydi o laf elinin hamuru? Şaka biryana bukadar acımasız olma futboldan anlamadığını düşündürtme. Ben bu yazdıklarını okumadım farzediyorum sende yazmadın oke
?
Kazım'ın sözleşmesindeki büyük gizem!
Kazım'ın bonservis bedeli ödenmeden Galatasaray'a transfer olabilmesinin ardındaki gerçek sözleşmede ortaya çıktı.
Son Dakika Spor- 07:00 | 14 Ocak 2011
Ara transferde hiçbir bedel istenmeden Galatasaray'a gitmesine izin verilen Kazım'ın transferindeki en büyük gizemin "Fenerbahçe hakkında konuşmama sözü vermesi" olduğu öğrenildi.
Kazım, Fenerbahçe ile 6 aylık sözleşmesi daha bulunmasına rağmen bonservis ücreti alınmadan Galatasaray'a transfer oldu.
Fenerbahçe'ye gelmeden önce Beşiktaş'ın da istediği ancak daha çok bonservis bedeli ödeyen (1.1 milyon pound) sarı-lacivertlilere imza atan Kazım nasıl oldu da bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a verildi?
Yaptığımız araştırmaya göre Kazım'dan ücret talep edilmemesinin nedeni Fenerbahçe hakkında konuşmama şartı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kazım'a ciddi uyarılar yaptığı ve kulüp hakkında açıklamalar yapmasını yasakladığı, ancak bu şartla kendisini serbest bırakabileceklerini söylediği öğrenilirken, milli futbolcunun da bu konuda söz verdiği belirtildi.
Bu durumu Galatasaray cephesinin de bildiği ve yapılan sözleşmeye böyle bir maddenin eklendiği ifade edildi.
Kazım'ın, Beypazarı Şekerspor maçından sonra Galatasaray formasını öpmesi ve ardından "Daha önce Fenerbahçe formasını hiç öpmemiştim" gibi sözler sarf etmesi, bu oyuncunun uyarı almasına neden oldu. Bu konuda hassas davranan ve polemik içinde bulunmak istemeyen iki ezeli rakip ve aynı zamanda iki ebedi dost olan Fenerbahçe ve Galatasaray kulübünün idarecilerinin Kazım'ın uyarılması konusunda harekete geçtikleri öğrenildi.
Hazırlık maçının ardından kupadaki Beypazarı Şekerspor maçında da Galatasaray forması altında gol atan Kazım'ın ise yakın çevresine "Bundan sonra sadece futbolu düşüneceğim. Çok çalışıp, yeteneklerimi en iyi şekilde kullanıp yeni takımıma katkı sağlamayı istiyorum. Milli takımın da değişmez oyuncusu olmak en büyük arzum" şeklinde konuştuğu belirtildi.
MİLLİYET
Deli misin? Öyleysen bile rehabilitasyon merkezi mi zannettin? Erkekler tuvaleti mi burası? Kahve mi? Elinin kılıyla kaç gram faydan dokunuyor foruma?!!
Futbol filan güncel şeyler bunlar, her zaman konuşulur Ama önce bazı şeyleri Aşın.
Ben deliysem sen şizofrensin. :lol:
Saygılar..
kazima tek macla yalakalik yapan cogunluk gibi super bi mesaj atsam futboldan anlamis olacaktim halbuki. yazik oldu.
şizofrensin ne saygilar ne. kendinle celisme, saygi filan istemez. hatta alinti yapmayarak basla, uzamasin. baska konularda goruselim, hadi bakiyim.
Deli misin? Öyleysen bile rehabilitasyon merkezi mi zannettin? Erkekler tuvaleti mi burası? Kahve mi? Elinin kılıyla kaç gram faydan dokunuyor foruma?!!
Futbol filan güncel şeyler bunlar, her zaman konuşulur Ama önce bazı şeyleri Aşın.